Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 657
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 90
Добре при положение, че Ваня е дал храна на Митко има ли нещо още, което да се комерс по случая?

# 91
За долна животинска същност, успяла да се добере до някакви пари и популярност.

Чак пък долно животинска същност.Отдавна разбрахме кой е  bigfish, човека си написа името и фамилията, така, че да не почваме пак темата кой, кой е, че стана банално вече, повтаря се през 5-6 страници.Ако е вярно това което каза той, че Ваня е дал храна на Митко и не са го показали ето ти още една функция на телевизията, да манипулира. Митко ще каже така ли е било.

djoleva писали сме заедно.

# 92
Тук си взимам довиждане с всички вас. Поздравления за "кожух"- мисля, че той разбра ме. Тъжно ми е, че смятате убежденията ми за математиката за глупави. Помислете- то е като с чуждия език- ако почнеш да пишеш нещо грешно, завинаги пишеш го грешно. Само да кажа: За мен не се тревожете, от днес съм приета по първо желание в Станфорд.  Simple Smile Заминавам догодина. Сега питайте дали ще се върна? Оммммммммммм

# 93

Но има нещо, което искам да коментирам същински. Това е реакцията на Митко при казването, че за него няма храна.
Харесвам такива хора, които знаят, че насила хубост не става. Просто стана и си тръгна. Мисля, че това и до ден днешен съсипва психиката на четиримцата и тепърва ще отработват чувството си за вина, според капацитета си.
Надя, проявявайки се просто като момиче на кварталния бияч, дори обсъди варианта, в който Митко си изяжда една палачинка (нещо, което не би било никак скандално на фона на това, че брашното и захарта са негови), а Занев идва и го набива. Това селяшко scenario в главата на Надя съсипа всъщност най-силното в играта на Надя - да е в бон тон с всички.
Бас давам, че семейство Джеферович няма да се похвалят никога с това, че Женя е успяла да застави Ваня да прави цял ден палачинки за Митко.
Покана за гостуване, отправена към Митко, през фейсбук звучи като низхождащо благоволение свише, за което Дамата ползва глашатай. Зер, нека и другите жалкари разберат за доброто сърдце на госпожата.

Съгласен съм с всяка дума на vvesskkoo. (И във всеки друг пост.)
Изобщо във фейсбук профилите на участниците (въпреки всичкия фалш и куртоазия на това място) напоследък могат да се доловят много интересни неща - и покрай снимките, които постват на своите или други стени, и в коментарите или мълчанието, и в лайковете и липсата на такива, и в интелигентното и великодушно отношение на едни (един - Митко), а много лошия вкус на други. Не буквални изводи или такива, търсени и изкривени само в подкрепа на фенщината ни. Някои знаят за какво говоря.
А вчера мислех да пиша тук за тетралната постановка, за съжаление аз няма да мога да я гледам.

# 94
  • София
Ама, victoria, защо се сърдиш? Сега погледнах епизода и Карамазов казва "Следвайте реда на действията" или нещо такова, аз го разбирам като да ги извършат последователно.

# 95
Ама, victoria, защо се сърдиш? Сега погледнах епизода и Карамазов казва "Следвайте реда на действията" или нещо такова, аз го разбирам като да ги извършат последователно.

Ако ги бяха накарали да решат тази задача на математически принцип
първо щяха да нарушат правилата
и второ колкото и да не ми се иска да го напиша,ама още можеше да сме пред телевизорите и да гледаме тази игра и четирите часа на Занев и Йори да ни се струват един миг Joy Joy Joy

# 96

Ако ги бяха накарали да решат тази задача така както Виктория иска
първо щяха да нарушат правилата
и второ колкото и да не ми се иска да го напиша,ама още можеше да сме пред телевизорите и да гледаме тази игра и четирите часа на Занев и Йори да ни се струват един миг Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 14:20 от djoleva

# 97
  • София
Чакаме Митко да се появи и да ни каже някой дал ли му е храна.

Иначе браво на Ваня за победата.

# 98
Много гадна и нечестна постъпка беше недаването на храна на Митко.

Занев рухва, нека му!  Twisted Evil

Представяте ли си Надето да стигне до финал? Laughing

# 99

Както се видя, нищо не се знае Wink Уж знаехме, че Йори е в петицата, пък тя не е! Така че до края има съмнения Laughing Освен ако твоята информация е по от източника.

[/quote]

Така като се замисля, за Йори бяха казали, че ще отпадне в последната игра преди финала. Не ми се рови назад, няма голямо значение, но ние приехме, че това означава игра във финалната 5-ца. Този, който изстреля информацията може би е имал предвид друго, като за финал смята последните три игри. Както и да е, това няма значение, само разсъждавам защото онази вечер останах откровено изненадана.

Иначе за финалната тройка ... Ще ми се да вярвам, че изненади дебнат отвсякъде. Много ми се ще. Неведнъж беше споменавано, че Занев почерпил половин Варна, надали щеше да го направи ако беше безславно победен от харема си. Ще ми се днес Митко да спечели.  Чак после Занев. Довечера ще видим.

