Празници вълшебни наближават и втората черта ни подаряват! - Тема 97

• 25 839
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Витаминке, пущам турбото и обирам всичко (пЦолУтно егоистично Crossing Arms)
 newsm79 newsm79 newsm79

# 46
Изпуснала си една-две прашинки :p
Пу за мен

newsm79

На мен ми мина корема. Отидох за но-шпа и докато се връщах рязко спря. За да не се самонавивам си купих и превръзки, стискам си палци да не ми трябват Laughing

# 47
  • София
Изпуснала си една-две прашинки :p
Пу за мен

newsm79

На мен ми мина корема. Отидох за но-шпа и докато се връщах рязко спря. За да не се самонавивам си купих и превръзки, стискам си палци да не ми трябват Laughing
Хайде  стискам палци да не са ти необходими тези превръзки  Praynig Praynig Praynig , ами да си ги запазиш за другата есен  Grinning Grinning .

Да си събера и аз малко от останалия в ъгъла прашец  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

и да ви кажа , че при мен ПМС не е отминал вече 5 дни а до лелката имам още 12 дни  newsm78 newsm78 newsm78  та знам ли , май май е рано за тест мнооооого рано , но ме човърка  Blush Blush

# 48
Маце, О беше на 29-ти, значи 12-ти ден е днес. По сметки на 13-ти декември ми е ден за Ц. Раничко ми се вижда. Rolling Eyes

# 49
Маце, О беше на 29-ти, значи 12-ти ден е днес. По сметки на 13-ти декември ми е ден за Ц. Раничко ми се вижда. Rolling Eyes

Аз съм в абсолютно същата ситуация, но все пак мисля да направя един утре, че в събота с цикъл, без цикъл няма да имам възможност.

# 50
  • Пловдив
Юхууу   bouquet

Ванесита, благодаря за прекрасната тема  smile3525

Julcy, suzimi, момичета, едно тихичко честито, страхотно утро с тези прекрасни чертички! Пожелавам ви един чуден и много пухкав финал  Heart Eyes  Оправихте деня ми  Hug

Витаминка , честити сини гащи  stork-boy

# 51
Честито на Джулси и Сузуми  bouquet. Толкова е хубаво да започне темата с такива новини Party
Нения - ти сериозно ли ще ни караш да чакаме до 13ти? Я да се взимаш в ръце и да препишкаш един тест Heart Eyes Есенна и ти не се скатавай. Така както тръгна деня и темата не виждам как ще е по различен от положителен резултата Hug
И уж трябвало повече момиченца, пък ви ръсят само със син прашец Crossing Arms. Я да ви ръсна с малко розов, трябва и корделки да се връзват в тази тема Heart Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 52
Билянита - 12 дни преди Ц ПМС често е симптом на О. При всеки случай 12 дни преди Ц е по-скоро напразно изхабяване на тест ако направиш един, твърде е рано май.

# 53
Ейми, само до утре, ако не ми дойде. На 13ти няма да ме има и няма да имам възможност за тестове Simple Smile

Взимам повечко от розовия, че за мома се глася
 newsm75 newsm75 newsm75

Ти как си?

# 54
Здравейте момичета!
Страхотно начало на темата, както и започване на моя ден с толкова хубави новини  Heart Eyes
Честито на Julcy и Suzimi! Пожелавам ви спокойни, приятни и успешни 9 месеца  Hug
Ванеситка, страхотна тема отново   bouquet Дано и хубавите новини не спират Flutter
Честити сини гащи на Витаминка  Simple Smile
Лисиче, как мина операцията, наред ли е всичко?

