Празници вълшебни наближават и втората черта ни подаряват! - Тема 97

• 25 859
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Съботни тишина и спокойствие са налегнали темата Simple Smile

Аз най-накрая отивам за подаръци, точно в последния момент, но така се случи тази година. Едва чакам! Поне на ММ подаръкът му е организиран вече, а той е най-важен, а и винаги най-сложен, та поне съм спокойна. Радвам се, че следват празниците и ще имам за какво да мисля вместо за тестове, днес пак ме обзе огромно почти болезнено желание да е станало този месец, но се старая да продължавам да съм спокойна и позитивна. Утре ще правя коледни сладки и ще ми мине всичко  Mr. Green

Пожелавам приятен уикенд на всички!  Hug

# 616
  • София
Е, Деси, има си чертички!  Peace
Дано се наситят бързо, че да се успокоиш.

# 617
Деска за бой си, да знаеш  fight Имаш 2 супер изразени чертички /дори не може да се каже, че са въображаеми/ и пак се притесняваш  Naughty  Я без такива, а се кефи  Hug Получи си коледния подарък  newsm51

Моите подаръци до 1 са готови  newsm44  Днеска взех на 1 съседско детенце, опаковах го и всичко чака да минат тези 4-5 дни до Коледа   santa2

Сега съм седнала да пия кафе, а ММ и малката спят... блаженствооо  Two Hearts

# 618
Охх момичета аз чистя предколедно че днес ми е последния почивен ден до 27!На всички празници съм на работа и на нова година оффф  smile3511
Ама така е в тая сфера пика е точно тогава!Скапах се от чистене и сега седнах да пийна кафенце!Мисля че и този месец няма да е моя че б.т от вчера е 36,9 ама кво да се прави!
Успешен ден на всички  Hug

# 619
О,Нели,завиждам благородно за блаженството  Crazy

О,Скийтър,подаръци,любимото ми  Hug

Аз се пробвах за коледни сладки ама изгоряха леко  Mr. Green

Поне кексът става читав  Blush

sofiq119  ,много кофти с това,че работиш по празниците  Hug

# 620
  • София
Замесих една пита със сирене, да видим дали ще втаса, че се събираме в една колежка и ще е голяма излгация ако не се надигне! Praynig

# 621
И,Тиата,вскусно звучи  Heart Eyes

Еу туй е от мен,сладките няма да показвам,че изгоряха леко  Mr. Green

Скрит текст:

# 622
малката лисичка  мммм   eat eat eat

# 623
ох лисичее не ме изкушавай леле тва ми е слабост потекоха ми лигите! newsm64

# 624
  • София
Здравейте момичета ,
аз сутринта се събудих с мисълта за един бърз тест и му викам на моят другар " така ми се тества днес " и той милия - ми хайде отивай преди да отида на работа да видим какво става .
Тичам почти  литнала към WC и какво да видя  smile3511 smile3515 newsm61 smile3518 гадната лелкааааааа , оф направо ми се до рева  .
Мммм  да това е ,тоз месец няма да е , Коледният подарък се прецака .
Нямам настроение  Sad Sad
Хайде до утре отивам да се натаралянкам  cheers Drunk Wine Glass

# 625
Билянка съжалявам за лелката  #2gunfire Другият месец ти пожелавам да е твоя месец   bouquet   Знам, че не е момента за шеги , но... погледни го от хубавата страна - спестила си си теста  Whistling   bouquet

# 626
Билянита - съжалявам за лелката!  Hug

# 627
Билянита, съжалявам и аз за гадината ! Обикновено и аз съм така, хвана ли теста и ми идва  ooooh! Но не се отчайвай, ние сме за догодина  Wink
Честито на Деси и Мишленцето - пожелавам ви всичко да върви по план и да е наред  Hug
Деси, сигурна съм, че няма поводи за притеснение, просто много рано се тестваш, аз преди имах черта като на тест 4 чак на 4-5 ден закъснение, а на теб още не ти е закъсняло.
На Мишленцето чертичката е страхотна, наситена Simple Smile
Аз днес имах положителен тест за О, събират ми се 4 почивни дни и мисля да спра тока на ММ luvbed
Хубава бебеправеща вечер от мен   love001

# 628
  • София
Не ми се е искало досега да споделям в темата нещо извън темата, но да ви кажа, че моят син е написал писмо на Дядо Коледа, което е оставил под елхата, заедно с една курабийка.  Simple Smile Пише му, че иска някой ден да му се покаже и му задава няколко въпроса-има ли шейна?Джуджета или елфи има?Колко помощника има? ОСвен това му пише, че ще вярва в него, каквото и да става. Ама толкова сладко звучи! santa2

# 629
Не ми се е искало досега да споделям в темата нещо извън темата, но да ви кажа, че моят син е написал писмо на Дядо Коледа, което е оставил под елхата, заедно с една курабийка.  Simple Smile Пише му, че иска някой ден да му се покаже и му задава няколко въпроса-има ли шейна?Джуджета или елфи има?Колко помощника има? ОСвен това му пише, че ще вярва в него, каквото и да става. Ама толкова сладко звучи! santa2
Бюти,  на Бъдни вечер стани посред нощ и хапни от курабийката! Wink
И аз досега с подаръци се занимавах. Мисля, че приключих! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт