Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 866
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък и по настървените фенове, съдя за любимците им...Само им трупате още черни точки така...Ваня ми беше най-симпатичният...след снощната проява, ми стана по-малко симпатичен...А като чета върлите му фенки, направо съм на път да го игнорирам нацяло...При условие, че феновете му са като диктатори в темата, и правят темата неприятна за останалите...А съответно така само му трупат още наказателни точки...Много ми е важно поведението, толерантността, възпитанието на всеки, за да го харесвам, пък било и мой опонент...това е без значение за мен...Аз уважавам различното от моето мнение, ценя го, приемам го за една друга гледна точка...Никой не е длъжен да мисли като мен...Нямам такива глупави изисквания...Хората сме различни...с различен живот, среда, манталитет, възпитание, образователен ценз и най вече интелект...И тука това си личи....А и всеки има право на свободно мнение, и Конституцията ни го гарантира... Peace
...Така, че не позволявам на никого да ми нарушава конституционните права, пък било и това поредният виртуален Рамбо/Жана Д Арк... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
...Оставам с приятелски чувства към всички в тази тема, без изключение... Hug

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 18:10 от Karinche

# 181
Аз пък и по настървените фенове, съдя за любимците им...Само им трупате още черни точки така...Ваня ми беше най-симпатичният...след снощната проява, ми стана по-малко симпатичен...А като чета върлите му фенки, направо съм на път да го игнорирам нацяло...При условие, че феновете му са като диктатори в темата, и правят темата неприятна за останалите...А съответно така само му трупат още наказателни точки...Много ми е важно поведението, толерантността, възпитанието на всеки, за да го уважавам, пък било и мой опонент...Аз харесвам различното от моето мнение и го уважавам, просто една друга гледна точка...Всеки има право на свободно мнение, това и Конституцията ни го гарантира... Peace
Ето още един който говори от името на всички, много сте сладки Crazy.

# 182
  • София
Присъединявам се напълно към мнението на Karinche, а това с "много сте сладки" и "пишеш пълни глупости" е явна липса на аргументи и неумение да се води смислен диалог...

# 183
Е тук ,ако не си фен на Ваня или пишеш глупости или си с двоен стандарт.Добре,че свършва предаването  ooooh!
Благодаря,че като една интелигентна потребителка извади думите ми от контекста и си ги подреди така както на тебе ти е удобно Tired
Какъв контекст ,какво вадене.То всеки твой пост е осъдителен и назидателен.
А за интелект не ми говори!

# 184
  • София
djoleva, ти може да си му фенка, но никъде не видях някой, който го смята за лицемер, манипулатор и не знам още какъв, да е предявявал завишени претенции към него за добрина и честност, както твърдиш по-назад. За мен все си е подмолен неприятник от самото начало.

Или пък мога да си обясня, защо Тинчето е решила, че сме ръкопляскали на Дренски и Мартинов, разбираш ли, пък сега на Ваньо - не Crossing Arms

# 185
Е тук ,ако не си фен на Ваня или пишеш глупости или си с двоен стандарт.Добре,че свършва предаването  ooooh!
Благодаря,че като една интелигентна потребителка извади думите ми от контекста и си ги подреди така както на тебе ти е удобно Tired
Какъв контекст ,какво вадене.То всеки твой пост е осъдителен и назидателен.
А за интелект не ми говори!

Joy Ако всяко мое мнение е осъдително и назидателно то всички постове в последните 15 страници просто не знам като какви ще ги определиш hahaha

# 186
Поздравления и за някой хора които целенасочено обърнаха цялата ситуация все едно само и единствено Ваня е виновен за всичко случило се и така напълно се забрави за изцепките на другите. Много хитро  Wink

# 187
  • София
Аз от вчера си мисля за една книга, която съм чела преди повече от 25 години, позабравила съм подробности, но неволно изплува в съзнанието ми - "Повелителят на мухите". Зная, че пред телевизионните камери не би могло да се стигне до подобно подивяване, но си представям ако ги нямаше.
Тинче, някоИ хора, някоЙ е в единствено число, мъжки род.

# 188
Е това ,че само Ваня бил виновен го изтъркахме вече,дай нещо ново.
Ти не разбра ли ,че е виновен?А забравих ,не той е направил храната,той само си я изяде пред гладния Митко  Mr. Green Както и другите трима.

# 189
А забравих ,не той е направил храната
Добре де, това не е ли факт? Чак Евгения беше цитирала за това... После се сърдиш като ти казват, че целенасочено всичко. Баси чудото - що бил ял пред гладния Митко... Ми щото е бил гладен. Ай сиктир вече. 200 пъти едно и също.

# 190
Е това ,че само Ваня бил виновен го изтъркахме вече,дай нещо ново.
Ти не разбра ли ,че е виновен?А забравих ,не той е направил храната,той само си я изяде пред гладния Митко  Mr. Green
А да си даде неговата храна и той да гладува Laughing. Както разбрахме е отишъл при него и един вид му е подал ръка така,че и аз съм съгласна, темата се изтърка вече.

# 191
Да, Мартинов криеше храна и фалшиви лагери даже правеше.
Не си спомням точно, но не всеки път криеше храната.
Даже няколко пъти решаваше да ги нахрани и се смиляваше към тях.
Обаче не съм го виждал, някой да седне до него, когато се храни и той да му каже това си е мое за тебе няма. Значи може да направят 4 мекици  , и Митко тръгва да я взима и оооо Митко недей това е на Бог Занев...Тъпа беше постъпката и това си е.
Мартинов също така не един път ги е хранил цялото племе, когато беше там.
Занев моряка, само се опитваше да се прави на Мартинов и ходеше на лов и винаги все кукичката му крива, нещо му се скъсало, нещо му избягало и т.н. хахахах . То така беше и предният сезон където участваше.
Мартинов преди обяд каза също, че в този сезон си имат доста повече храна, докато при тях наистина оцеляването е било на дневен ден.
Тук някак си много награнени ми се виждат, много лъскави...в предни сезони са супер мръсни, и доста отслабнали, тука не виждам някой да е отслабнал много. Даже някой беше качил.
Незнам защо са решили да им дават повече храна, в предни сезони това което се е виждало не е било така.
Финдо не случайно накрая изтреще за храна. Тук един не беше гладен. Един не се оплака ...И само ядяха нон стоп.
Това също е двоен стандарт.

# 192
Рибке,а ти все четеш това ,което ти е изгодно.Защо не цитира целият ми пост,който пиша за втори път.Ама не,знаеш си твоето.
Сиктир си пиши на  Фейсбук събеседниците,ама не и тук и на мен.

# 193
Аз пък не мога да разбера защо такива всенародни възмущения отприщихте за една оръфана пърленка.

Не е кой знае какво. Сигурен съм, че Митко не е издребнял толкова, че да се прави на ощипана примадона или се изпокара с всички, заради това.

От друга страна в тази случка Надежда, митковата панда, за пръв път направи нещо интересно. Цял сезон само като статуя беше. Пандите не са това, което са.

Аз, ако бях на мястото на Митко, нямаше да се разсърдя особено. Даже това щеше да ме мотивира още повече. Бих изял сам половината провизии, а останалата половина бих хвърлил в океана. А бих го направи дори и да ми дадат мекица Simple Smile.

А завръщането на Митко в племето и коментарите му ми бяха доста забавни.

# 194
Да ти кажа, Митко доста тъпо му стана и си тръгна и отиде да си търси храна.
Обаче факт, че му стана тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт