Празници вълшебни наближават и втората черта ни подаряват! - Тема 97

• 25 883
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро момичета,аз....нензмам. Моите чертички и днес с първа урина не са хубави! Много бледа Снощи си правих към 7 часа.и си излезе чертата,същатат да не кажа по-наситена от тази сутрин! Нещо май не е наред  Tired

# 601
  • Plovdiv
Иди си пусни един кръвен тест за успокоение, вместо да го мисли

# 602
Добро утро и от мен   bouquet
Аз днес почивам и смятам да се отдам на мързелуване  smile3508
Мишле Честито и от мен  Hug Прекрасна чертичка си имаш  Heart Eyes Леко бременеене ти пожелавам и аз  Hug
Деси Тестовете които правиш от една и съща марка ли са? Ако не са може това да е причината за различната яркост на чертичките. Според мен най добре си пусни кръвен за твое успокоение. И все пак съм сигурна , че всичко е наред не се притеснявай  Hug

# 603
Ох,ако имаше къде щях,но в нашето градче няма  Close Евентуално в понеделник.Поне успях да снимам,само да разбера как да кача

# 604
Ох,ако имаше къде щях,но в нашето градче няма  Close Евентуално в понеделник.Поне успях да снимам,само да разбера как да кача
Ето тук можеш да качиш снимките
http://prikachi.com/
и после копирай линка който ще ти излезе

# 605
http://prikachi.com/images.php?images/532/7794532P.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/534/7794534O.jpg

На теста който пише 3 е от снощи,а този с 4 е от тази сутрин

# 606
Десиии толкова хубаво са си излезли 2-те чертички, на мен след 10 дневно закъснение изглеждаше като твоя номер 4. Честитооо!

# 607
Деси - и на двата се вижда чертичката, като да, наистина на номер 3 е по-силна. Но не се притеснявай още, нали ЧХГ се удвоява на 48-72 часа, нивата ти от снощи до днес сутринта много малко са се променили, така че и чертичките ще са бледи. Изчакай до утре или даже понеделник и направи още един тест или директно кръвен. Стискам ти палци всичко да е наред!  Hug

А да и сега се сетих - ти си даже още без каквото и да е закъснение, нали? По списъче МЦ би трябвало да е чак на 24, аз даже се учудвам, че изобщо са се показали срамежливите чертички, нормално да са бледи Simple Smile

# 608
Благодаря Късметче,аз нямам още и ден закъснение,т.е. денят ми за Ц е утре или понеделник,но и не си измерих БТ тази сутрин,и абе..... притеснено ми е

# 609
Да,и то този от снощи.... аз знам че като минат над 10 минути, нали се променя цвета....Ще видим....каквото сабя покаже,и Дай Боже всичко да е наред

# 610
Деси, сама си отговори на въпросите - ти нямаш дори закъснение, късметлийка си дори, че теста е отчел! След 3-4 дни ще имаш хубави черти! Не се притеснявай!

# 611
Ех че хубава сутрин момичета все такива да са!Аз днес спах като мечка ужас проспах половината ден!

Мишленцее честито мила безпроблемна до финал! newsm51

Деси не се притеснявай виждат се чертичките и то ясно!Браво момиче лека и на теб до финал с най пухкавото бебче! smile3522

Хайде и от мен едно хорце  newsm19 newsm19 newsm19

# 612
Добро утро,красавици  Hug

Деси,честито мила!  Hug Hug Hug  bouquet

Мишленце,честито и на теб !

newsm19 newsm19 newsm19

# 613
Деси, Мишле тихичко честито!  newsm19 newsm19 newsm19
Голди  hbday на патерици! Всичко най-прекрасно ти желая!  Hug
Лисиче браво на вас! Много се радвам за малката  Hug Heart Eyes

Добър ден на всичкии  Hug Heart Eyes много прегръдки! Хубав уикенд на почиващите и лека работа на работните   bouquet

# 614
 Голди, честит празник на патерици.Каквото ти е на сърце-да ти е в ръце.
Деси, Мишле, тихичко честито и на двете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт