Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 761
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 135
Защото .... хората го харесват. И ги е яд на него. Примерно.  newsm78
Аз лично му се ядосах, нахоках го, казах, че не е правилно и толкова. Нито може да се върне сега във времето назад, нито нещо. Може да напише, че го е срам, направил го е и за това беше укорен.

В едно сте прави - никой последващ жест не оправдава първия, но не разбирам какво трябва да направи сега - вероятно да се хвърли от някъде, защото е сгрешил в нещо.

# 136

Йори, "дали"? Множествено число?

# 137
Не мога да ви изчета  Shocked
Казали сте всичко за въпросните палачинки Sad Грозна история. В момента /според мен/ не си дадоха сметка какви ги вършат, което изобщо не ги оправдава. Най ме е яд на Ваня....не го очаквах от него.
В играта обаче беше страхотен. Вси мислех, че Митко ще победи и жалко, че не стана, но дано следващия да е той  Simple Smile
Занев  #Crazy Sick добре, че не познавам хора като него.

# 138
  • София

Сега е наред да има мис "Сървайвър"Да не забравите да гласувате за Надка ,защото тя е хубаваааа , аааа ,привлекателнааааа , иииии мъжетеее яяяя харесват
....
Защо с такава ирония сега. Каза момичето, че не е виновно за начина, по който изглежда  Crossing Arms
Аз леко бих я обвинила за устните с ефект След мач с Кличко... Crazy

# 139
Защото .... хората го харесват. И ги е яд на него. Примерно.  newsm78
Аз лично му се ядосах, нахоках го, казах, че не е правилно и толкова. Нито може да се върне сега във времето назад, нито нещо. Може да напише, че го е срам, направил го е и за това беше укорен.

В едно сте прави - никой последващ жест не оправдава първия, но не разбирам какво трябва да направи сега - вероятно да се хвърли от някъде, защото е сгрешил в нещо.
Всъщност като приятел си постъпил абсолютно правилно. За него е много по-важно какво мислиш ти, отколкото един куп непознати.
Същото важи и за другите участници. Аз Надя не я харесвам, но ми стана гадно, когато всички скочиха да й се подиграват как правила свирки на този и онзи, каква била курва и не знам си какво. Но това са хора извън нейния кръг, извън приятелите й и близките й. Те са важните за нея, не хиляда скучаещи непознати.

Аз мисля, че темата се изчерпа вече. Ваня не е кандидатствал за приза "Светец на шампионата". Човекът иска да става Сървайвър № 1 и засега му се получава.

# 140
Казали сте всичко за въпросните палачинки Sad Грозна история. В момента /според мен/ не си дадоха сметка какви ги вършат, което изобщо не ги оправдава.
Peace
Стана ми жал за Митко - никой не заслужава такова отношение.

# 141
  • София
DKasabov, довечера не мога, но при удобен случай с удоволствие ще посетя "Паякът" в Сфумато! Не си длъжен да даваш никакви обяснения тук, радваме се на играта ти и те поздравяваме!   smile3501
И всички сме готови да те черпим едни палачинки!
 newsm64

# 142
Палачинка е доста гордо определение. Това си една овъглена мекица.

# 143
Естествено, че когато Ники не даваше храна беше различно.
Няма какво да го сравняваме.
Кой последно е bigfish ?

# 144
Това което някой написа,че трябвало да се реши задачата по правилният математически ред защото малки деца гледали и се възпитавали е най голямата простотия която някога съм прочела Joy. Благодаря за смеха. Аз все си мислех,че учителите трябва да ги учат тези деца да смятат, то пък било сървайвър.
И аз искам Митко да го напише това за брашното защото някой тук пенясаха 15 страници да пишат едно и също. Хипотетична ситуация в която ни го излъчат този момент естествено ще последва "Виж те го подмазвача направи го защото му иска гласа в журито" и т.н. Каквото и да направи все лошо. Като приказката за мъжът,жената и магарето Wink

# 145
  • Другата България
Аз друго си мисля, защо го направиха! Какво толкова им направи Митко, та така се озлобиха срещу него! Обиди ли някого? Излъга ли? Нагруби ли? Не, спечели игра и отиде на острова, вместо да стои и послушно да чака да го изгонят, както си бяха наумили. Само им пообърка плановете Laughing Ааа, и би Ива Mr. Green
Eй това и аз се питах.
Защо е нужна тази неприязън, граничеща с омраза и ненавиждане на един човек, който нищо лошо не ти е направил? Освен, че по някакъв начин е съумял да се запази и съхрани, и опази от стратегии, планове и коалиции? И не се е оставил да бъде жертван, или изгонен, или победен, или не е "клекнал", "легнал" и "папкал" когато е "трябвало"?
По-скоро в това е въпросът.
Че се наложи Ива да твори грозни и смешни лъжи, за да го върне някак, за да успеят да изпълнят смешните си планове.
И още си спомням как Митко се питаше "Защо", защо Ива го е излъгала - в момента, когато се усети, че го е направила. На него и през ум не му мина, че целта може да е той да е аут. Постигната на такава цена.

# 146
Отвратена съм от тези хора след снощният епизод.
Много се надявах Митко да спечели и да им натрие носовете, дано все пак успее да се класира.

# 147
Във връзка с конкурса за красота....Винаги ми е било чудно какво толкова се харесва на жените този Финдо?...На мене ми е един мега скучен, безличен, прекалено срамежлив, флегматичен, мънкащ, нищо не му разбирам като проговори, не особено умен, да не кажа тъп...Струва ми се и не достатъчно висок, малко набит, нищо особено ...
...От мъжете в "Сървайвър" харесвам само Ники Мартинов, без никакви забележки!!!...Истинско усещане за Мъж...Мъжествен, харизматичен, умен, излъчва секс, нищо, че е над 40-така, не му личат годините изобщо... Heart EyesИзобщо остава впечатление, че е мъж, с който нямаш грижи за нищо...И двамата са скорпиони уж, но с много различно излъчване...за мен...Сещам се и за Явор, който пък има впечатляващ фейс /хубаво лице, светли очи/, добре сложен, с хармонично тяло, висок, умен, но ми е малко скучноват и неуверен...Ваня също е много симпатичен, с красиви, големи сини очи, висок, елегантен, но не ми е много мъжествен...Ама и аз само как ги описах... този да, този не...Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 16:17 от Karinche

# 148
  • София
Не мога да смогна да ви изчета.

Снощи и аз се разочаровах от реакцията на Ваня с храната. Поведението на останалите не ме учуди, нито един от тях не е стока според мен.

Занев го харесвах и го подкрепях докато беше на острова на изгнаника и побеждаваше изгонените един по един. След обединението обаче започна да става с всеки ден все по-противен. Не отива на мъж на тия години да се държи като 15-годишна кифла. То не бяха женски истерии, цупене, все някой с нещо ми е накривил канчето. Sick Много ми хареса Йори как го смачка на последния съвет като му обясни какво е щяло да стане с втория имунитет. Завалията щеше да си замине, без изобщо да разбере откъде му е дошло, ако Ваня беше взел играта за амулета. Искрено съжалявам, че не се случи.

Довечера ще стискам палци за Митко да стане втория финалист и на Занев още повече да му се смачка фасонът.

# 149
  • Berlin
Явор висок, а Финдо нисък, я пак. Simple Smile Аз гласувах за Финдо, но ако трябва all time да избирам - пак Финдо и Дренски. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт