Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 765
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 265
айде малко истини а-Занчо бе на финал с подарена игра от 2 благодарни момичета,Митко е невероятно съчетание на доброта ,хитрост,сила и душа....ВАНЯ Е СЪРВАЙВЪР-ПРЕКРАСЕН ПРИЯТЕЛ,СЪПРУГ,БАЩА-ВАНЯ СИ Е ВАНЯ.РАДВАМ СЕ ,ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА ИМАШЕ 2МА ФИНАЛИСТА-И ДВАМАТА ДОСТОЙНИ ЗА ТОЗИ ПРИЗ.

# 2 266
Южнокитайско море!  hahaha hahaha Дори не - залив на Южнокитайско море!  Joy Joy

# 2 267
  • София
Не видях да съм питал как Wink
Аз за теб се чудя. Wink

# 2 268
Стига де, формата свърши,стига сте се дърляли
Победител е Ваня ,независимо дали на някой им харесва или не
Когато се заговори за сървайвър ще бъде споменавано неговото име.Името му винаги ще се свързва с думата стратегия,защото това беше най добрия стратег  на Сървайвър България
Хубав , лош ,изигра си играта така както искаше и спечели
А щом е спечелил значи е играл много добре

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 15:08 от djoleva

# 2 269

Виждам, че Веско, Елица и 206  упорстват. Явно още не могат да го преживеят. Чудя се на рибата защо им се вързва.

# 2 270
Йори, ти остави финалистите. НякоЙ хора поне бяха финалисти, а други подскачаха от местата си в журито Grinning Кажи сега, преодоля ли Занката или още го ''громиш'' по форуми? Grinning Убедих сe, че няма нищо по -опасно от жена, на която не е обърнато внимание Grinning
Никой не отрича победата на Ваня. Тези, които пишат още и се опитват да убеждават в някакви си техни теории, са същите хора, които денонощно защитаваха босненско - хърватският си кумир. Дано са пили едно капучино за негова сметка Simple Smile

# 2 271
Като гледам на Йори са й обърнали внимание:

# 2 272

Виждам, че Веско, ... упорстват. Явно още не могат да го преживеят. Чудя се на рибата защо им се вързва.
Меган, направете ми услуга, моля. Прочетет тези няколко цитата от мои постове и ми кажете дали в тях личи упорстване. Помислете, дали сте чели нещо такова за Ваня тук, дори от най-правоверните му фенове. Не искам да се връщам още назад, но бъдете сигурна, че там има още подобни. Но, признавам, няма да видите плоско скандиране на някакво име, земни поклони  или темената.
 Ето как упорствам:
Скрит текст:
Цитат
ср, 17 дек 2014, 20:54
Не мисля, че вече при приключило гласуване, с категорична победа за Ваня, прави чест на Ники Мартинов да мрънка по форумите и тефтерите.

Цитат
ср, 17 дек 2014, 11:06
Ваня стана напълно заслужено победител и това е всичко. Дано се радва на наградата, да му донесе само радости и да успее да капитализира постижението. Радвам се, че такъв човек е станал наш сънародник и обогатява спортната ни общност. Мисля, че е дори по-интелигентен от Митко, макар и да е чел по-малко книги.

Цитат
вт, 16 дек 2014, 16:14
Поздравления за Ваня Зефир!

Цитат
пн, 15 дек 2014, 14:44
Каквото и да се смята в момента, всеки резултат, различен от победа за Ваня и то с разлика, би било сензационно. Не вярвам това да стане. Митко в крайна сметка остана безличен в предаването и без съюзници.
Ваня също може да бъде сбъркан с безличен, но той единствен предложи много лица (дори не две, поради което не е двуличен) и по този начин всъщност е многоличен. Ваня игра на много пластове - но върха на неговото майсторство беше не елиминирането на Марчо и Явор - фасулска задача, а елимирането на Крум и Йорданка. Особеното последното е нещо, от което само може да се учи всеки сървайвър.

Убеден съм, че Ваня ще остане победител, за който ще се говори дълго и винаги (както Мартинов), за разлика от другите трима досегашни победители - леко позабравени.
Отговаряйки на името си, идващо от Зефир*, богът на западния вятър, Ваня наистина показа ефирност в действията и лекота в придвижването си, също и топлина (Зефир е топъл вятър), но беше и силен и устремен, разрушаващ вятър (за гърците). Сега ако и съпругата му е като Флора - ще бъде чудесно. Изборазява се като момък с крилца - виж например Ботичели с "Раждането на Венера"

*от гръцкото Ζέφυρος преминало в дзафер, дзефир, джафер, джефер. Среща се и в Италия като Джеферели, Дзаферели в зависимост от това дали е през Византия или Отомания навлязло.

