Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 809
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 150
  • София
...
И аз искам Митко да го напише това за брашното защото някой тук пенясаха 15 страници да пишат едно и също. Хипотетична ситуация в която ни го излъчат този момент естествено ще последва "Виж те го подмазвача направи го защото му иска гласа в журито" и т.н. Каквото и да направи все лошо. Като приказката за мъжът,жената и магарето Wink
Е, принципно си е така. Веднъж като оакаш (извинете!) пейзажа, после колкото и да мажеш - все тая.

# 151
Явор висок, а Финдо нисък, я пак. Simple Smile Аз гласувах за Финдо, но ако трябва all time да избирам - пак Финдо и Дренски. Simple Smile

Според моето око... Grinning Grinning Grinning

# 152
Довечера ще стискам палци за Митко да стане втория финалист и на Занев още повече да му се смачка фасонът.
И аз ще му стискам палци.
Не коментирах снощната постъпка на Занев като надничаше за знаците в задачата.
Чак синът ми се изуми и коментира - "Мамо, така ли изглеждат преписвачите?! Жалки са." Shocked

# 153
  • София
Скрит текст:
Във връзка с конкурса за красота....Винаги ми е било чудно какво толкова се харесва на жените този Финдо?...На мене ми е един мега скучен, безличен, прекалено срамежлив, флегматичен, мънкащ, нищо не му разбирам като проговори, не особено умен, да не кажа тъп...Струва ми се и не достатъчно висок, малко набит, нищо особено ...
...От мъжете в "Сървайвър" харесвам само Ники Мартинов, без никакви забележки!!!...Истинско усещане за Мъж...Мъжествен, харизматичен, умен, излъчва секс, нищо, че е над 40-така, не му личат годините изобщо... Heart EyesИзобщо остава впечатление, че е мъж, с който нямаш грижи за нищо...И двамата са скорпиони уж, но с много различно излъчване...за мен...Сещам се и за Явор, който пък има впечатляващ фейс /хубаво лице, светли очи/, добре сложен, с хармонично тяло, висок, умен, но ми е малко скучноват и неуверен...Ваня също е много симпатичен, с красиви, големи сини очи, висок, елегантен, но не ми е много мъжествен...Ама и аз само как ги описах... този да, този не...Grinning Grinning Grinning
Е, какво има да се чудиш, различен вкус...
На мен пък Мартинов ми е с бебешко лице и женски черти, които на дъщерите му седяха добре де. И с тесни раменца, като се сетя и за диадемките му, нищо мъжествено не виждам в него. Като добавим и колко неприятен нарцис е... ooooh!
Яворчо ми е обикновен и с доста по-глуповат вид. Оцъкления Джаферович няма и да коментирам. Рядко харесвам руси и светлооки хора.

# 154
Да се включа и аз в новата тема.  Laughing

Доста сте коментирали снощната постъпка на четиримцата. Както беше писал някой по-напред явно в такива условия лошотията на хората надделява. И ако мога да приема (до известна степен), че не-даването на храна е някаква тактика в играта с цел да повлияят психически и физически на Митко в предстоящата игра, то по никакъв начин не приемам хихикането и злъчните кометари след като Митко стана от масата.  Peace

Много исках Митко да спечели снощи, радвам се, че не е Занев. Този човек явно не умее да губи.  ooooh!
Стискам палци довечера Митко да се класира.
п.п. Каринче, мисля, че Финдо не е скорпион, а овен.  newsm78

# 155
Скрит текст:
Във връзка с конкурса за красота....Винаги ми е било чудно какво толкова се харесва на жените този Финдо?...На мене ми е един мега скучен, безличен, прекалено срамежлив, флегматичен, мънкащ, нищо не му разбирам като проговори, не особено умен, да не кажа тъп...Струва ми се и не достатъчно висок, малко набит, нищо особено ...
...От мъжете в "Сървайвър" харесвам само Ники Мартинов, без никакви забележки!!!...Истинско усещане за Мъж...Мъжествен, харизматичен, умен, излъчва секс, нищо, че е над 40-така, не му личат годините изобщо... Heart EyesИзобщо остава впечатление, че е мъж, с който нямаш грижи за нищо...И двамата са скорпиони уж, но с много различно излъчване...за мен...Сещам се и за Явор, който пък има впечатляващ фейс /хубаво лице, светли очи/, добре сложен, с хармонично тяло, висок, умен, но ми е малко скучноват и неуверен...Ваня също е много симпатичен, с красиви, големи сини очи, висок, елегантен, но не ми е много мъжествен...Ама и аз само как ги описах... този да, този не...Grinning Grinning Grinning
Е, какво има да се чудиш, различен вкус...
На мен пък Мартинов ми е с бебешко лице и женски черти, които на дъщерите му седяха добре де. И с тесни раменца, като се сетя и за диадемките му, нищо мъжествено не виждам в него. Като добавим и колко неприятен нарцис е... ooooh!
Яворчо ми е обикновен и с доста по-глуповат вид. Оцъкления Джаферович няма и да коментирам. Рядко харесвам руси и светлооки хора.

