Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 849
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
А може би просто очаквахме Ваня да покаже най-накрая някакво мъжество, вместо да се крие зад другите Peace   Ето, Митко се зарадва истински на спечелването на играта от страна на Ваня, нищо, че онзи не му даде храна. Т.е. пак се измъкна между капките.

А другото със задачата: то аз не успях да проследя какво толкова написаха и пресметнаха, а какво остава за децата да си извадят грешен извод как се решава.

# 166
  • София
Това започва да прилича на детските оправдания. Когато някое дете направи нещо лошо, наивното оправдание е :"Ама той и Иванчо /или Петърчо/ направи така..."
Тук коментираме вчерашния епизод и изместване на темата към Мартинов и Дренски не оправдава вчерашното гнусно поведение на Ива, Занев, Надя и Ваня. Още повече, че поне в анонса към днешния епизод няма катарзис и преосмисляне на поведението им.
http://survivor.btv.bg/article/news/vjara-i-otchajanie-v-bitka-z … a-v-survivor.html
Против съм двойните стандарти. Никого не оправдавам, но едните ги изкарахте демони пък другите които направиха същото са любимците на народа.
Мартинов беше сам срещу всички. Не помня подробности от играта му, но се държеше мъжки и затова толкова народ му се радваше. Тук има всички срещу един. Някакъв противен животински инстинкт да се смаже различния. Аз лично намирам това за отблъскващо и смятам, че сравненията ти са неуместни.

# 167
Мартинов и Дренски, на онзи самотен остров, може също да са крили храна от гостите си, но и самите те не са се хранили нито тайно при гостуването им, нито явно пред гладните им погледи...Все пак и госта им пристига "нахранен", точно толкова, колкото и домакина, а оттам насетне двамата или не ядат или ядат едно и също...Освен това на острова си сам, менюто ти е едно и също, ако сам не си го разнообразиш...Докато в племето, вследствие на спечелени игри и награди, често си хапваха подобаващо...Та и често гостът на самотния остров би се оказал далеч по-нахранен от Мартинов и Дренски...Не намирам сравнението за уместно, няма много общо... Peace
Май не си гледала какво точно е ставало там защото това което го пишеш са пълни глупости с извинение.

# 168
  • София
Кое точно са глупости, би ли ни обяснила? Аз също не помня Мартинов или Дренски да са се хранили пред някого и демонстративно да са му отказвали храна.

# 169
Това започва да прилича на детските оправдания. Когато някое дете направи нещо лошо, наивното оправдание е :"Ама той и Иванчо /или Петърчо/ направи така..."
Тук коментираме вчерашния епизод и изместване на темата към Мартинов и Дренски не оправдава вчерашното гнусно поведение на Ива, Занев, Надя и Ваня. Още повече, че поне в анонса към днешния епизод няма катарзис и преосмисляне на поведението им.
http://survivor.btv.bg/article/news/vjara-i-otchajanie-v-bitka-z … a-v-survivor.html
Против съм двойните стандарти. Никого не оправдавам, но едните ги изкарахте демони пък другите които направиха същото са любимците на народа.
Мартинов беше сам срещу всички. Не помня подробности от играта му, но се държеше мъжки и затова толкова народ му се радваше. Тук има всички срещу един. Някакъв противен животински инстинкт да се смаже различния. Аз лично намирам това за отблъскващо и смятам, че сравненията ти са неуместни.
Кое е неуместното? И в двата случая се криеше храна или не се даваше на противника, само,че тогава ръкопляскахте,а сега се правите на големи моралисти. Дренски спомняте ли си когато криеше храна от болната Станка? Явно не. Хайде моля ви се, точно вие сте тези които търсите оправдания защото не искате да свалите измислените ореоли от измислените герои на публиката.

# 170
  • София
Аз пък и Мартинов, и Дренски не ги понасях, особено втория, включително заради криенето на храна.
Не виждам двоен стандарт.

А от Джаферович не съм и очаквала друго, то си му личи, че е хиена от началото още.
Виж, завишените очаквания към него са точно от симпатизантите му, които в момента са разочаровани.

Как пък решихте, че едни и същи хора ръкопляскат или не...

# 171
Аз пък и Мартинов, и Дренски не ги понасях, особено втория, включително заради криенето на храна.
Не виждам двоен стандарт.

