Грозна история. В момента /според мен/ не си дадоха сметка какви ги вършат, което изобщо не ги оправдава. Най ме е яд на Ваня....не го очаквах от него.
добре, че не познавам хора като него. 

Грозна история. В момента /според мен/ не си дадоха сметка какви ги вършат, което изобщо не ги оправдава. 
. Благодаря за смеха. Аз все си мислех,че учителите трябва да ги учат тези деца да смятат, то пък било сървайвър.
Изобщо остава впечатление, че е мъж, с който нямаш грижи за нищо...И двамата са скорпиони уж, но с много различно излъчване...за мен...Сещам се и за Явор, който пък има впечатляващ фейс /хубаво лице, светли очи/, добре сложен, с хармонично тяло, висок, умен, но ми е малко скучноват и неуверен...Ваня също е много симпатичен, с красиви, големи сини очи, висок, елегантен, но не ми е много мъжествен...Ама и аз само как ги описах... този да, този не...
Много ми хареса Йори как го смачка на последния съвет като му обясни какво е щяло да стане с втория имунитет. Завалията щеше да си замине, без изобщо да разбере откъде му е дошло, ако Ваня беше взел играта за амулета. Искрено съжалявам, че не се случи.Препоръчани теми