Ето, колко сме различни...Не случайно за всеки влак си има пътници...Нека е така!...и никой да не ми пипа НикитУ... Grinning Grinning Grinning

Вярно, Фортуна...  bouquet...Овен е, с асцендент Скорпион...демек много секс и страст...А хич не ми ги излъчва, завалията... Grinning Grinning Grinning
...Как става това със скрития текст?... newsm78

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 16:40 от Karinche

# 156
  • София
Над полето за отговор на горния ред има един бутон със задраскано Т Peace

# 157
Скрит текст:
Над полето за отговор на горния ред има един бутон със задраскано Т Peace

Разбрах!...Мерси много, Ели!...  bouquet

И за да не е чист спам, ще добавя за трети път, че съм възмутена от постъпката на четворката другари спрямо гладния Митко...След време, отново ли ще имат повод да участват, за да изчистят това си петно?...и да се сдобият с ново, още по-голямо... / по аналогия с Ива/...

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 17:02 от Karinche

# 158
Естествено, че когато Ники не даваше храна беше различно.
Няма какво да го сравняваме.
Кой последно е bigfish ?
Естествено,че е различно. Само на божествата Мартинов и Дренски им е разрешено това, не и на простосмъртните hahaha

# 159
  • София
Това започва да прилича на детските оправдания. Когато някое дете направи нещо лошо, наивното оправдание е :"Ама той и Иванчо /или Петърчо/ направи така..."
Тук коментираме вчерашния епизод и изместване на темата към Мартинов и Дренски не оправдава вчерашното гнусно поведение на Ива, Занев, Надя и Ваня. Още повече, че поне в анонса към днешния епизод няма катарзис и преосмисляне на поведението им.
http://survivor.btv.bg/article/news/vjara-i-otchajanie-v-bitka-z … a-v-survivor.html

# 160
Ако Марчо види че в анкетата за Мистър "Сървайвър" Крумчо е преди него  сигурно отново ще се почувства предаден

Цитат
Снощи и аз се разочаровах от реакцията на Ваня с храната. Поведението на останалите не ме учуди, нито един от тях не е стока според мен.

Не знам защо всички са учудени от  постъпката само на Ваня , а не толкова от другите
Той също е човешко същество с както беше писал някой хубавите си и лошите черти
както казваше баба ми" да не се намериш на слаб акъл" .И никой не е застрахован от това

Как така се очакваше наричания да вчера-манипулатор ,хитряга,скътаващ се зад другите,лицемер и т. н. сега изведнъж решихте че той  трябва да е различен, да е най добрия ,най честния ,най почтения
Абсолютен двоен стандарт е това

И пак повтарям на два пъти дадоха че двамата с Митето си говореха съвсем спокойно,та тази изолация може и да е леко пресилена

# 161
Това започва да прилича на детските оправдания. Когато някое дете направи нещо лошо, наивното оправдание е :"Ама той и Иванчо /или Петърчо/ направи така..."
Тук коментираме вчерашния епизод и изместване на темата към Мартинов и Дренски не оправдава вчерашното гнусно поведение на Ива, Занев, Надя и Ваня. Още повече, че поне в анонса към днешния епизод няма катарзис и преосмисляне на поведението им.
http://survivor.btv.bg/article/news/vjara-i-otchajanie-v-bitka-z … a-v-survivor.html
Против съм двойните стандарти. Никого не оправдавам, но едните ги изкарахте демони пък другите които направиха същото са любимците на народа.

# 162
Ако Марчо види че в анкетата за Мистър "Сървайвър" Крумчо е преди него  сигурно отново ще се почувства предаден

rotfImbo rotfImao rotfImbo

Тази дума катарзис ми стана противна миналата година, не знам що Laughing

# 163
Мартинов и Дренски, на онзи самотен остров, може също да са крили храна от гостите си, но и самите те не са се хранили нито тайно при гостуването им, нито явно пред гладните им погледи...Все пак и госта им пристига "нахранен", точно толкова, колкото и домакина, а оттам насетне двамата или не ядат или ядат едно и също...Освен това на острова си сам, менюто ти е едно и също, ако сам не си го разнообразиш...Докато в племето, вследствие на спечелени игри и награди, често си хапваха подобаващо...И понякога гостът на самотния остров би се оказал далеч по-нахранен от Мартинов и Дренски...А и престоят на госта да е бил едно денонощие там...Не намирам сравнението за уместно, няма много общо... Peace
...В дискутирания случай Митко се върна от острова в племето...завинаги!...Помислих си, до края ли смятат да го лишават от храна?...

# 164
  • София
Цитат
Снощи и аз се разочаровах от реакцията на Ваня с храната. Поведението на останалите не ме учуди, нито един от тях не е стока според мен.

Не знам защо всички са учудени от  постъпката само на Ваня , а не толкова от другите
Той също е човешко същество с както беше писал някой хубавите си и лошите черти
както казваше баба ми" да не се намериш на слаб акъл" .И никой не е застрахован от това
Как така се очакваше наричания да вчера-манипулатор ,хитряга,скътаващ се зад другите,лицемер и т. н. сега изведнъж решихте че той  трябва да е различен, да е най добрия ,най честния ,най почтения
Абсолютен двоен стандарт е това
Аз не съм го разглеждала досега като манипулатор. Според мен той просто си играеше играта с позволените средства. Това да заблудиш някой, че ще играеш с него и после да се отметнеш не ми се струва кой знае каква драма и не е нищо необичайно за Сървайвър. Виж това да откажеш на човек храна и да се хилиш доволно в добавка не е готино и беше абсолютно ненужно с оглед на самата игра.

Общи условия

Активация на акаунт