Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

 • 68 674
 • 2 330
 •   1
Отговори

Анкета

Кой СМЯТАТЕ, че ще е победителят в Survivor Камбоджа?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 45
 • Мнения: 724

Покана за гостуване, отправена към Митко, през фейсбук звучи като низхождащо благоволение свише, за което Дамата ползва глашатай. Зер, нека и другите жалкари разберат за доброто сърдце на госпожата.


Лицемерни до последно. Там го държаха гладен, взеха това, което той донесе от острова и сега "айде ела, ще ти направим палачинки, от нас да мине".
А и телефони нямат ли, защо през ФБ? Да ги видят всички колко са арни. Бляк Sick

# 46
 • Мнения: 11 648
Във Фесбуук доста често пише един потребител
Пом . капитан е на кораб и по всичко личи ,че познава лично Занев
Какви неща пише за него майко мила лошо да ти стане

# 47
 • Мнения: 444
Във Фесбуук доста често пише един потребител
Пом . капитан е на кораб и по всичко личи ,че познава лично Занев
Какви неща пише за него майко мила лошо да ти стане


На страницата на Сървайвър ли?

# 48
 • Мнения: 4 455

Страшен социален експеримент е Сървайвъра. В какво се превръщаме хората когато сме изправени в подобни условия.

На теб като фен на Ходещите, ти е ясно, че при екстремни ситуации при хората избива в повечето случаи лошотията. За съжаление.

# 49
 • Мнения: 11 648
Във Фесбуук доста често пише един потребител
Пом . капитан е на кораб и по всичко личи ,че познава лично Занев
Какви неща пише за него майко мила лошо да ти стане


На страницата на Сървайвър ли?

Да

Survivor BG

# 50
 • Стара Загора
 • Мнения: 1 403
Фаворит, не фаворит, аз не харесвам простотия, долност и недостойни постъпки, а този сезон е бъкан с такива и това е жалко. Peace


densi, и аз така.  Peace


Колкото и да ти е фаворит, грозна постъпка няма как да оправдаеш. Най-криво ми стана от начина, по който реагира Митко - прие изолацията толкова спокойно, толкова овладяно. Сетих се как разправяше, че са го тормозили в училище. И тук кошмарът беше същия.

Но колкото и разочароващо да беше това с храната, не знам дали мога да размахам пръст и да заплюя всички. Да, като си купувам закуски от кварталната баничарница, уличното куче там се е научило, че като ме погледне с големите си кафяви, жални, влажни очи, ще намаже половин баничка, но де да знам дали ако отида в Сървайвър няма да изтрещя и аз.


За заплахите на Финдо във фейсбук да разкрие цялата истина, и то в телевизионен ефир...  Joy ще умра от смях, той досега къде бля... Аман от криворазбрано достойнство и изказвания тип "ще кажа истината, ама друг път".

Във Фесбуук доста често пише един потребител
Пом . капитан е на кораб и по всичко личи ,че познава лично Занев
Какви неща пише за него майко мила лошо да ти стане


В началото и аз се впечатлих от капитана, но то неговото вече ми заприлича на диагноза. Нападките са много личностни. Много, ама мноооого мрази Занев явно.

