РУСЕнска тема

• 69 636
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
  • в огледалото на живота
При д-р Румен Барански съм водила синът ми два пъти.

Беше получил подкожен хематом в подбедрицата/от удар с баскетболна топка/,много болезнен и подут.
Тренира активно и често прави травми.
Успешно и бързо се с прави с отстраняването му.
Преглежда в ДКЦ -3;ет.3 к-т 64
Незнам за какъв проблем точно ти трябва ортопед.

# 286
А да, и аз сега се сещам, че скоро позната похвали този Валентинов.

Незнам за какъв проблем точно ти трябва ортопед.

наистина и това е важно, защото ортопедията е много обширна специалност и докторите са се поспециализирали в дадена област, както и Nia7  спомена - някой са по-добри при горни крайници, други при долни и така.

# 287
аз пък за Валентинов имам точно обратното мнение. Така беше засилил преди няколко години бившия ми мъж - спешна и сложна операция, много лошо счупване, вероятност да остане инвалид... В последствие се оказа, че не е така. Без операции и каквото и да е, само с обездвижване се оправи. 

# 288
  • София
Стига бе! Че при кого да отида? В момента е абсурд в друг град. Дайте съвет.
Има много кадърни ортопеди в Русе, но за Филипов няма какво да коментирам. Иди при доц. П. Косев-шеф на ортопедията в Русе или д-р Андонов, много добър специалист също е и д-р Валентинов, но той специализира повече детска ортопедия при най-добрия ортопед в България, д-р П. Чобанов, който за съжаление не е между живите... Но доц. Косев, д-р Андонов и д-р С. Ангелов няма да скрешиш много добри специалисти ! Казва ти го човек прекарал повечето си години в Отделение Ортопедия Русе  Peace
Всичко най-хубаво и скорошно оздравяване!  Praynig  bouquet

# 289
Баща ми го оперира д-р Соколов. Имаше скъсан минискус ако има значение. Изключително доволен в от операцията въпреки, че до последно се дърпа и не искаше.

# 290
Д-р Соколов оперира ли в момента? И къде?

Благодаря ви, сетих се, че се обсъждаше, ама тогава не ми е било до главата.

# 291
Предполагам оперира. Не съм чувала да е заминавал на някъде. По принцип си беше в Онкото където им е ортопедичния кабинет. Така поне си мисля. Може и да греша. Нямам актуална информация.

# 292
За д-р Барански в ІІІ-та поликлиника още няколко положителни отзиви от мен около съмнения за счупена ръчичка на малкия  преди години и  от мои колеги, и познати.  Peace  Hug

# 293
Момичета, събирате ли новия футболен албум със стикерите на футболисти от шампионската лига?
Имаме вече за размяна, та за това питам...

# 294
И друго ме интересува - някой да е купувал кафемашина/кафеавтомат втора употреба от фирма Ласек? Отзиви?

# 295
  • Русе
Поне 2-3 пъти съм писала тук, че майка ми има 4 операции в русенското отделение по ортопедия, 2 от които фрактура на шийка на тазобедрена става, едната на китката на ръката и последната за махане на пирони. Първия крак + ръката(наведнъж ги счупи) ги оперираха д-р Ангелов и д-р Чобанов(лека му пръст), на второто счупване д-р Ангелов и д-р Косев оперираха, пироните - отново д-р Ангелов и д-р Косев. От всички е доволна. После на контролни прегледи ходеше с направление в частния кабинет на д-р Ангелов, който сега е срещу х-л Рига. Откакто смени ставата в Плевен, вече ходи там на преглед.

Съпруга ми също има много сложно счупване на крака, тогава го оперира д-р Христов, който вече не е в отделението, после за махането на планката и винтовете го оперира д-р Андонов. Доволен е от него, но това беше през далечната 2003 г.

# 296
А аз искам да ви помоля за мнение за добър гастроентеролог в Русе   bouquet Вие на кого бихте се доверили?  Трябва ми подробен преглед на всички вътрешни органи, за да се открие проблем, който ме мъчи вече два месеца и слушам само предположения за евентуален проблем, а нещата се влошават  ooooh!

# 297
Според мен няма кадърни такива.

# 298
И според мен няма кадърни от по старите лекари.Може би бих се доверила на д-р Кулински.

# 299
  • Русе
А аз искам да ви помоля за мнение за добър гастроентеролог в Русе   bouquet Вие на кого бихте се доверили?  Трябва ми подробен преглед на всички вътрешни органи, за да се открие проблем, който ме мъчи вече два месеца и слушам само предположения за евентуален проблем, а нещата се влошават  ooooh!
  Д-р Първанов,  много свестен, отговорен лекар и човек. От него съм научил толкова много. Не се е налагало скоро да го търся и  не съм сигурен дали и къде преглежда в момента. Последно, когато ходихме при него,  имаше кабинет в клиниката до Альоша. После разбрах, че е в клиниката на колежката от форума.

Общи условия

Активация на акаунт