Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 726
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 105
Щом автентичния Митко пише тук, може да потвърди дали е дал после Ваня храна.
Ако се окаже че е дал и това не е излъчено е още едно доказателство, че на шоу нито трябва да се впрягаш нито трябва да приемаш някой като пример за поведение и извисеност.
Тези шоута винаги са представяни а понякога и умишлено манипулирани от тези които ги монтират и режисират. Всяка ситуация има и други ъгли и други моменти които ние може да не видим, защото няма да ни ги покажат.
Всички постъпиха тъпо с храната, еднакво са виновни, но Ваня и Надя най много ме разочароваха защото имах друго впечатление от тях и не очаквах точно те да постъпят така. Предполагам наистина сега като го гледат им е неудобно, особенно че след играта тук в България отношенията им вече са съвсем други. А глупавите ситуации и случки от острова са изяснени помежду им. Или са се задълбочили като със Занев, към който като гледам няма особенни симпатии от останалите участници.  

# 106
  • Разпиляна във въображението
Може би се наби в очи повече вината на Ваня, защото в крайна сметка повечето от тук списващите, харесват го или не, смятат, че той ще е победителят в играта. 

# 107
Цитат
Щом автентичния Митко пише тук, може да потвърди дали е дал после Ваня хран

Дали,на сегашния етап от играта и вероятността от СМС гласуване,Митко би написал ,че Ваня му е дал храна /ако е така де/
Всички гласове при едно евентуално СМС гласуване  след снощното фиаско са насочени към Митко
Човека не би си отрязал клона точно сега,след понеделник ,може  би

# 108
  • София
А дали Ваньо е дал баршно, защото е много благороден, мен ме съмнява, ако изхождам от поведението му, което видях снощи, или защото Митко може да е в журито и да си спечели гласа му?  Flutter

Горното единствено ако приемем, че тук ни подхвърлят вярна информация онлайн героите с "връзки и вътрешна информация". Sunglasses

Финдо ги отвя в кОнкурса за красота с 36% newsm18

# 109
Е аз съм сигурна ,че ако Ваня е нахранил Митето с неговото брашно ,щяхме веднага да прочетем във Фейсбук  Mr. Green
ФеърПлей в Съравйвър отиде по дяволите!Както и човечността,но Митко показа ,че е над всички там.

# 110
Цитат
Щом автентичния Митко пише тук, може да потвърди дали е дал после Ваня хран

Дали,на сегашния етап от играта и вероятността от СМС гласуване,Митко би написал ,че Ваня му е дал храна /ако е така де/
Всички гласове при едно евентуално СМС гласуване  след снощното фиаско са насочени към Митко
Човека не би си отрязал клона точно сега,след понеделник ,може  би

Аз лично няма да кажа на никой пък няма да пускам СМС-и. Нали и без това се спитахме и се оказа че почти никой от списващите в темите тук няма да пуска СМС-и.
Тъй че няма страшно да казва. Simple Smile
Няма нужда да се прави на по голям мъченик отколкото е, че и това дразни. Сигурно би потвърдил и преди края на играта.
Между другото ако е вярно това, Ваня може да му е предлагал храна ли каквото там му е предлагал когато е нямало камери затова да не е излъчено.
Дано няма СМС гласуване, не ми допада това не се сещам да съм видяла в друг Сървайвър освен нашенския такова нещо като глас от публиката. Не е редно, реално публиката не се манипулира от участниците, а от режисьорите. И играчите нямат шанс да спечелят сами този глас, не е никак честно.

# 111
  • Другата България
Всички постъпиха тъпо с храната, еднакво са виновни, но Ваня и Надя най много ме разочароваха защото имах друго впечатление от тях и не очаквах точно те да постъпят така.
Мдааа, нещо такова се получи.
И на този "фон" коментарите на йордана у фейсЪТ, че видиш ли тя ако е била, да не е постъпила така.
Тя, която почти му посегна преди да замине на острова заради снимката, тя, която го овика като ...животно и тя, която многократно го наричаше "урод" и му "кроеше шапката" само да се върне в племето.
 Stop Stop Stop

# 112
Е то оставаше Митко три дни да не е ял, по-късно сигурно са му дали.
Важно беше Митко да е слаб преди играта, а след като Ваня победи и е на финал, той вече може да прояви великодушие.

# 113
Е то оставаше Митко три дни да не е ял, по-късно сигурно са му дали.
Важно беше Митко да е слаб преди играта, а след като Ваня победи и е на финал, той вече може да прояви великодушие.

Само ,че Митето изобщо не беше слаб по време на играта,дишаше във врата на Ваня
Сам призна ,че е объркал един знак и това го е забавило.Той беше втори след Ваня
така ,че не им се е получило да го подложат на глад за да го съсипят психически и физически

# 114

newsm18  newsm18  newsm18

# 115
Айде някои самозабравили се хора да не ми вменяват думи. Аз написах, че Ваня е направил жест и че DKasabov ще обясни ако желае какъв е. Не съм казвал конкретно за храната. Съвсем умишлено, защото знаех какво ще си измислят някои. Това го написа друг потребител тук.

Свободните интерпретации на някои комплексирани хора са си за тях. И когато Митко потвърди думите ми държа да получа извинение от тези, които ме обвиниха за "партенка".

И да - едно действие не оправдава друго, така че Ваня си носи вината, че замълча в онази ситуация, а не реагира. И никога не съм го оправдавал за това. Както и нито един от другите.

# 116
дали са му храна

# 117
  • Пловдив
Няколко човека явно сме се заблудили за това с храната, а bigfish е имал предвид, че му се е извинил, предполагам...

Ако е направил това - прави му чест, защото пак казвам, че не съм се отказала от него.

# 118
А дали Ваньо е дал баршно, защото е много благороден, мен ме съмнява, ако изхождам от поведението му, което видях снощи, или защото Митко може да е в журито и да си спечели гласа му?  Flutter

Горното единствено ако приемем, че тук ни подхвърлят вярна информация онлайн героите с "връзки и вътрешна информация". Sunglasses

Ако Митко  е във журито според мен би гласувал за Ваня с или без храна
Не би гласувал нито за Занев ,нито за Ива
Снощи на два пъти дадоха ,че Митко си говори съвсем спокойно само с Ваня,не и с дргите двама
И той беше най искрен в радостта си от влизането на Ваня във финалната тройка
Каза че от петимата той е най заслужил да е там
така че ако беше в журито ,мисля ,че щеше да гласува за Ваня

Сега е наред да има мис "Сървайвър"Да не забравите да гласувате за Надка ,защото тя е хубаваааа , аааа ,привлекателнааааа , иииии мъжетеее яяяя харесват

Няколко човека явно сме се заблудили за това с храната, а bigfish е имал предвид, че му се е извинил, предполагам...

Ако е направил това - прави му чест, защото пак казвам, че не съм се отказала от него.

Явно поне му се е извинил, за разлика от другите трима

# 119

Естествено, красив с празен поглед. Каквито ни конкурсите за мис, такива и за мистър.

Общи условия

Активация на акаунт