Извинявам се, че се налага това, но все пак е в скрит текст. Тук се съдържат изказвания от моя ник по отношение на Ваня, които показват как ме е яд и упорствам.
Съжалявам ако в очите на някого всеки, който покаже повече от един пласт в постингите си се обявява за трол или хейтър. Очевидно някои хора виждат форума като място, в което предимно скандираме за кого сме и ако случайно не е много ясно дали се правоверен, то ставаш някаква гад, която идва да трови иначе така семплия и непосредствен форумен живот, в който всичко е ясно - или слушаш шефа на агитката на Ваня, или шефа на тази на Занев, или шефа на тази на Митко. Ако решиш да викнеш нещо различно - то този шеф, досущ като на футболните мачове, ти праща някакви лепилари, без чувство за хумор,  да ти правят забележка.
Иситнски лошото става, когато Шефът дойде.

# 2 273
  • Другата България
Митко е невероятно съчетание на доброта ,хитрост,сила и душа....
#Shocked doh
Тоест, урод? newsm78
Съвсем биполярно сЪ обърках.............

# 2 274
  • София
Опитва се да вкара някакъв по-човешки образ жената. Най беше впечатляваща при Диана Любенова, говори бавничко и тихо, една блага и мила, да й се ненадяваш... Crazy

Митко, какви са тия потници? Простени са само на Брус Уилис в Умирай трудно Naughty

# 2 275
  • Другата България
Е то не се мисли след, мисли се преди и по време на, точно като Ваня, ако ще се надяваш на това след изграден вече хипермеганегативен образ да променяш хорско мнение.....трудна мисия.

# 2 276
айде малко истини а-Занчо бе на финал с подарена игра от 2 благодарни момичета,Митко е невероятно съчетание на доброта ,хитрост,сила и душа....ВАНЯ Е СЪРВАЙВЪР-ПРЕКРАСЕН ПРИЯТЕЛ,СЪПРУГ,БАЩА-ВАНЯ СИ Е ВАНЯ.РАДВАМ СЕ ,ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА ИМАШЕ 2МА ФИНАЛИСТА-И ДВАМАТА ДОСТОЙНИ ЗА ТОЗИ ПРИЗ.
Уникална си Йори! Всеки филм трябва да си има отрицателен герой и ти го изигра перфектно! Единственият човек който получи личен монтаж на финала извън финалната тройка! Хич да не ти дреме какво казват за теб "идеалните". Никога не се променяй!

# 2 277
Йори, ти остави финалистите. НякоЙ хора поне бяха финалисти, а други подскачаха от местата си в журито Grinning Кажи сега, преодоля ли Занката или още го ''громиш'' по форуми? Grinning Убедих сe, че няма нищо по -опасно от жена, на която не е обърнато внимание Grinning
Никой не отрича победата на Ваня. Тези, които пишат още и се опитват да убеждават в някакви си техни теории, са същите хора, които денонощно защитаваха босненско - хърватският си кумир. Дано са пили едно капучино за негова сметка Simple Smile

още страдам за този мъж-жал ми е как се прецака сам,жал ми е и че се пъне на сухо,жал ми е ,че няма да се оправи момчето

# 2 278
  • в резерват
На мен ми стана пък жал за тебе, Йори. Победителите по принцип не ги съдят. Ако беше от тях, хората  нямаше да изливат възмущението си от тебе. Каквато и да ти е била "ролята" в този сезон, най-хубавото нещо, което видях с твое участие бяха голите ти снимки с Крум. Но там явно фотографът си е свършил добре работата.

И това, че Митко те прегръща по снимките, какво означава? Индулгенция някаква? Още повече ми става жал за тебе. Защото, ако аз харесвам Митко и съм му фен, по никакъв начин автоматично това не се прехвърля върху тебе.  Мога да ти кажа единствено браво за спечелените игри и за 4 часовото стоене срещу Занев.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 17:10 от Арбанашка кокона

# 2 279
На мен пък за никого там не ме е жал!  Naughty Искам и аз на Карибите и на Южнокитайско море, пък после може да ме одумвате колкото си искате! Ше ми накривите капата!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт