Празници вълшебни наближават и втората черта ни подаряват! - Тема 97

• 25 841
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Ще стискаме палци да расте бързо мъникът!  Hug

# 61
  • София

Danito:)
  Вярвам , че всичко ще се оправи и ще се появи едно прекрасно бебче  Hug Hug Hug

kasmetchence палцестис  Hug Hug 

На всичко останали   bouquet  bouquet  bouquet

# 62
  • София
Джулси, Сузими тихичко честито!

Ванесита прекрасна тема   bouquet

# 63
Само се записвам набързо в новата, прекрасна тема Hug
Честито на всички бременеещи   bouquet  bouquet  bouquet
Успех и на всички НЕчакащи като мен baby_neutral

# 64
  • Plovdiv
Късметче, силен палцистис от мен

Момичета една приятелка са й казали, че има вероятност да е болна от рак. Направо съм като шокирана. Толкова тъжно ми стана. Живота не е справедлив. Отделно и аз съм се филмирала, че ми има нещо и няма да мога скоро да имам деца. Абе скапан ден е (не е свързано с теста). Толкова исках едни хубави и спокойни празници да прекарам. Като почнахме с опитите за бебе си представях как на Коледа ще съм бременна и ще се излежавам и ще гледам коледни филми.

Съжалявам, че ви натоварвам с моите размисли и страсти.

# 65
Ванесита благодаря за прекрасната тема   bouquet Ти си човек творец, винаги измисляш нещо ново и различно!
Тихичко честито на Джулси и Сузи пожелавам ви леки и успешни бременности с най-хубавите бебета за финал!  newsm19
Ванесита честит мъж!
Ейми специално смуча розов прашец, ако е останал!  newsm79
Късметче всичко ще е наред и ще чуете хубаво тупа-лупа!
Дани съжалявам за резултатите от СГ, но важното е, че са толкова експедитивни в клиниката. Сега стискаме палци всичко да е наред при теб и скоро да започнете стимулацията, която да завърши с  EFP fingerscrossed fingerscrossed
Кристи да даде отчет, кога да стискаме всички налични пръсти!
Лоли  Hug дано не  е вярно за приятелката ти, понякога лекарите изтърсват такива неща, че косата ти побелява.
Йоли браво, че си толкова инициативна и се бориш за всичко! Добротата ти ще бъде наградена един ден, сигурна съм!

И какво днес в темата сме на диета, а?  Crossing Arms

# 66
Благодаря момичета, ще са ми нужни  fingerscrossed
Дано и сърчице да чуем и да си тупа-лупа целииии още 8 месеца  newsm17

# 67
Лоли разбира се че ще си кажеш...най-малкото да ти олекне  Hug Не спирай да вярваш в коледните чудеса   bouquet
Есенче утре сутрин с първата у-на ще покаже....сигурна съм  Flutter На мен ми показа доста хубава макар и бледа....та нали ти казах че си бременна ...  Praynig   bouquet
Нения и за теб се отнася същото ....тест...тест....тест Шуър чек  hahaha
Дани жалко за резултатите на ТМ, но поне плана е хубав и ще видиш колко бързо ще мине времето до лятото  Hug Дано го изпреварите и скоро с положителни новини  Hug
Нианка съжелявам за лелката..... дано другият месец се изненадаш и ти и да има полза от спирането на цигарите   bouquet
Майче как ти се отразява немеренето на БТ ...тестове за О ....  Hug Май ставаш гладна  Flutter
Зла Овца вицът е много готин  Joy
Как ли е детенце на Лисичката  newsm78

# 68
  • Монтана
Лоли, душицо  Hug недей така. Многоме натъжи твоя пост. Недей мила, казваш може би...най вероятно не е рак . Мисли позитивно. Оф незнам какво да ти кажа. Понякога живота ни поставя трудности с които тр да се справим. След това ни поднася и наградата... просто търпение мила.  Hug колкото и банално да ти звуча

# 69
  • София
Скрит текст:

Хайде от мен  да мине  Hug

# 70
Билянка  newsm64 ей това вече е друго нещо. След вчерашните вкусотии във форума се прибрах и направих една млечна баница   chef
Мечтичка немеренето добре ми се отразява  Hug То и да меря и да не меря, О пак си я усещам така че ММ няма да се измъкне  Whistling Иначе ходя от 2 седмици на физиотерапия, че имам проблеми с гърба и кръста и покрай нея правя упражнения. Малко да се стегна, че съм се отпуснала.
Лисиче  Praynig всичко да е минало добре.
Есенче хайде не се стискай и утре едно тестче да врътнеш. Казвам ти бебетата много обичат скандали  Mr. Green

# 71
  • София
Привет и от мен прекрасни момичета  Hug
Благодаря ви че отново избрахте моето предложение за заглавие на тази приказна тема,с пожелание всички да имаме две черти  Praynig
Аз съм добре,наглеждам ви отгоре,отгоре  Hug Hug Hug
Ванеситка благодаря ти за пореден път за красотите който правиш,много ми допадна така направена темата   bouquet  bouquet  bouquet
Джулси,Сузами много се радвам за вас момичета,честито и всичко да върви по вода до край  Praynig Hug
Витаминка честити ти сини гащи  Heart Eyes
Пак ви изоставям,но не напълно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
Ванесита, страхтна тема, както винаги!
Джулси, Сузими, честито! Пожелавам ви здрави и пухкави лъвчета реколта 2015  newsm19
Витаминке, все така да ти се развива младежът  Party Аз се надявам на мома, та може да ги запознаем после, а  Flutter

# 73
  • Plovdiv
Благодаря ви, момичета  Hug Hug Сега ше видим бииопсията какво ще покаже. ще гледам днеска да се разсея с работа и форум

# 74
  • Монтана
От мен силно стиснати палци за жената и си мисля че ще са добри новините.

Общи условия

Активация на акаунт