Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

 • 68 810
 • 2 330
 •   1
Отговори

Анкета

Кой СМЯТАТЕ, че ще е победителят в Survivor Камбоджа?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 30
 • Мнения: 76
Аз сериозно не мога да си обясня как човек на 40 години все още не се е научил да губи. Направо не знам как Занев търпи самия себе си, аз ако така приемах всяка загуба и провал до сега да съм се гръмнал. Този период с избухливоста - примерно да разхвърляш целия шах ако някой те бие мисля, че повечето хора го предоляват най-късно като тинейджъри, но Занев е някакво изключение очевидно.

За това Сървайвър е толкова инетресен, какви ли не интересни екземпляри виждаш

# 31
 • Пловдив
 • Мнения: 702
Аз примерно щях да си взема чинията от масата да покажа един среден пръст на Надка и да ги пратя на майната си.
  202uu
Точно! Те това заслужаваха от негова страна, а не той да си отиде и се свие и ония да продължават да му се присмиват как са го оставили на сухо... Close

# 32
 • Мнения: 379
В ситуацията с храната, Митко изпита такава силна обида и разочарование, не просто към себе си, това беше обида към човеците към хората изобщо. Не случайно преди играта, когато Владо ги разпитваше, Митко изобщо не отвори дума по този въпрос. Нормалният човек, в такива ситуации, би се засрамил за човешкия род, би изпитал срам, срам и пак срам, че и той самият принадлежи към този род. Именно това премълчаване е най-силния момент в този епизод. В това Митко надигра духовно Ваня, Ива, Занев и Надя. Митко е последният оцелял ... като човек.

# 33
 • Мнения: 444
И аз да се включа във финалната тема с възмущение от снощната постъпка на 4-мата. Изключително просташко и грозно. Не знам дали изолацията на острова им е оказала влияние, но как е възможно големи зряли хора да приготвят храна за 4-ма да се наплющят и да не оставят нищо на 5-ия. Всякаква друга постъпка бих приела, но не и да оставиш човек гладен. Митко с нищо не им е виновен че не успяха да го изгонят, игнорират го айде яд ги е, но да не му дадат да яде е прекалено. Че и да му се подиграват и похилкват за това, то деца в детската градина биха се държали по зряло.
Сигурно сега като се гледат доста ги е срам. Стояли сте заедно повече от месец как може, пък и нали като се върнете в БГ пак ще се виждате с този човек, има и голяма вероятност той да е в журито.
Макар писанията на Ваня във фейса, да не ми изглеждат много като извинение на гузен човек.
Само Занев не би ме учудил с подобно държание, той си е злобничък и всячески би се пробвал да унижи противника, ама другите. От Надка наистина не го очаквах, не ми изглеждаше чак такава простачка.
 

# 34
 • Мнения: 108
Изключително съм възмутен от случилото се в изминалия епизод!!! Какъв човек трябва да си за да постъпиш по този начин?!  

Как може да кажеш на гладен човек, че няма храна за него и смеейки се продължиха да хапват и да се смеят  Shocked
Мисля, че това е дъното. Толкова ниско да падне човек, хора без елементарно възпитание и липса на човечност!


# 35
 • Мнения: 3 166
Напълно съм съгласна. Започнах да губя връзка с централния си мозък от това, което виждам. Не е страшно на 40 да си влюбен, по-страшно е на 20, 30, 40 и т.н. да си загубиш човешкия облик. Заради храна? Запитах се би ли имало ситуация в живота, в която да открадна , да скрия храна. И да, вероятно за детето си в критична ситуация. Но преди това ще се боря докрай да има и за другите. А Митко се държа интелигентно. Отмина ги с огорчение и състрадание. Единственият достоен да спечели този сезон.

# 36
 • Мнения: 418
За бабата с очилата и нейния пост: "(това да не се чете от vveesskkoo и bubardini . За тях "приятеля" е до коленете му. Така де  при Заню като се възбуди  се увеличава  3-4 пъти (300-400 процента)

Заньо не стига,че е дребен мъж с малък ... приятел, но и с малък мозък. Как му светна за имунитета на Йори и не са три на три гласовете. Потъна му главата в раменете.  Не е лесно цял живот да гледаш нагоре, хората около теб.  Не гледа хората в очите,защото  не ги достига. "

Хех, Simple Smile, никога не съм била за Занев и въобще не ме интересува колко е голям приятеля му Simple Smile, но винаги съм била против да се говори (пише) против физическите дадености на някого - примери много - коста на Дамяна, кривата усмивка на Надя и т.н., и т.н.

Връщам се да чета в старата тема...

