Празници вълшебни наближават и втората черта ни подаряват! - Тема 97

• 25 858
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София
О, да, и отговор на писмото ще има  Sunglasses

# 631
Билянче сори за лелката но Нова Година-нов късмет!За налюскването и аз съм ЗА !!!

Бюти много мило!Колко невинно е детското съзнание!Направо се върнах в детството!Как искам да се върнат тези трепети ахх! family

# 632
Мацки един въпрос?Случвало ли ви се е по рано да ви почнат ПМС?Аз чак към 30 очаквам лелката ама от 2 дена имам едно напрежение все едно всеки момент ще ми дойде?По принцип 3-4 дена преди ц. се чувствам така пък може и да ме изненада този месец! Thinking

# 633
Мишленце, честито newsm19 newsm19 newsm19 Лека и безаварийна  bouquet
Деси, толкова ясно се вижда че ми се струва, че може да се зарадваш Hug
Аз съм гроги, спи ми се и съм кисела като стара мома без котка Sick Да взема и аз да се натаралянкам ли newsm78 Билянита, наздраве Drunk

# 634
Момичета, много ви благодаря за пожеланията, тъпкано да ви се връщат!  Hug Ей, обичам ви, да знаете!  Hug
Бюти, толкова сладко ми стана, като четох за детенце!  Hug
Честито на Деси и Мишленце! Лека и успешна ви желая, момичета!
Хубава вечер от мен!   bouquet

# 635
Еххх, Билянита, ти ми беше фаворит да си една от следващите - поне няма да си с лелка по празниците и на Нова година може да се разцепиш от кеф. Наздраве!
Аз направо не знам да се надявам ли, след като не видях категоричен тест за ову...ама май пак се  надявам Simple Smile
София какво работиш, че по празниците ще си заета, кофти  Confused На всички много прегръдки и както се казва и да паднем и да бием, пак ще се напием Mr. Green

# 636
  • Тук... някъде
Деси, Мишле - честито и леко бременеене!
Да си помрънкам и аз - днес, на трети ден закъснение, след 4-часово подрусване с колата, ми дойде в късния следобед. Тестовете не са ме излъгали. Странното е,че винаги съм била с толкова точен цикъл на 28 дни, а вече трети месец подред ми идва на една и съща дата-20  smile3516.

# 637
Облаче касиер съм в Кауфланд ясно е защо не почиваме по празниците мн е гадно но пък за сметка на това като застана след това на банкомата ще съм мн радостна тогава надниците ни са двойни! newsm68

# 638
  • Пловдив
Миш, Деси, веднага по едно хоро удрям за вашите чертички  newsm19 един страхотен финал ви пожелавам  Hug

Билянита, гуш  Hug

Очертават се на хоризонта много пиянки  Grinning наздраве и от мен, момичета  Drunk аз от снощи открих сезона на винарките в спалнята ми  tooth

# 639
Ех, то да ти кажа София, аз и постоянно да работех, ако получа най -желания подарък, ще са най-страхотните празнични дни  Grinning Пожелавам ти да се похвалиш с подарък- положителен тест! Лоли какво става с теб, дойде ли лелката. Тя гинеколожката каза ли ти до какво закъснение е нормално?

# 640
Дай Боже облаче от твоята уста в божите уши!И аз си представях как подарявам най прекрасния подарък на себе си мъжа ми!Мечтая и се надявам дано всички да ни сполети това щастие! Praynig

# 641
Аз тази вечер ще ходя на диско, така че определено ще пийна нещо!
София, при мен ПМС започва всеки път по различно време!Дано получиш подарък, все пак!

# 642
Здравейте  Grinning Незнам дали ме помните , но реших да се завърна и да се възползвам от вашата компания докато си чакаме мечтаните чертички .
Скрит текст:
Все пак да припомня и нашата история - вече 9 месеца си чакаме чудото , но аз от нетърпение хукнах веднага по лекари . За жалост проблемите не са малко , но се надявам поправими . Спермограмата на ММ е отчайваща (бройката е два пъти под минимума ,  морфологията и тя доста куца) , при мен има наличие на голяма киста на левият яйчник (90 мм) , а днес на прегледа разбрах , че продължава да си е там и е с няколко мм по-голяма . Този месец ми се е появила и на десният яйчник , но за сега е малка (45мм) . Доктора прецени , че ще е добре да ме види и след следващият цикъл защото сега уж трябваше да съм в О , но с тия кисти май няма да имам . За момента съм доста объркана и незнам какво ще следва - доктора ми говори за разни операции , защото кисти над 50 мм не се влияят от лекарства . (
Това е от мен за сега връщам се да чета , че имам няколко теми да наваксвам  Hug

# 643
Шушулина, добре е че не сте чакали твърде много преди да потърсите лекар. Имам познати които от година опитват и не са ходили на лекар, ама аз си мисля, че ранната консултация може доста време да спести.
Иначе всичло живо покрай мен е на фирмени партита и купони, чак и мен почва да ми се  ходи Grinning може да си направим бг мама новогодишен купон и да се напием на него а?   bigdance2 накрая ще друснем всичи едно бременно танго и следнео като почнем да вадим всички едни положителни тестове...

# 644
Шушулина, добре е че не сте чакали твърде много преди да потърсите лекар. Имам познати които от година опитват и не са ходили на лекар, ама аз си мисля, че ранната консултация може доста време да спести.
Иначе всичло живо покрай мен е на фирмени партита и купони, чак и мен почва да ми се  ходи Grinning може да си направим бг мама новогодишен купон и да се напием на него а?   bigdance2 накрая ще друснем всичи едно бременно танго и следнео като почнем да вадим всички едни положителни тестове...
Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт