Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 756
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 120
Брашно е дал Ваня на Митко

Това е истината. И съм сигурен как и в това ще се намерят точно тези коментари като този:

А дали Ваньо е дал баршно, защото е много благороден, мен ме съмнява, ако изхождам от поведението му, което видях снощи, или защото Митко може да е в журито и да си спечели гласа му?  Flutter

Които щяха да са същите ако го беше защитил снощи - не го прави защото мисли, че е правилно, а защото мисли за журито.

Има ли въобще смисъл да говорим?

# 121
Evgenia Džaferović Значи... познавайки го ще кажа само, че Ваня 100% не е направил палачинките който ги е правил... той ги е направил 4ри.... сори ама това е факт.. Ваня не прави палачинки!

# 122
Evgenia Džaferović Значи...  Ваня не прави палачинки!
Той само ги папка.
За оправдание на Ваня, ще кажа, че той и захарта не е направил, ergo това му дава право да я изяде.

# 123
  • Пловдив

Финдо ги отвя в кОнкурса за красота с 36% newsm18

Естествено, красив с празен поглед. Каквито ни конкурсите за мис, такива и за мистър.
Е, сега...
Не гласуваме за мозък и пълнеж...
Аз лично също гласувах за него - нали е конкурс за плакнене на женското око.

# 124
Evgenia Džaferović Значи... познавайки го ще кажа само, че Ваня 100% не е направил палачинките който ги е правил... той ги е направил 4ри.... сори ама това е факт.. Ваня не прави палачинки!

Ваня не прави палачинки. Той прави захар, крие я и я папка.

# 125

Финдо ги отвя в кОнкурса за красота с 36% newsm18

Естествено, красив с празен поглед. Каквито ни конкурсите за мис, такива и за мистър.

Да, липсва му вътрешна харизма. Ако бяха сложили Владо в класацията Финдо щеше да е втори  Wink.

# 126
Ами защо Ива не му даде палачинка ,тя ги пържеше ,защо Занев не му даде храна  ,на него и без това му трябват гласове в журито ,защо Надка не му даде нали е мнооого добра
Айде да поговорим на  тая тема,защото изкарахте едва ли че Ваня е замисли всичко това и е изял сам и четирите палачинки
Изкарахте го най лошия от лошите ,а всъщност е един от всички

# 127

Има ли въобще смисъл да говорим?

Не, каквото и да кажеш ще се намерят хора които от девет кладенеца вода ще ти донесат, за да ти кажат колко не си прав.

Не гласуваме за мозък и пълнеж...
Аз лично също гласувах за него - нали е конкурс за плакнене на женското око. [/color]

Явор чисто визуално ми харесва много повече от Финдо.

# 128
Ами защо Ива не му даде палачинка ,тя ги пържеше ,защо Занев не му даде храна  ,на него и без това му трябват гласове в журито ,защо Надка не му даде нали е мнооого добра
Айде да поговорим на  тая тема,защото изкарахте едва ли че Ваня е замисли всичко това и е изял сам и четирите палачинки
Защото .... хората го харесват. И ги е яд на него. Примерно.  newsm78

# 129
Всички са в кюпа.Лошото е ,че и Ваня падна при тях.
Чест му прави на Митко за начина, по който прие нещата.

# 130
Правил-неправил, дал после-не дал, факт е, че лапаше и се хилеше тъпо, когато оставиха без Митко и го изгониха от масата. Сега и от 10 кладенеца вода да донесат някои, подлата постъпка на Ваня е факт и възмущението и разочарованието на повечето зрители от него е съвсем основателно.
Същото се отнася и за останалите четирима! Никой не счита само Ваня виновен. Само дето  някои все го оправдават него!

Аз друго си мисля, защо го направиха! Какво толкова им направи Митко, та така се озлобиха срещу него! Обиди ли някого? Излъга ли? Нагруби ли? Не, спечели игра и отиде на острова, вместо да стои и послушно да чака да го изгонят, както си бяха наумили. Само им пообърка плановете Laughing Ааа, и би Ива Mr. Green

# 131

Аз също го харесвам , и ме е яд че постъпи така,но виновен точно колкото и другите , а отнесе цялата помия

# 132
  • Пловдив
newsm10

# 133

Аз също го харесвам , и ме е яд че постъпи така,но виновен точно колкото и другите , а отнесе цялата помия
Виновен е точно колкото и другите. Но от тях не се очакваше нищо различно, а от него се очакваше.
Всъщност наистина сме несправедливи с човека. Той нито е героят от хвалебствията на фен-клуба си, нито е подлият злодей от писанията на "враговете". Обикновен човек със своите добри и подлички страни.

# 134
Не знам какъв последващ жест е отправил Ваня към Митко и не ме и интересува...Защото всички видяхме как ядейки, и то от неговите продукти, двамата с Надка, го изгониха от масата, отказвайки му храна...И се подсмихваха доволни от себе си, преглъщайки...Това беше истината, документирана от камерата !...Това им беше "жеста" към него...Как не им приседна храната?...А той си замълча и си тръгна...Но и какво можеш да отговориш на това?!...Кой би очаквал подобна низост?!...Оставаш безмълвен и очите ти се пълнят със сълзи...Всяка здрава човешка психика не може да повярва, че това изобщо е възможно...Да ядеш от храната на този, на когото отказваш храна, и който е също толкова изтощен и гладен като тебе...?!
...Та, какъвто и "велик" "жест" към Митко да е последвал, той би бил незабележим на фона на чудовищната, нечовешка деградация за мен, в случая...Има случки, като тази, които човешкият мозък отказва да приеме за нормално, не може да осмисли и прости!...Несъизмерима с никоя норма от неписания, човешки кодекс...Това, разбира се, е според моята ценностна система...Гледам, че подобни прояви, все повече се неглижират...Тежко на последните, оцелели от човешкия род...

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 23:01 от Karinche

Общи условия

Активация на акаунт