Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 878
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 195
Да, Мартинов криеше храна и фалшиви лагери даже правеше.
Не си спомням точно, но не всеки път криеше храната.
Даже няколко пъти решаваше да ги нахрани и се смиляваше към тях.
Обаче не съм го виждал, някой да седне до него, когато се храни и той да му каже това си е мое за тебе няма. Значи може да направят 4 мекици  , и Митко тръгва да я взима и оооо Митко недей това е на Бог Занев...Тъпа беше постъпката и това си е.
Мартинов също така не един път ги е хранил цялото племе, когато беше там.
Занев моряка, само се опитваше да се прави на Мартинов и ходеше на лов и винаги все кукичката му крива, нещо му се скъсало, нещо му избягало и т.н. хахахах . То така беше и предният сезон където участваше.
Мартинов преди обяд каза също, че в този сезон си имат доста повече храна, докато при тях наистина оцеляването е било на дневен ден.
Тук някак си много награнени ми се виждат, много лъскави...в предни сезони са супер мръсни, и доста отслабнали, тука не виждам някой да е отслабнал много. Даже някой беше качил.
Незнам защо са решили да им дават повече храна, в предни сезони това което се е виждало не е било така.
Финдо не случайно накрая изтреще за храна. Тук един не беше гладен. Един не се оплака ...И само ядяха нон стоп.
Това също е двоен стандарт.
? Май забрави за изгонването на Радулова.

# 196
А забравих ,не той е направил храната
Добре де, това не е ли факт? Чак Евгения беше цитирала за това... После се сърдиш като ти казват, че целенасочено всичко. Баси чудото - що бил ял пред гладния Митко... Ми щото е бил гладен. Ай сиктир вече. 200 пъти едно и също.
Още 200 пъти ще го повторят hahaha. Довечера съм сигурна,че под микроскоп ще се следи всяко движение, мимика и жест който Ваня ще направи Joy

# 197
Аз от вчера си мисля за една книга, която съм чела преди повече от 25 години, позабравила съм подробности, но неволно изплува в съзнанието ми - "Повелителят на мухите". Зная, че пред телевизионните камери не би могло да се стигне до подобно подивяване, но си представям ако ги нямаше.
Тинче, някоИ хора, някоЙ е в единствено число, мъжки род.

Знаеш ли, същото си го мислех от снощи насам и го дискутирахме с мъжа ми днес...Но и двамата сме на мнение, че и в екстремни условия пак показваш само и единствено себе си, такъв, какъвто реално си и в живота...Тука ситуацията не беше никак екстремна и нищо нямаше драстично да се промени с петата палачинка...Екстремна може да се нарече ситуацията при катастрофата на Титаник / и там доста хора са жертвали себе си, спасявайки чужди животи, а бих разбрала в подобна ситуация всеки...Просто инстинкта ти за самосъхранение е по-силен от всичко, но ето, че се оказва, че има и свръхчовеци/...сещам се и за един филм по действителен случай за...самолетна катастрофа на уругвайски спортисти в чилийските Анди...72 дни оцеляване, което ги е превърнало в канибали /яли са месо от починалите, за да оцелеят...Имаше и интервю на Кеворкян с един от тях, беше озаглавено нещо като "Триумфът на човешкия дух, волята за оцеляване...".../...все примери за поведение...И логично се стига до извода, че всичко си е до човек...Поне според мен!

# 198
Ако искам и 2000 пъти ще пиша.Няма нужда някой да ми забранява или да ме сиктирдосва.
Не съм аз виновна ,че Ваня е постъпил така.Нито ще се вманиачавам да величая или оплювам,че да следя под микроскоп.Това са твоите функции, Тина  Simple Smile

# 199
Вече и на канибали ги оприличаваме hahaha. Съвсем лекинко преувеличаваш Karinche Wink. Ако случайно в днешният епизод тръгнат да готвят Митака вече ще съм съгласна с теб Joy

# 200
Рибке,а ти все четеш това ,което ти е изгодно.Защо не цитира целият ми пост,който пиша за втори път.Ама не,знаеш си твоето.
Сиктир си пиши на  Фейсбук събеседниците,ама не и тук и на мен.
Прочел съм го, не съм сметнал за нужно да го коментирам, затова съм цитирал само частта към която ми беше насочен коментара. Но вече омръзна истински това какво била казала Евгения - казала е една проста истина - че мъжа й не може да прави палачинки. И като го въртиш това вече от 5 страници в темата е жалко.

Тея палачинки са по-обсъждана тема от някои цели епизоди. Вглъбявате се и се вманиачавате в нещо негативно и го преекспонирате до последната капка. Но пък имате иначе силите да говорите тоя какъв бил, оня какъв бил - ми хора са, като нас. И всеки един от нас прави глупави неща и не мисли. После се опитва да ги оправи и при желание от двете страни решение се намира.

Колкото постъпката им беше тъпа, толкова е и тъпо това да е тема номер 1 вече близо 24 часа. Съвсем честно - не ви ли омръзна? Разбрахме вече - злодеи са и четиримата, Ваня най-много, защото си позволил да се смее.

И понеже на мене ми омръзна. Играта довечера ми наподобява на втората за класиране на финал предния сезон - отново издържливост и баланс на едно място - т.е. Занев отново няма да успее и залагам на Митко.