# 37
 • Мнения: 105
 Бях решила да не коментирам, а само да чета и да гледам, защото отдавна нямам фаворити в играта, но след последната постъпка, на която станах свидетел реших и аз да драсна няколко реда Simple Smile С течение на времето само ми се затвърди мнението за босненския индивид ... по-долно същество не мога да си представя, че може да съществува, а на всичкото отгоре има и фенове и най-вероятно ще спечели. Просто нямам думи и не мога да си обясня как е възможно някой да подкрепя подобно поведение. В резюме каква му беше играта: Лъжи, лицемерие и фалшиви усмивки от началото на играта, уверяване на всички, че е с тях и да не се притесняват /Марчо,Явор,Бърканичков,Агонцев и т.н и т.н/ , супер слабо представяне в игрите, използване на Йори за параван на мръсотиите му, както и на безхарактерните мекотели Емо и Крум. Това със скритата камера и микрофони дето записа Агонцев е падение на личността тотално, а вчера със смеха с пълна уста пред Митко и отказа им да му дадат храна беше дъното вече ... Куче да стои гладно до теб ще му отчупиш парченце и ще му хвърлиш. И тези хора си мислят, че са пример?! Да пример са, но лош! Надето супер смешна в ролята на маша на Заньо. Ива показа, че вълка козината си мени, но нрава не. Само Митко остана някак извън цялата тази помия и се надявам да спечели, в което обаче се съмнявам впредвид настроенията в журито... С една дума си плюя в пазвата и си казвам да ме пази Господ от подобни "хора", като 4-ката сървайвъри ... тези в път да не ги срещам. Йори дразни ужасно, но поне е истинска, а не долна твар прикрита зад усмивка. 

# 38
 • Мнения: 444
Изключително съм възмутен от случилото се в изминалия епизод!!! Какъв човек трябва да си за да постъпиш по този начин?!  

Как може да кажеш на гладен човек, че няма храна за него и смеейки се продължиха да хапват и да се смеят  Shocked
Мисля, че това е дъното. Толкова ниско да падне човек, хора без елементарно възпитание и липса на човечност!
Точно липса на човещина е. Не бих си представила да се храня и друг до мен да стои без храна и да не му дам да яде. Да това е дъното.
А някои от играчите иначе са с претенции за интелигентност и добро възпитание. Ми пролича си истинското възпитани точно в тази ситуация. Визирам най вече Ваня. Занев изобщо го изключвам отдавна не може да претендира за каквато и да интелигентност и възпитание. Двете му женки опората му, явно и те здраво се влияят от поведението му.  

Между другото в този сезон доста силно ми направи впечатление, че никой от участниците не се сукна. Както си влязоха в играта така си и изглеждат на излизане. Явно храна не липсва. В чужбинските Сървайвъри всички излизат като чируси пък нашите са си с добре загладен косъм.

# 39
 • Мнения: X
Сега доколко е искрена, не знам, ама:

Yordanka Nikolova Yori
: Колкото и лоша да бях...никога нямаше да оставя гладен Митко.....
8 часа · Харесвам · 24

# 40
 • Мнения: 418
Още нещо преди да ви изчета, предполагам и е коментирано вече, но в у-ще сме учили, че дейсвията умножение и деление се извършват преди събиране и изваждане, когато няма скоби...

# 41
 • Berlin
 • Мнения: 9 462
Явно е било интересно снощи. Браво за Ваня! Очаквах да е 1вият финалист, мисля, че 2ри ще е Митко, поне изглеждаше много стабилен в анонса с играта довечера. И Занев остава да се "бори" в последната игра.
Много сте възмутени от изяждането на храната, но кажете в другите сезони и в АС не е ли имало подобно нещо? И Мартинов, и Дренски криха храна. newsm78 Не мога да коментирам адекватно, но не е прецедент.

# 42
 • Мнения: 7 883
Сега доколко е искрена, не знам, ама:

Yordanka Nikolova Yori
: Колкото и лоша да бях...никога нямаше да оставя гладен Митко.....
8 часа · Харесвам · 24
Точно пък тя, която до последно го наричаше урод, лайно и какво още там беше, не само че нямаше да му даде храде храна, но и щеше да му се подиграва като любимеца на народа Ваню.  Sick

# 43
 • Мнения: 11 682
Стига вече с тези глупости за задачата.Участниците не са в час по математика все пак  .
Карамазов каза ясно следвайте знаците..Играта не са я измислили нашите продуценти.
Има я и американския сървайвър и се играе точно по този начин както я играха снощи
Даже и в АС отговора е 1 ,защото това е класическа игра  и сигурно е играна от всички нации правещи такъв формат
Дали е правилно или не  няма знаачение ....тоест има ако си в час по математика , а не играеш класическа игра в Сървайвър

Снощи аз също казах ,че съм възмутено от  лишаването от храна.Отвратително постъпиха
Дренски не криеше ли също храна .
в АС имаше ли такова нещо


Продължавам да стискам палци на Ваня , а довечера искам и Митето да натрие носа на Занев

# 44
 • Мнения: 379
Криенето на храна е гадно, показва как животното надделява над човека. Има такива ситуации.
Ала отказването на храна, демонстративното отхърляне на другия като живто същество, е гнусно.
Разликата между гаденето и погнусата е многократно експлоатирана, но с две думи - едното е физиология (на животните също им се гади), а в погнусата личи разума, духовното. Да предизвикваш погнуса означава, не просто да си на равнището на животните (тогава би бил просто гаден), а означава сам да си избрал да заличиш човека в теб и да се грижш и наслаждаваш на това.
Но нека не съдим строго четиримата. Аз лично предпочитам да се концентрирам в достойната изява на Митко. Истински дух.
Знам, че се изтърка, но Митко не просто може да пие от празна чаша, ала може и да се храни от празна чиния. Предполагам, че за него е по-добре той да е дал захар и брашно, отколкото да е взел нечии.

Общи условия

Активация на акаунт