Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 650
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 310
Днес се сетих да кача най-добрият момент в историята на българския Survivor. Нека го имаме запазен в youtube. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=xp2Pa-27L00

# 2 311
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Благодаря на Ledg, благодарение на него изгледах отново сезон 2.
Ако не сте го гледали - предупреждавам, че написаното от тук нататък е "спойлер".Така, по същество - във 2-ри сезон  участват Финдо и Агонцев от Survivor Камбоджа. Някои биха казали че Survivor Камбоджа е един вид ирония на съдбата спрямо двамата, но според мен това е "закъсняла" справедливост.
Започвам с Финдо - неорентиран момък,  мислел че сървайварите спят в хотел Shocked. Искал покрай пътуванията и спорта да има жени и, забележете, деца Shocked по целия свят.Но това е нищо. Първото му "предателство" - това към жена му.Не само залитна по едната близначка, но по нейните думи, ако е била някое друго момиче на нейно място...сещате се.И междувременно,  Финдо разправяше как няма доверие на жена си, не знае тя какви ги върши в България. След изгонванто на близначката, обаче, момкото, изведнъж преоткри обичта към семейните ценности Grinning
"Предателство" номер 2 - към племето. Само той от всички участници гласува и то упорито срещу своите съплеменници в обединеното племе.
"Предателство" номер 3 - към духът на играта Survivor. Отказа се заради... храната.Мрънкаше за храна, мрънкаше даже в истерия изпадна и накрая се отказа - 4 дни преди финала.
Предателство  номер 4 - към Истината.Забелязвате че тук няма кавички.Той сам си признава достойно), че е излъгал на кастинга за да го одобрят.Без коментар.
От позицията на времето и след Survivor Камбоджа ще кажа следното:
Относно Първото му "предателство"-ами, всички човеци правим грешни избори.Може би е дори закъснял с "залитването".Жена му (сега бивша) гостува на Милошев и явно нещата не са вървели по вода.
Относно "Предателство" номер 2  - Сега разбирам че Финдо е играл играта с чисто сърце, без сделки и уговорки.Евала!Такива "наивници" и лузъри заслужават уважение.
Относно "Предателство" номер 3 - Всички имаме различни нужди.Може би е достигнал прага на търпението и това е било най-разумното решение.
 Сега  2 реда и за втория участник - Антон Агонцев.
Ех, Агонцев, Агонцев. Обединител на племето, Лидерът с главно Л. В най-тежките моменти повдигаше духът на обезсърчените, да по комичен и нелеп начин, но го правеше.Човекът осъзнал грешката си. Човекът, който се отказа в полза на приятел, в полза на цялото племе...
Човекът, на  който, обаче, нищо човешко не му е чуждо. Не само това - обикновени човешки неща му липсват.Той искаше реванш, втори шанс, чакаше го толкова години.Хората го майтапили, че толкова пиян човек не били виждали, какво ли мислят за него сега...няма значение, много патос вложих, не съм тук за да ги съдя хората.Завършвам както и започнах:
Някои биха казали че Survivor Камбоджа е един вид ирония на съдбата спрямо двамата, но според мен това е "закъсняла" справедливост.
Живи и здрави

# 2 312
Здравейте скъпи съфорумци как сте?Нещо се забравихме след последния сезон ,няма кой два реда да напише  Simple Smile Нямаме ли някой по вътрешен човек да каже,ще имаме ли следващ сезон какво се случва... Аз от доста време се опитвам да разбера,но упорито се мълчи навсякаде...Моля ако има някой с някаква информация да сподели нещичко дори и на лично съобщение,но само и само да има някакво раздвижване,че явно и мен ме е хванала таз болест Сървайвър  #Crazy Поздрави на всички и бъдете живи и здрави Simple Smile