Благодаря на Кофеин, Ванеситка и Мая, че са ме мислили и са ми стискали палци  Hug
Ще разкажа как мина часа в клиниката по асистирана репродукция в скрит текст, за да не става публикацията ми твърде дълга  Peace
Скрит текст:
Пристигнахме около час преди часа, но умишлено тръгнахме по-рано, защото очаквахме доста сняг и поледици във вътрешността на страната. Болницата е меко казано огромна, като едно от крилата е клиниката по фертилитет. Регистрирахме се в компютъра и закачахме. Точно в часа ни извикаха. Първо говорихме с доктора общи неща- от колко време сме заедно, имаме ли предишни деца, бремености/аборти, някакви заболявания, операции.
Обясни ни как ще процедираме- каза, че ще ме прегледат, ще пуснат спермограма на ММ и каза, че иска три месеца да вземам хапчета pergotime, като през времето, в което ги пия, тукашната гинеколожка ще ми следи прогестерона. Обясни, че ако не забременея за тези три месеца, започваме стимулация и към юни/юли следва процедурата. Каза, че това му е предварителния план, но след като види резултата от спермограмата, ще е сигурен дали остава това или ще има някаква промяна.
Каза, че резултата ми от АМХ е много добър. Хормоните ми също са добре(не ми спомена стойности, но и не попитах, защото референтните им стойности за различни от тези в БГ, а и в притеснението нищо нямаше да запомня.
Пратиха ММ да да де проба, а през това време прегледаха мен. Каза, че всичко изглежда наред - матка, яйчници, лигавица. Но, поради това че очаквам М тези дни каза, че не може да огледа добре за полипи и сега ме изпраща при тукашната гинеколожка за преглед след М. Ако имам ще трябва да се премахне с хистероскопия.
Тръгнахме след това, като се уговорихме, че чакам писмо, първия цикъл след получаването на писмото им се обаждам и започвам с хапчетата. Минах и една бърза инструкция какви ще са лекарствата за стимулацията и как се поставят(инжекции са).
Тръгнахме си ние, доволни че се справихме с езика, без да има нужда от използваме английски  Crazy  Разходихме се из града и седнахме да хапнем, когато ни звъннаха от клиниката и ни помолиха, ако можем да се върнем пак. Оказа се, че резултатите от спремограмата са доста лоши. Много малък брой сперматозоиди като цяло, както и такива, които да са без дефекти. След тези резултати имаше промяна в плана. Пиенето на хапчета и трите месеца опити за нормално забременяване отпаднаха. Казаха, че си остава прегледа за полип, чакам писмо и цикъла след като получа писмо започваме със стимулацията. Ще имам кратък режим и след него следва ICSI. Докторът, каза че според него писмото ще е пристигнало преди Коледа, което доста ме очуди.
Аз бях подготвена за такъв резултат от спермограмата, но ММ го прие тежко. Силно се надяваше, че витамините, добавките, сместа с мед и не знам си какво и чайовете ще са помогнали малко, но уви.
Това е момичета, съжалявам че стана толкова дълго, дано не съм ви отегчила  Flutter
Днес ще ходя до гинеколжката, за да се разберем нещо, защото очаквам М около 16-ти, и ако ми закъснее малко може да ми свърши и около Коледните празници, а не знам тогава дали ще може да ме прегледа. Надявам се да нямам полип и да не се налага хистероскопия.
Поздрави за всички   bouquet

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 11:48 от Danito:)

# 55
  • София
Билянита - 12 дни преди Ц ПМС често е симптом на О. При всеки случай 12 дни преди Ц е по-скоро напразно изхабяване на тест ако направиш един, твърде е рано май.

O беше на 06.12.2014 оф знам че е рано но надежди надеждиииииииии

# 56
Ейми, щом е за розов прашец се нареждам веднага! newsm79
Дани, съжалявам за резултатите при ТМ и ти пожелавам да нямаш полип, а направо да пристъпвате към процедурата. Късмет и скоро да се похвалиш с положителен резултат! fingerscrossed

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 11:42 от Autumn*

# 57
Билянита, много е рано Simple Smile
Данито, стискам палци за скорошен успех  Hug

# 58
Добро, макар и късно утро от мен!

Ванестка, прекрасна тема и как прекрасно само започва   bouquet  bouquet  bouquet

Витаминке, честит момък. Не помян дали ви разказвах любимия ми виц за свекърви:
Скрит текст:
Младеж кани вкъщи 12 момичета и казва на майка си:
- Хайде познай коя е моята любима!
Майката хвърля бърз поглед и отсича:
- Ей тая, най-вляво.
Младежът се сепнал:
- Как разбра само с един поглед?
- Е, как? Още от сега ме дразни  Joy

Джулси, Сузими, тихичко честито. Лека бременност и пухкави бебоци!  newsm19 newsm19 newsm19
Йоли, един познат скоро го оперираха от някакво образувание в белия дроб. Няколко дни след операцията докторът му беше казал, че "май можело и без операция да мине"... Така че винаги по две мнения.  Поне...
Късметче, ти кога ще ходиш за сакче?
Смуквам и аз малко прашоляк, че още се чудя дали да не отида на кръвен утре и да ми е спокоен уикендът  newsm79 newsm79 newsm79
Слънчогледа, Витаминка, Маце, Стопе, Ейми  Hug Hug Hug Така ви се радвам на положителното присъствие
Нения,  fingerscrossed Действай тогава още утре сутрин?
Есенче, колко пък да е рано..?  Whistling

# 59
Зла овца ходих в понеделник и го видяха, но беше още много мъничко и сега на 16ти съм на преглед да видим дали е пораснало, аз бях с късна О и по мой сметки съм някъде в 5 г.с., малко съм се шашнала дали ще порасте, все пак имам мисед преди тази бременност, но си мисля позитивно  Hug
Благодаря, че попита   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт