6.03.-12.03-Седмичката по женски нежна и изпълнена с любов

• 11 708
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
Кати, не знам как си финансово, но аз първо бих отишла на ехограф при друг лекар, а след това ще подам жалба. Отиди непременно на лекар. Бебо е по-важен от бюрокрацията. Като го видиш на екранчето ще събереш и кураж да се бориш с недомислиците в държавата. Hug

# 91
Не, не плащам потребителска такса. Не ми се иска да прибягвам до проверка..защото после няма да имам очи да отида при лекарката ми отново..Sad Просто съм такава.  Мога да си позволя един платен преглед, но защо да давам 20 лева на вятъра след като съм здравно осигурена. Това ме дразни..плащала съм си стриктно осигуровките, а накрая пак да плащам. Смятам утре да се обадя на лекарката и да й кажа, че съм разбрала, че не е вярно, че трябва да чакам 45 дни за ново направление.

# 92
Помоли я ако трябва, тя нали знае, че си бременна.  Успех.

# 93
Катимерини, ти си си в правото. Отиваш и й казваш, че си се информирала по въпроса и че настояваш да отидеш при друг лекар. Успех ти желая.
Голди,   Hug Hug Hug

# 94
  • София
  Честит  8 март Two Hearts  stork-boy newsm32 Two Hearts stork-girl newsm32                                                    Пожелавам на всички най-хубавия подарък Two Hearts stork-boy newsm32 Two Hearts stork-girl newsm32

# 95
ЧЕСТИТ 8 МАРТ.

ДА СТЕ НАЙ-КРАСИВИ И ЩАСТЛИВИ ДНЕС.

# 96
  • Willebroek, Belgium
4естит 8-ми март моми4ета.желая ви вси4ко най хубаво.много здраве,щастие и лубов.и нека този женси месец ви донесе много хубавки новинки и EFP newsm51
приатно изкарване на празника

# 97
ЧЕСТИТ 8 МАРТ!
Сладки момичета желая Ви най-розовите бебчета!
Много щастие и любов!
Месецът е  подходящ за бебправене!  newsm30 newsm30 newsm30 newsm30
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525
Жалко, че немога да ви сложа картинка
Стискайте ми палци, че съм на лекар от 10.15. ако мине всичко наред ще има  newsm44 .
Хайде момичета да се черпим  newsm38 newsm38  ura

# 98
Честит празник на всички-нека бъдете най-обичани и да се чувствате кралици не само днес, а във всеки миг!  bouquet
Връщам се при вас с подновяването на опитите за бебе.Следващият месец започваме, а от няколко месеца пия и фолиевата.Чувствам се обаче подута някак си и напомпана,качих и килограми. ooooh!
Около мен в момента има много бремелинки, а видях, че и от форума някои са видяли заветните две чертички-честито! HugНастройвам се на вълната и аз,а на всички очакващи този месец-дано се е случило чудото!  bouquet

# 99
Привет осмомартенки пастички Mr. Green
ЧЕСТИТ ПРАЗНИКпОЖЕЛАНИЯТА ЩЕ ВИ ГИ НАПИША В ТЕМИЧКАТА.....
Надявам се да си прекарате чудесно днешния ден и даго отпразнувяте подобавъчно.Аз ще съм си вкъщи-семейно празнуване с свекърва ми и етърва ми и половинките ни естествено Mr. Green
Иначе продължавам да съм си болничка......... Sad Cry Sad
На всички, които имат нужда от стискане на палци и от успех - Ви го желая Praynig Peace Hug

Мимич, успех при дофтора Hug
Пенелопа, добре дошла отново и скорошни радостни новинки Hug
Приятен, слънчев и весел празничен ден Joy Joy Joy

# 100
ЧЕСТИТ 8 МАРТ ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕТА,
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ УСПЕХ И НАЙ-ВЕЧЕ СЛЕДВАЩИЯТ 8 МАРТ ДА ПРАЗНУВАТЕ НЕ САМО ПРАЗНИКА НА ЖЕНАТА,НО И ПРАЗНИКА НА МАМА!!!!

А иначе на всички които имат нужда стискам здраво палци.
Аз днес съм в настроение,температурата ми се позадържа малко по-висока и много се надявам да е имало овулазя,вие какво мислите?
Много,много ви целувам и много да сте обичани винаги!!!! newsm51 smile3525

# 101
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ!!!
Да сте красиви, обичани и много желани!!! 
  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Здравей Golden Rose,
Следя историята ти с неспуканите фоликули и понеже съм в почти същата ситуация (или поне така предполагам) искам да те попитам. Имаш ли болки в яйчниците, когато седиш, болки в гърдите, като ПМС, гадене, глад? Това всъщност могат да са въпроси към момичетата, които са имали кисти де .
Благодаря предварително   bouquet

# 103
Niki 1, при Голдънчето май не стана ясно каква е кистата, дали е шоколадова (ендометриозна) или фоликулярна... за себе си мога да кажа, че при фоликулярна киста имах закъснения от по седмица,много болезнен мензис-а по принцип не усещам болка,  необичайно зацапване, което започваше след менструацията и продължаваше доста дни ( аз си мислех че просто се доизчиствам ) , болки в яйчника, при секс също. Така беше при мен Rolling Eyes

# 104
Честит празник момичета !  Hug newsm51 smile3525 Пожелавам ви много цветя, усмивки и две чертички на тестовете ! preggo EFP

Общи условия

Активация на акаунт