# 2 313
  • Berlin
Ми той свърши сезонът, какво да му пишем повече. Laughing Обикновено е така с форматите и темите.

# 2 314
  • Другата България
За нов засега аз поне не съм чула, някой друг има ли инфо, различно от моето?

# 2 315
Аз със сигурност знам,че Dream Team са си дали почти цялото оборудване под наем за някакъв филм,който скоро ще почне да се снима.. Което означава,че преди Октомври,Ноември едва ли,ще пуснат кастиг.. но въпроса е дали въобще,ще пуснат или ще остане история.. За мен най добре ще  е до нова година да направят кастигни и на пролет дирекно да пускат сезона та да не се засичат с Биг Брадъри и глупости ама едва ли... Наистина няма ли някой по запознат от нас не ни измъчвайте  Grinning

# 2 316
  • Berlin
Няма.

# 2 317
  • в морето до колене
Преди да се чуе за нов сезон, щеше да е добре първо да се чуе, че някой е купил права за нов сезон.  Wink
Аз знам, че Милошев имаше такива намерения, но не знам, дали ги е осъществил.
Както и не съм чула bTV (или която и да било друга българска телевизия) да е направила такава инвестиция.

Но може аз да не съм достатъчно информирана.  Peace
Та въпросите са - взел ли е някой отново лицензионните права? кой? и за колко сезона?

# 2 318
Моята информация малко след последния сезон,беше че БТВ са купили правата за още 5 сезона,но до колко е вярна тази информация нямам представа и затова и разпитвам... Ако наистина са взели тези права предполагам ,че до края на годината ще има раздвижване,но всичко това трябва да се потвърди.. А според мен лично БТВ няма да дадът на друг освен Милишев да го прави(това са лично мой виждания..) Но самия факт,че е голяма тишина много ме изнервя мен лично  Grinning Евтим каза в края на този сезон да се готвим защото кастинга за Сървайвър никога не спира ама.... И най интересното ми беше ,че никаде никой публично не зададе въпроса за нов сезон.. Евтим беше нагости в преди обед точно на Коледа,но никой не му зададе този въпрос и за мен това е странно... Дано само да е задобре Simple Smile демек да има нов сезон скоро  Praynig

# 2 319
  • София
Издирват Марчо във връзка с Митьо Очите. А в предаването се показваше като прекалено морален. Дано не е забъркан наистина.

http://www.novini.bg/news/358297-%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D0%B8%D0%B7 … %D1%82%D0%B5.html

# 2 320
А аз толкова се чудих този къде съм го виждала  ooooh!

# 2 321
  • Разпиляна във въображението
Издирват Марчо във връзка с Митьо Очите. А в предаването се показваше като прекалено морален. Дано не е забъркан наистина.
http://www.novini.bg/news/358297-%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D0%B8%D0%B7 … %D1%82%D0%B5.html

Ата те всичките по криминалните хроники са тихи, кротки, поздравяват, изобщо много добри момчета.

# 2 322
Въпреки че съм от Поморие нямам спомен да съм виждала Марчо.Виждала съм го на плакати когато е имал мачове.убедена съм че имам познати,които ще го познават.не бих казала че се е показвал като прекалено морален,но показваше че е морален.някъде четох че се бил предал,но дали е вярно.Ако сте или не сте  забелязали по-голямата част от тях са добре обучени момчета,шампиони,титли.мен ако питате е много добре предварително планирано всичко това с Митьо Очите.Мен друго ме опасява,че ще стане че другите така наречени мутри по Черноморието ще почнат да си праят каквото си искат възползвайки се от състоянието на Очите  които е ни жив-ни умрял.Дори и да излезне от критичното състояние няма да е същият човек ,както се казва половин човек.Няма вечни хора.Извинете за спама

# 2 323
Абе, тоя Ваня Джаферович има ли изобщо предаване, в което да не се е вясвал ? То не беше "Сървайвър", то не беше "Биг Брадър", то не беше "Игри на волята", то не беше "Шоуто на Николаос Цитаридис", то не беше "Преди обед"... Ония ден май го вяснах и по БНТ. Не мога да разбера, каква е тази мания, постоянно да се тика някъде, барабар със съпругата си, че да го дават по телевизията !? С какво толкова е интересен !?

# 2 324
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че и в "Черешката" бяха

Общи условия

Активация на акаунт