# 201
Ако искам и 2000 пъти ще пиша.Няма нужда някой да ми забранява или да ме сиктирдосва.
Не съм аз виновна ,че Ваня е постъпил така.Нито ще се вманиачавам да величая или оплювам,че да следя под микроскоп.Това са твоите функции, Тина  Simple Smile

И пак се подминава факта,че Ваня е отишъл и му е дал брашно. Винаги се вторачвате в негативното, но това си е до човека.

# 202
Аз пък не мога да разбера защо такива всенародни възмущения отприщихте за една оръфана пърленка.

Не е кой знае какво. Сигурен съм, че Митко не е издребнял толкова, че да се прави на ощипана примадона или се изпокара с всички, заради това.

От друга страна в тази случка Надежда, митковата панда, за пръв път направи нещо интересно. Цял сезон само като статуя беше. Пандите не са това, което са.

Аз, ако бях на мястото на Митко, нямаше да се разсърдя особено. Даже това щеше да ме мотивира още повече. Бих изял сам половината провизии, а останалата половина бих хвърлил в океана. А бих го направи дори и да ми дадат мекица Simple Smile.

А завръщането на Митко в племето и коментарите му ми бяха доста забавни.

Защото "оръфаната" пърленка в случая беше с ранг на гурме...То и в живота му, Митко сигурно не би я ял, но за там това е храната, с която се оцелява...А и като не е била нищо, то тогава защо останалите си я хапнаха, а него лишиха от тази "оръфана" пърленка?...Да си бяха дали своите, щом не е кой знае какво...Ама явно е...за там, за тогава, за тази игра...То за нас, пред компютрите е ясно, че няма да я ядем... Grinning

# 203
Вече и на канибали ги оприличаваме hahaha. Съвсем лекинко преувеличаваш Karinche Wink. Ако случайно в днешният епизод тръгнат да готвят Митака вече ще съм съгласна с теб Joy

Ти май изобщо не четеш и я караш по инерция...Накрая ще останете само роднините на Ваня... Grinning

# 204

Ти май изобщо не четеш и я караш по инерция...Накрая ще останете само роднините на Ваня... Grinning
Моля те да ми кажеш каква точно роднина съм? Аз знам,че не съм, но ти явно си по запозната с моето родословно дърво та затова чакам отговор?

# 205
Тина, ти видя ли Ваня да дава брашно на Митко? Щото аз видях как Ваня и Надя стоят до масата и му се подсмихват иронично. Нека да говорим с факти. Някакви слухове и фейсбук чатове нищо не означават. По същата логика мога да кажа, че Занев е почерпил Митака с кафе и бисквитки, но камерата не го е заснела.

# 206

Моля те да ми кажеш каква точно роднина съм? Аз знам,че не съм, но ти явно си по запозната с моето родословно дърво та затова чакам отговор?

Ти май наистина ще се окажеш роднина, щом приемаш всичко толкова навътре и ти липсва чувство за хумор...Имам предвид, че накрая, след като не се позволява никакво различно мнение, ще останете една шепа хора, за които е логично да се допусне, че последните опълченци са винаги някакви роднини...То чак толкова да ги браните, като сами се омаскариха...
...И да използвам и аз да те попитам, ти пък къде прочете, че някой нарича любимците ти канибали?...
Не ми отговаряй!...Преди време аз пък прочетох, че сигурен признак за интелегентност било наличието на чувство за хумор, и затова, всякога, когато засека липсата му, си имам много на ум...Повече няма да се занимавам!...И поздрави на финалиста Ваня, че ми писна от него, и то покрай вас, фенките му...Допринесохте много за неговия рейтингов спад...То като почне някой като картечница да се опитва да ти променя възприятията, когато пък е и видимо по...Както и да е... Grinning
...то покрай такива фенове съм на път да намразя и самия "Сървайвър", какво остава за ваш Ваньо...
...Покрай наш Иван, намразих и Свети Иван!...имаше такава поговорка...Е, баш на място си е... Grinning

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 23:14 от Karinche

# 207
  • София
Преекспонирали, друг път. Преекспонират фенове на Ваньо, които припадат все едно им е роднина.
После що ги мислели за такива.. Laughing

# 208

Ти май наистина ще се окажеш роднина, щом приемаш всичко толкова навътре и ти липсва и чувство за хумор...Имам предвид, че накрая, след като не се позволява никакво различно мнение, ще останете една шепа хора, които е логично да се допусне, че последните опълченци са винаги някакви роднини...То чак толкова да ги браните, след като сами се омаскариха...
...И да използвам и аз да те попитам, ти пък къде прочете, че някой нарича любимците ти канибали?...
Не ми отговаряй!...Преди време четох, че сигурен признак за интелегентност било наличието на чувство за хумор, и затова, всякога, когато засега липсата му, си имам много на ум...Повече няма да се занимавам!...И поздрави на финалиста Ваня, че ми писна от него, и то покрай вас, фенките му...Допринесохте много за неговия рейтингов спад...То като почне някой като картечница да се опитва да ти променя възприятията, когато пък е и видимо...Както и да е... Grinning
...то покрай такива фенове съм на път да намразя и самия "Сървайвър", какво остава за ваш Ваньо...
...Покрай наш Иван, намразих и Свети Иван!...имаше такава поговорка...Е, баш на място си е... Grinning
Защо го не докажеш това твърдение? Защото ти не харесваш Ваня значи няма начин други хора да го харесват без да са му роднини? Ако пак прочетеш поста ми за канибализма ще видиш,че съм го написала с чувство за хумор Wink

# 209
Ами хубав си е Финдо.Става за Мистър Сървайвър  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт