Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 424
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 475
Аз също съм от групата, която не симпатизира на Джаферович. Даже уважавам повече като играч Йори, въпреки че ми беше изключително неприятна по време на сезона. Обаче беше активна, плете коалициите, печели много игри. Ваня мина между капките покрай нея. Логично е да са имали договорка да поделят парите. Хора като Ваня(или поне Ваня от Сървайвър, понеже не знам като човек в реалността какъв е) печелят и в живота. Факт. Скатаваш се, минаваш между капките, не влизаш в конфликти и имаш прилични умения. Виждала съм го доста пъти.
Ники Мартинов е един единствен. Трябва да си супер силен играч, за да оцелееш сам. В този смисъл за мен той е Сървайвърът! Нормално е да харесваме достойните хора и играчи, които не са стигали напред с предателства, а с уменията си в игрите.
Обаче Адоралова е права, че самата игра като замисъл стимулира точно коалициите, предателствата и лицемерието. Нашият побърлгарен вариант с гласовете от публиката не е част от оригинала. Но пък на мен ми харесва. Оригиналът не знам дали бих го издържала, ако са масово хората тип Йори и Ваня.

# 2 476
  • Sunshine state
Подкрепям мнението ти. За мен играчи, които стигат до края разчитайки повече на собствените си умения, отколкото на интриги и коалиции са в пъти по-приятни за гледане. Ники и имаше един Кирил са един пример. За съжаление Киро отпадна точно от Георги Кехайов.

# 2 477
Няма как един-единствен участник да спечели всички игри. Почти е невъзможно да играеш на 100% през цялото време. Затова трябват и добри социални умения, в случай че нещо се обърка, да имаш резервен вариант. В Сървайвър е достатъчно да изгубиш веднъж и като нищо можеш да изхвърчиш. Затова печели не най-силният, а най-приспособимият.

Любимият ми победител от всички американски сезони е Юл от 13 сезон - изключително интелигентен, физически също силен, издирижира играта и обърна обстоятелствата в своя полза. И въпреки че беше истинско удоволствие да се наблюдава чудовищната мощ на Ози във всяка битка, Юл наистина беше по-добрият играч.

# 2 478
@Adoralova, аз "оня сърбин" не съм казвал. Първо, защото не е сърбин, а второ защото не е важно какъв е по националност, а че малко пресолява манджата с телевизионните си участия и леко се натрапва на зрителите. Не се усеща кога да спре. Въпрос на тактичност, ама в неговото семейство явно липсва. Иначе аз често симпатизирам на чужденците в нашите формати... на Франческа от Фермата, на Лестер от Big Brother All Stars, на Мирослав от Фермата, преди години ми беше симпатичен Лео Бианки от Биг Брадър, ама после и той стана на всяка манджа мерудия. Само дето от хладилника не изкача Лео.

@Шиши, и да се хилиш, и да се подиграваш... не се издигаш повече в очите на хората с ироничното си поведение. В Босна и Херцеговина няма само сърби (православни), те са в т.нар. Република Сръбска в Босна. В по-голямата част от страната живеят бошняци (босненски мюсюлмани), които населяват Федерация Босна и Херцеговина. Най-малката част са хървати (католици). Може и да отидеш да ги посетиш някой път. Обиколил съм цяла Босна нееднократно. Па ти си говори за времето на Тито и си развивай философиите някъде другаде.

# 2 479
  • Испания
Не чета темата, но попаднах на материал, свързан с нея. Заповядайте!

Владо Карамазов: Като не намерих булка в България, открих я на д … гия край на света

Дали наистина или на шега, актьорът обяви, че се е сгодил.

Сигурно е шега.

# 2 480
Ххахахх, голям образ е Владо Карамазов. Нещо в джунглата щял да работи. Smile
Филипините имат страхотни плажове, да видим наште на какъв са ги пуснали да снимат. Друго си е играта да я съчетаят с гледки и кристална вода. Simple Smile
Сега тече на австралийците 8-ми сезон, в техния "аутбек" си го снимат... ами не е приятно за окото.

# 2 481
Кога са започнали снимките?

На 18ти пътувах с Ваня Джаферович,една инфлуенсърка Mila Savage в ИГ (гаджето на Сами Хосни от фермата) и още някои познати лица в посока Франкфурт.Бяха групичка 15-16 млади,спортни хора и носиха багажи шапки,ботуши за къмпинг и разбрах,че отиват да снимат реалити.А Ваня навярно ще влезе в ролята на 'помощник' като човек с опит, както се случи в последните американски сезони(ако съм права,че снимат Сървайвър)
Във Франкфурт се разделихме на различни гейтове за connecting flights и не разбрах крайната им дестинация.
Информацията ви е вярна май на 100%. Мila Savage ще една от участниците във "Сървайвър", последна публикация в инстаграм е от преди 2 седмици и има подкрепа от Сами Хоссни от "Фермата". Днес също попаднах на тази статия: https://www.marica.bg/lajfstajl/razkriha-go-izvesten-futbolist-u … -sarvayvar-snimka

Всичко съвпада и с началото на снимките преди 2 седмици. Ще е хубаво, ако можете да си спомните кой са били и другите познати лица в самолета? За нетърпеливите като мен можем да разберем част от участниците. Simple Smile

# 2 482
  • Sunshine state
Ето, първият участник - разочарование. Аман от псевдоизвестни, бутащи се навсякъде личности. 🙄 Сами като беше участник в Черешката супер случайно ни я представи и после дори я натресе и на масата.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 14:37 от Pupitka

# 2 483
  • София
Ето, първият участник - разочарование. Аман от псевдоизвестни, бутащи се навсякъде личности. 🙄 Сами като беше участник в Черешката супер случайно ни я представи и после дори я натресе и на масата.
Преди това бяха и в "Смени жената", аз от там я знам. 😀

# 2 484
  • Sunshine state
Да, и там също.

# 2 485
  • София
На мен тази Мила ми е неприятна (само в "Черешката" съм я гледала). Не разбрах Ваня Джаферович редовен участник ли ще е или нещо като консултант/ ментор. Няма да е честно да е участник.

# 2 486
  • София
И да е участник хич не мисля, че би стигнал далеч. Според мен другите участници по-скоро биха се настроили срещу него.

# 2 487
  • София
Не е участник, пуска си сторита от Филипините, а участниците нямат телефони. Получил е и той като жена си пареза на Бел. Дано му мине бързо, не изглежда толкова сериозна като нейната.

# 2 488
Ако има и той пареза, няма как да е участник. То нали затова Жени го е записала, защото тя самата не може да участва. Подозирам, че е част от екипа на предаването.
Снимат в момента, Владо Карамазов публикува снимки от Филипините.

# 2 489
Аз на Мила-та съм и изпуснала изявите. Дразнещо е наистина като почнат да ги бутат по линията на познанствата. Обаче може да се окаже добър играч, ще видим тепърва.
Владо К. го последвах в Инстаграм с надеждата да качва някакви снимки с вътрешна информация, а той само от  джунглата поства... Изобщо води ли нещо или само скита по гората? ;р

Общи условия

Активация на акаунт