# 100
Чак сега изгледах снощния епизод...
Е, няма такава гадост. Не мога да повярвам що за поведение... Не разбирам защо беше тази свинщина- да ядеш като хамстер с натъпкана уста и да обясняваш, че за "другарчето" няма. Не обвинявам само Ваня- погнусена съм от всички. И това се случва във финалния етап на играта- вече няма съвети, няма гонене. Кому е нужно? Защо? За да покажем животинското у себе си. И Надя: тя не била съгласна, ама другите така й казали и затова казала на Митко, че за него няма... Ами ти мозък нямаш ли в "красивата" си глава???.. Въпросът беше риторичен.
Занев не ми се коментира... никога не съм го харесвала, но снощи се дозакопа и с поведението си спрямо Митко и с методите си за спечелване на играта. И той като Ива така си лъсна името, че ...

# 101
В ситуацията с храната, Митко изпита такава силна обида и разочарование, не просто към себе си, това беше обида към човеците към хората изобщо. Не случайно преди играта, когато Владо ги разпитваше, Митко изобщо не отвори дума по този въпрос. Нормалният човек, в такива ситуации, би се засрамил за човешкия род, би изпитал срам, срам и пак срам, че и той самият принадлежи към този род. Именно това премълчаване е най-силния момент в този епизод. В това Митко надигра духовно Ваня, Ива, Занев и Надя. Митко е последният оцелял ... като човек.

...  bouquet  bouquet  bouquet

Браво!!!...  

Игра, живот, кино, ФБ, виртуал...всякога показваш това, което си ти, и нищо повече...Другото са евтини оправдания за наивници!...
...Митко наистина е последният оцелял там,... Човек!!!...С тази си постъпка, четворката направи така, че сега, ако има гласуване от зрителите, вота ще е за Митето...Поне аз от снощи си промених фаворита и той вече е Димитър Касабов!!!...Беше много, много жестоко...Разплака ме...Наистина се засрамих и погнусих, че и аз съм част от вида хомосапиенс...Да им имам "стратегиите"!!!...

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 14:08 от Karinche

# 102
  • Другата България
Добре при положение, че Ваня е дал храна на Митко има ли нещо още, което да се комерс по случая?
Чакай малко сега, първо, никой не е видял някой да дава на Митко нещо, видели сме само игнор и гнусно и подигравателно отношение на четирима мислещи се за извисени и велики играчи към един човек. Всеки може да каже каквото си поиска, вкл. и че и хайвер от акула е ял Митко за компенсация. Да не говорим, че от анонса за довечера е ясно, че отношението към него продължава да е същото и инициатор за това е Занев, никой не го е осопорил или отрекъл. Затова и силиконката подскача сато парено пиле покрай него и така смело и арогантно се държи с Митко.
И второ, всеки може да пише и казва каквото си поиска и до когато си поиска, нека не сме крайни и не го раздаваме "шефската", малко ни остана "заедно". Peace

# 103

При положение, че Ваня бил дал... Това го казва кой? Видно е къде? Големият рибок пусна една партенка и веднага всички налапаха въдицата.
Извинявайте, ама аз вярвам повече на очите си. А единственото, което аз видях бяха само и единствено пълни усти, мазно и подло хихикане и човешка мизерия. Нищо повече.
И сигурно точно, защото е дал, историята ще продължи и в днешния епизод?!!

# 104
  • Пловдив
Разбира се, че не е виновен само Ваня!
Просто....аз изключително много го харесвах....и продължавам, въпреки че ми е криво...
И аз лично се държа така, както се държи учител със свой отличен ученик - изисква винаги повече от него, дори и да е бил достатъчно добър за момента.

Та за мен е важна единствено постъпката на Ваня, защото не съм очаквала от него подобно нещо!

За другите изобщо не искам да коментирам, защото от тях го очаквам и защото ни най-малко не харесвам нито един от тях - За Занев и Надя няма какво да кажа, а Ива за мен си е злобна още от нейния сезон и го доказа вотът на финала, който не беше за Георги, а против нея.
Това не оправдава гадната постъпка на тримата, но от тях мога да го очаквам, а от Ваня - не!

Прекалено много държи и той на финала напоследък и се застрахова с тази постъпка, а казваше за доктора, че държал на петторката...Изключително харесах начина, по който на съвета той избухна и каза, че не иска никой от тях да гласува за него и че не иска да общува с тези хора, а после съжаляваше за думите си....което за пореден път показа, че е хубав човек, виждащо се когато избухне и разкрие, /при други е обратното/, но той се пази...

Ето защо съм особено критична към него и разочарована, защото изключително го харесвам от първия ден. И това, че е дал брашно на Митко....дано да е истина, защото няма логика да решат да не го излъчат...

Знам, че Ваня ще спечели и като гледам кои са в петторката.....най-добре ще е да е той, тъй като Митко няма никакъв шанс при вота. Но дано успее да вземе място на финала и да им докаже, в което не знам дали да вярвам....Занев вече няма мотивация за игрите, тъй като разбра колко се е о...ал, но Митко колкото и да има мотивация - ако не яде и не се подкрепя физически....не знам.

Общи условия

Активация на акаунт