# 51
 • Другата България
 • Мнения: 19 247
Скрит текст:
Честито на Ваня финал,титла и награда.
То е ясно.Но да не изкарваме момчето нещо,което не е.При по-малко сценарий можеше и до жури да не стигне.
Всякаква стратегия е печеливша при такава явна забрана да се гласува против него.За какво тогава да се пъне да играе много-много или да се конфронтира с другите?Усмихваше се,не взимаше страна,оставяше йорданката да простее или кифлата да се обяснява с Митко,хрускаше си захарче и се хилеше от безопасно разстояние.Когато му докривяваше,го свързваха със семейството му.Какво повече да се каже по темата...
Никаква наранена любов няма у Занев.Видя,че е излишно да играе,тъй като победата е дадена,и стана апатичен.При него няма ли дух,няма тяло и глас,човек на крайностите.Екипът ни го обясни като несподелена любов и вкараха него и Надя в дебилен диалог за "изясняване",който никак не изиграха добре.Много подобно на нескопосано изиграната "коварна омраза" Laughing на Бърканичков към Занев
Добре се справи по сценарий йорданката-винаги изглеждаше ентусиазирана пред камера.Друг е момента колко е здравословно да й спрат хапчетата,за да им направи щоуто.И дали е честно да я пуснат да тормози съплеменниците си,без да имат право да се предпазят от нея според поредното точно наблюдение на Митко,че нея само бой я оправя.
Двойните стандарти в играта...смях и мъка.
Естествено е екипът да се намесва в играта,да доукрасява леко,да обяснява,визуализира-тогава играта е вълнуваща и пълнокръвна.Тоя сезон го направиха за посмещище.
И понеже все пак наградата трябва да бъде дадена и разпределена между съответните коалиции,нямам нищо против това да е Ваня и лагера му.Агонцев е прав обаче:трябва да  се плаща за участие.Тогава можеше и да решат да поиграят,знам ли...
Това болднатото отдавна исках да го изкоментирам.
Самият той каза, че три пъти е искал да се откаже и само и единствено  bash на Евгения го е оставило в играта, а имам и подозрения, че за да остане може и друго да му е обещано.
Не знам, не ни е показано или намекнато, но е факт, че Скайп-ът му е бил основен приятел за тези 50 дни.
Криенето на храна е гадно, показва как животното надделява над човека. Има такива ситуации.
Ала отказването на храна, демонстративното отхърляне на другия като живто същество, е гнусно.
Разликата между гаденето и погнусата е многократно експлоатирана, но с две думи - едното е физиология (на животните също им се гади), а в погнусата личи разума, духовното. Да предизвикваш погнуса означава, не просто да си на равнището на животните (тогава би бил просто гаден), а означава сам да си избрал да заличиш човека в теб и да се грижш и наслаждаваш на това.
Но нека не съдим строго четиримата. Аз лично предпочитам да се концентрирам в достойната изява на Митко. Истински дух.
Знам, че се изтърка, но Митко не просто може да пие от празна чаша, ала може и да се храни от празна чиния. Предполагам, че за него е по-добре той да е дал захар и брашно, отколкото да е взел нечии.
Абсолютно подкрепям написаното. Peace
И много, ама много се надявам казаното
Цитат
След финала в понеделник ще разкажа за нещата зад кадър.
Ще опитам да е в Тв., за да е по-истинско о на живо...
Не, че е нещо много интересно, но да е истинско, като за последно..
от Финдо да е вярно и да го видим или чуем всички.
Надявам се някой ако нещо разбере, да сподели тук.


Благодаря за темата.        bouquet

# 52
 • Мнения: 418
Некоректно поставената задача прави впечатление веднага, не знам как може да е класическа след като не е точна. Ако аз бях участник бих се заблудила....

Иначе браво на Ваня, че спечели, той заслужава да е на финал.

Естествено несравнимо със задачата е това, което направиха с Митко, да не му дадат храна, ужасно е. (сигурно много сте коментирали, още не съм ви изчела). Той се справи чудесно със ситуацията, друг на негово място сигурно щеше да рухне.

Надявам се Финдо да си гласува за него (и не само той Simple Smile), а и Финдо си е симпатяга, макар да го определиха като Мечо с тъпия поглед.

За Занев е излишно да се пише вече, той за 2-ри път отказва храна...и не само

# 53
 • Мнения: 3
Предполагам  повечето /като мен/ рядко влизат в Сървайвър бг, тъй като нивото е като във фейсбук, може да се пропуснали това: http://survivor.btv.bg/article/lubopitno/izberete-mistar-survivor.html
Все пак това е женска територия и мисля, че заслужава вниманието Ви...

# 54
 • Мнения: 3 151
„Следвайте реда на действията, за да стигнете до решението на задачата”- това казва Карамазов без никакви др. уговорки. Каквито и не е правомерно да се правят. Все едно да отменим гравитацията. „Ред на действията” в български език, в методиката на преподаване на тази наука, е спазване на добре известно математическо правило, което е фундаментално и се учи в 1-2 клас в цял свят.
Тъй като ТВ е за масово ползване, то всяко друго послание, свързано с погрешни знания, е изключително груба спекулация с интелекта на зрителите и особено на подрастващите. И ако си седнал на една маса с човек, и "враг" да ти е- трябва да му дадеш къшей хляб е важно, не по-малко важно е да не показваме грешни математически решения. Важно е, защото гледат млади хора и искам да стъпват на стабилни знания, а не на импровизации от лаици "в името на шоуто" и американската игра. Миналата година оплюха най-добрия преподавател по математика Ив.Кортезов за "политика" в задача, но поне задачата беше вярна. Тук за верни се поднасят грешни решения. С което се опорочава мисленето- науката важи за едни случаи, моралът важи за др. случаи...Живот без основи и принципи е постоянен риск.

# 55
 • Мнения: 444
Във Фесбуук доста често пише един потребител
Пом . капитан е на кораб и по всичко личи ,че познава лично Занев
Какви неща пише за него майко мила лошо да ти стане


На страницата на Сървайвър ли?

Да

Survivor BG

Видях го. Не би ме учудило да е истина. То може и да се докаже де, не че някой ще седне да го прави.
Но Занев е изтакан от комплекси, през цялата игра се води само от емоцията си, която е негативна защото го изгонили, защото трябва да отмъсти, защото трябва да е той най добрия и никой друг да не се прояви повече от него. А и комплексираните мъже обикновен си избиват яроста от комплексите при по слабите физически.

