, никога не съм била за Занев и въобще не ме интересува колко е голям приятеля му
, но винаги съм била против да се говори (пише) против физическите дадености на някого - примери много - коста на Дамяна, кривата усмивка на Надя и т.н., и т.н.
С течение на времето само ми се затвърди мнението за босненския индивид ... по-долно същество не мога да си представя, че може да съществува, а на всичкото отгоре има и фенове и най-вероятно ще спечели. Просто нямам думи и не мога да си обясня как е възможно някой да подкрепя подобно поведение. В резюме каква му беше играта: Лъжи, лицемерие и фалшиви усмивки от началото на играта, уверяване на всички, че е с тях и да не се притесняват /Марчо,Явор,Бърканичков,Агонцев и т.н и т.н/ , супер слабо представяне в игрите, използване на Йори за параван на мръсотиите му, както и на безхарактерните мекотели Емо и Крум. Това със скритата камера и микрофони дето записа Агонцев е падение на личността тотално, а вчера със смеха с пълна уста пред Митко и отказа им да му дадат храна беше дъното вече ... Куче да стои гладно до теб ще му отчупиш парченце и ще му хвърлиш. И тези хора си мислят, че са пример?! Да пример са, но лош! Надето супер смешна в ролята на маша на Заньо. Ива показа, че вълка козината си мени, но нрава не. Само Митко остана някак извън цялата тази помия и се надявам да спечели, в което обаче се съмнявам впредвид настроенията в журито... С една дума си плюя в пазвата и си казвам да ме пази Господ от подобни "хора", като 4-ката сървайвъри ... тези в път да не ги срещам. Йори дразни ужасно, но поне е истинска, а не долна твар прикрита зад усмивка.
Не мога да коментирам адекватно, но не е прецедент.
Препоръчани теми