Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 749
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Моля да ми препоръчате добър дерматолог за дете  Hug

# 226
Стъклена мерителна каничка виждали ли сте някъде?

Мисля, че в Метро видях наскоро.

# 227
  • Пловдив
Искам да купя мъжко кожено портмоне за подарък
освен в магазините на АРТ93 къде другаде мога да потърся на изгодни цени,нещо до 30 лв. ?
в МОЛ Пловдив има магазин на първия етаж. Има много и различни модели (и различен ценови диапазон). Във Форума в Тракия също има такъв магазин, но лично аз, не си харесах нищо (търся дамски кафав малък портфейл от естествена кожа Peace)

# 228
  • Пловдив
Портфейл за себе си и за подарък винаги купувам от Petek.

# 229
  • Пловдив
освен в магазините на АРТ93 къде другаде мога да потърся на изгодни цени,нещо до 30 лв. ?

Зад Халите има магазин за кожени неща.По-качествени са.АРТ последните години се излагат от към качество,а цените им са до небето

# 230
Кожени портфейли, колани, бурсети и т.н. с добро качество и на различни цени има в подлеза на Тримонциум. Магазините са два.
В Халите на втория етаж също има много качествени кожени неща на цени, по-приемливи от тези на Арт-93.

# 231
  • до Пловдив
Момичета имам въпрос...вчера снимах сина ми с Дядо Коледа пред общината и ми казаха че мога да си видя снимките във фейсбук, адреса обаче не съществува, някой ако знае нещо по въпроса моля да ми каже

Провери сега актуален им е вече адреса.

Имам спешно питане - Къде мога да занеса фотоапарат Olympus за ремонт.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 13:50 от dani_bimbalova

# 232
За продажба пробвай в сервизите за фототехника или в олх, все някой може да търси евтини части.

# 233
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже какво е работното време (по-скоро сега по празниците) на автомивката, която се пада някъде до Пожарната в Тракия. Била със жетони и сам си миеш колата. А ако знаете някъде другаде такава автомивка в Тракия или в близост до Тракия, моля споделете!

# 234

Зад Халите има магазин за кожени неща.По-качествени са.АРТ последните години се излагат от към качество,а цените им са до небето
Днес почти цял ден го търсех този магазин зад халите ,но не го открих Embarassed
 Магазина в Мола на първия етаж също е на АРТ

# 235
  • Пловдив
Момичета, повтарям си въпроса, тъй като нямаше отговори, а се надявам някой да ми даде информация - трябва ми майстор за бойлер. Трябва да се прекарат и тръби, и ток.

# 236
  • Пловдив
Аз се сещам за ТЦ Гранд на първият етаж ,,Доусън,,
Два магазина са един до друг за чанти и портфели. От цевнтралният вход ,тръгваш наляво и после направо.магазините са отляво позиционирани.Имаме доста техни артикули,харесват ни,здрави са,дори са ни сменяли цип,когато на една чнта го скъсахме след 2 годишна употреба.

# 237
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже какво е работното време (по-скоро сега по празниците) на автомивката, която се пада някъде до Пожарната в Тракия. Била със жетони и сам си миеш колата. А ако знаете някъде другаде такава автомивка в Тракия или в близост до Тракия, моля споделете!
На самообслужване е автомивката срещу Била на 6ти септември.

# 238
Къде има голям и добре зареден магазин за автоаксесоари?

# 239
Къде има голям и добре зареден магазин за автоаксесоари?

Ето този :
http://autopro.bg/contacts

Мъжът ми като влезе там е като дете в сладкарница  Joy

Общи условия

Активация на акаунт