Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 878
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 190
Ваня Джаферович: Готов съм да бъда злодея в „Сървайвър”

По обсъжданата тема на последните страници какво спечелил, какво загубил:
Цитат на: Vanja Dzaferovic
Аз като започнах да играя в „Сървайвър" знаех, че няма как да взема вота на публиката. Знаех, че ще ги лъжа, ще ги манипулирам. Аз съм готов да стана злодея и гаднярът на сезона. Няма проблем! Не ме е яд, че хората така са гласували. Аз съм спечелил и съм победител. Това ще се помни завинаги. Моята цел е да остана последния оцелял, а не да спечеля вота на публиката.

# 2 191
Това интервю ми хареса повече от предишните две ("Преди обед" и "24 часа"). След като изгледах първото което сподели за феновете на Берое преди известно време, в следващите не казваше нищо ново за играта.

Тук добави някои нови неща, явно провокиран от коментара на Мартинов и коментарите в страница му.

А както са се захапали бившите участници в последните дни не виждам как Милошев ще си изпусне шанса при евентуален бъдещ сезон, да се опита да го направи отново с "ветерани".

# 2 192
Май истинският "Сървайвър" за победителите започва след края на предаването.
Нели - оцеля. Костадинов - оцеля. Кехайов - още се бори, милия. Мартинов - не.
За Ваня - предстои. Успех в оцеляването!

# 2 193
Аз съм готов да стана злодея и гаднярът на сезона. Няма проблем! Не ме е яд, че хората така са гласували. Аз съм спечелил и съм победител. Това ще се помни завинаги.

Мда,много насериозно се вземат.Някой щял да се занимава с тях да ги помни!Оле,какъв злодей  Laughing
Прав е Веско,дано да оцелее като спрат микрофоните и камерите.

Бе не е чехльо,според мен.Дава такъв вид,но си има инатче и злобица.Такива най-трудно се водят.
Виж Заню като се накрещи и наскача,една спокойна кифла ще си извади слушалките от ушите,и леко ще го тласне в желаната посока  Simple Smile

# 2 194
Аз не знам защо се подценяват победите на Нели и на Жоро Костадинов. Знам какво има предвид Ваня с: "това беше едно нищо", но според мен греши. И Нели и Жоро направиха няколко много хитри и добре пресметнати ходове, бяха много обрани в отношенията си с противниците, имаха един-двама страшно близки /извън съюза си/, а освен това бяха много силни в игрите. За мен Жоро Костадинов е победителят с най-комплексни качества /въпреки, че навремето не му стисках палци/.

# 2 195
Аз не знам защо се подценяват победите на Нели и на Жоро Костадинов.
Ами защото се държаха нормално, фино и елегантно. Публиката беше от тези родени и образовани преди да избухне Демокарцията и все още не знаехме, че "всичко е позволено".

# 2 196
  • София

Цитат на: Vanja Dzaferovic
Аз като започнах да играя в „Сървайвър" знаех, че няма как да взема вота на публиката. Знаех, че ще ги лъжа, ще ги манипулирам. Аз съм готов да стана злодея и гаднярът на сезона. Няма проблем! Не ме е яд, че хората така са гласували. Аз съм спечелил и съм победител. Това ще се помни завинаги. Моята цел е да остана последния оцелял, а не да спечеля вота на публиката.
Тоя човек е в тотална заблуда.Ако беше злодея и гадняра по-щеше да се хареса, но с подлизурството си е далеч от тия понятия.
А иначе какво да каже той за вота на зрителя,за какво ли му е наистина,100 хил.са една много успокоителна мисъл Wink,очаквана от него.Противоречи си- на последния лайф каза,че целта му е била да играе ясно и с разкрити карти пред зрителя,сега пък знаел,че ще ни манипулира и лъже.
Едно нещо не мога да отрека,хубаво семейство са с Жени и не смятам също че е мъж под чехъл,по-скоро си е такъв някакъв женчо.Нямам особено високо мнение за играта на Жени от предишния сезон,за да й преписвам някакви  заслуги в неговата игра.Тя му беше моментна упора и нищо повече и това си е напълно в реда на нещата.

# 2 197
Противоречи си- на последния лайф каза,че целта му е била да играе ясно и с разкрити карти пред зрителя,сега пък знаел,че ще ни манипулира и лъже.
Не си го разбрала, а и той не го е обяснил достатъчно. "Знаех, че ще ги манипулирам, че ще ги лъжа"  -става дума за другите участници. Зрителите за какво да ни лъже, то това ще има още по-лош ефект ако го прави.

# 2 198
Аз харесвам това в играта на Ваня и мисля, че е единственото готино нещо, което се случи в този сезон и го нямаше в предишните. Става въпрос за откритостта с репортерите, със зрителите, относно намеренията си, страховете си.

# 2 199
  • София
Целта на камерите е точно такава и наистина  много интересно се получава,когато участниците са откровени.В американските издания е често срещано явление и ми е любима част от самата игра.
Ваня споделяше,и не само той според мен,но ефектното при него идваше от разминаването в действията и мислите му.

Не си го разбрала, а и той не го е обяснил достатъчно. "Знаех, че ще ги манипулирам, че ще ги лъжа"  -става дума за другите участници. Зрителите за какво да ни лъже, то това ще има още по-лош ефект ако го прави.
Да,прав си! Peace

# 2 200
Не повярвах особено на Занев

Частта за Митко- пълна глупост и според мен го беше яд че не е спечелил и народната любов,защото явно много се е надявал на този глас

За Ива също не му вярвам и не за друго , а защото си спомням реакцията на Ива когато го домъкнаха при обединението.На жената определено и призля

За това ,че е пълнил хладилника на Барни и че му е давал пари, не знам дали е истина ,но ако е не беше нужно да го казва

Интересно ми е защо от екипа не са го искали да участва,та се е наложило Милошев да натисне положението

Сдухването му било ,че е осъзнал че журито го мрази.това говори ,че няма реална преценка за себе си, и не се вижда какво представлява

И накрая сравняването му с Мартинов и великия му рекорд
Тук би трябвало да мълчи като на Митко рибата,защото  както писах и вчера Мартинов няма подарени победи,за разлика от Занев на когото му  подариха игри поне три пъти
Първия път Силвия  Д.Втория път Дамяна в играта със стреличките  и най важната игра- тази за финала

# 2 201
Цитат
За това ,че е пълнил хладилника на Барни и че му е давал пари, не знам дали е истина ,но ако е не беше нужно да го казва
Не само, че не е нужно, а е направо гнуснярско.

Цитат
Втория път Дамяна в играта със стреличките
Не беше ли той този, който легна на Дамяна за да номинира тя, а не той?

# 2 202
Да ,да Грешката е моя.Той "легна" на Дамяна"

# 2 203
Като стана дума за Мартинов одеве, и сега за полягване, има едно нещо от онзи сезон, което ми се е набило на очи, и което не забравям.
Това беше, когато Янита (много симпатична тогава) го победи (единствената му загуба) и той показа липса на каквото и да е достойнство да я поздрави за победа, а започна да се суче като "бит педераст" (excuse my French, please) и да обяснява как й бил пуснал, защото искал вече да се връща.
Има своите подозрения за генезиса на свадливия му характер, но за да не разбия нечия нежна психика, особено на децата му, ще си ги спестя.

# 2 204
Първия път Силвия  Д.Втория път Дамяна в играта със стреличките  и най важната игра- тази за финала
Не забравяй пъзела с Ваня, на който му останаха два елемента да подреди и след това си развали подредбата. Карамазов се смееше и иронизираше колко е сложен този пъзел.

Общи условия

Активация на акаунт