# 56
 • Мнения: 644
Извинявайте, че пак се включвам - всъщност казах снощи абсолютно всичко, за което сте писали и сега и няма смисъл да се повтарям.

Затова ще ви пусна тема за размисъл: Николай Мартинов хранеше ли хората, които отидоха при него на острова? Той не е ли Богът на Сървайвър? Сега очаквам обяснения как не било същото. Както и лъженето на Ива също не било същото.

Тук има някои потребители, които в злобата си дори не могат да приемат извинението на Ваня, което ако в първия му пост не е написано директно, то в коментарите (които също съм постнал) е написано ясно и просто "срам ме е от тази ми постъпка". Естествено, че ще си носи негативите за това, че замълча. Но когато някой не иска да е обективен спрямо всички ще намери сили само за него да говори. И не, Ваня и Митко, не си говорят от десет месеца и въобще не са изкоментирали тази ситуация досега... какъв човек трябва да си да си го помислиш това? Това е за нас, зрителите...

За задачата - това, което виждаме ние и това, което се обяснява на участниците не е едно и също. На участниците е обяснена подробно задачата имали са възможност и за уточняващи въпроси преди да започне. Видяхте, че всички я решаваха по един и същ начин и нямаше някой неразбрал. Играта е класическа, защото я има и в американския формат:
https://www.youtube.com/watch?v=buIdEKRKe-I

Аз съм почти сигурен, че Ваня я е гледал там и това също му е помогнало.

За нагласяването и за липсата на "мотивация" на Занев, който видял, че всичко е нагласено - видял е че до момента в журито няма нито един сигурен глас, защото ако Ива се беше напъвала (извинявайте ама вие видяхте ли Ива къде беше в момента, в който Ваня реши задачата... тя е много силен играч нали) щеше да се класира вместо него на финал и да има много повече подкрепа от журито от него. Така че хайде не обяснявайте за нагласяване, ако обичате...

И не знам дали видяхте, но Митко спечели изцяло неутралните фенове, с което най-вероятно и смс гласуване за любимец ако има такова. До преди 2-3 седмици същите неутрални пишеха само за Занев. Е, каквото човек си направи - няма кой друг да му направи.

# 57
 • София
 • Мнения: 5 767
Предполагам  повечето /като мен/ рядко влизат в Сървайвър бг, тъй като нивото е като във фейсбук, може да се пропуснали това: http://survivor.btv.bg/article/lubopitno/izberete-mistar-survivor.html
Все пак това е женска територия и мисля, че заслужава вниманието Ви...
Финдо newsm18 newsm18

# 58
 • Мнения: 4 455
Предполагам  повечето /като мен/ рядко влизат в Сървайвър бг, тъй като нивото е като във фейсбук, може да се пропуснали това: http://survivor.btv.bg/article/lubopitno/izberete-mistar-survivor.html
Все пак това е женска територия и мисля, че заслужава вниманието Ви...

Аз май съм единствената която гласува за Бърканичков.

# 59
 • Пловдив
 • Мнения: 702
Сега доколко е искрена, не знам, ама:

Yordanka Nikolova Yori
: Колкото и лоша да бях...никога нямаше да оставя гладен Митко.....
8 часа · Харесвам · 24
Точно пък тя, която до последно го наричаше урод, лайно и какво още там беше, не само че нямаше да му даде храде храна, но и щеше да му се подиграва като любимеца на народа Ваню.  Sick
Не съм съгласна!
Убедена съм, че нямаше да го остави без храна и в никакъв случай в такъв момент нямаше да се смее....Не знам що за "урод" Simple Smile може да е човек, който знае какво е да си гладен и да яде без свян пред същия такъв гладен...Може да скриеш храна, което е гадно и може би това би направила Йори /в което също се съмнявам/, но съвсем друго е да ядеш пред този, на когото сигурно му текат слюнки от гадните иначе палачинки...
 
Мартинов криеше храна не от егоизъм /или поне не винаги/, а за да се пести.....но пак - друго е да не я виждаш храната, друго е да се яде явно пред теб....


И за Ваня - пак повтарям - не му прави чест...щях да повярвам, че му е криво и съвестно, ако беше намерил начин да остави от своята палачинка за Митко /без да го видят другите/ или поне в очите да му се извини /пак без да го видят/...а той дори се смя като си слагаше от захарта на Митко....
Колкото и да го харесвам - това не мога да го простя и не би могъл по никакъв начин да оправдае поведението си..

А Митко ме спечели мен - най-ревностния поддръжник на Йори и най-вече на Ваня...но съм разочарована истински...

Общи условия

Активация на акаунт