А от Джаферович не съм и очаквала друго, то си му личи, че е хиена от началото още.
Виж, завишените очаквания към него са точно от симпатизантите му, които в момента са разочаровани.

Как пък решихте, че едни и същи хора ръкопляскат или не...
A ти пък от кога стана говорителка от името на всички фенове на Ваня hahaha

# 172
  • София
Не съм говорителка, а вие явно не четете. Хората пишат, че досега са му симпатизирали и затова към него са имали по-големи очаквания. Не че бил подлец, пък сега как станал още по-голям... Tired

# 173
Мартинов и Дренски, на онзи самотен остров, може също да са крили храна от гостите си, но и самите те не са се хранили нито тайно при гостуването им, нито явно пред гладните им погледи...Все пак и госта им пристига "нахранен", точно толкова, колкото и домакина, а оттам насетне двамата или не ядат или ядат едно и също...Освен това на острова си сам, менюто ти е едно и също, ако сам не си го разнообразиш...Докато в племето, вследствие на спечелени игри и награди, често си хапваха подобаващо...Та и често гостът на самотния остров би се оказал далеч по-нахранен от Мартинов и Дренски...Не намирам сравнението за уместно, няма много общо... Peace
Май не си гледала какво точно е ставало там защото това което го пишеш са пълни глупости с извинение.

Уф, четейки те,  пишех с ясната мисъл, че ще последва подобна квалификация....То тука е пълно с теми, окупирани от виртуални терористи, в които човек не смее да напише какво мисли...Сякаш им е на живот и смърт?!...този виртуал, в който би следвало човек да се забавлява и разтоварва...Сървайвър е една игра за мъжество, чест, достойнство, издръжливост, психика и какво ли още не, на която всеки от нас има еднакво право да е фен и да изразява свободно своето мнение...Кога ли ще стигнем европейците?... по възпитание?!...риторичен въпрос...

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 17:54 от Karinche

# 174
Всъщност от целия диалог и цялото това преекспониране на темата разбрах какво трябваше да направи Ваня, за да е мъжка постъпката му:
Да стане, да удари Надя зад врата, да я хвърли в огъня и да нахрани Митко с нея.  chef

# 175
Ваня какво е виновен,че са направени 4 палачинки? Той сигурно е трябвало да гладува за да нахрани Митко ли? Освен това както разбрахме му е дал брашно,явно не е толкова коравосърдечен колкото ви се иска да го изкарате Tired

# 176
Е тук ,ако не си фен на Ваня или пишеш глупости или си с двоен стандарт.Добре,че свършва предаването  ooooh!

# 177
Е тук ,ако не си фен на Ваня или пишеш глупости или си с двоен стандарт.Добре,че свършва предаването  ooooh!
Благодаря,че като една интелигентна потребителка извади думите ми от контекста и си ги подреди така както на тебе ти е удобно Tired

# 178
Не съм говорителка, а вие явно не четете. Хората пишат, че досега са му симпатизирали и затова към него са имали по-големи очаквания. Не че бил подлец, пък сега как станал още по-голям... Tired

Аз съм му фен  от началото.Не съм имала очаквания да върши геройски дела,не съм имала и огромните очаквания,защото преди всичко осъзнавах че е човек като всички нас и може и да сгреши
Да не харесах поведението му снощи,но не мога да упрекна само него ,упреквам всички
И точно тук е разликата.от началото на тази тема се плюе  в повечето случай само по Ваня ,но не от почитателите му.Те както и аз казаха само ,че не одобряват постъпката му, и че не сасъгласни със това което направи

Всъщност от целия диалог и цялото това преекспониране на темата разбрах какво трябваше да направи Ваня, за да е мъжка постъпката му:
Да стане, да удари Надя зад врата, да я хвърли в огъня и да нахрани Митко с нея.  chef

hahaha hahaha hahahaПосле щяха да го обвиняват че заради това Занев е изпаднал в траур и не е могъл да запомни символите,та се е наложило да преписва човека

# 179
  • София
Не искаме да изкараме никого коравосърдечен, то си се вижда кой какъв е...Опитваме се да бъдем ОБЕКТИВНИ, което явно не се толерира.

Общи условия

Активация на акаунт