Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 761
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Искам да купя мъжко кожено портмоне за подарък
освен в магазините на АРТ93 къде другаде мога да потърся на изгодни цени,нещо до 30 лв. ?

Зад Халите има магазин за кожени неща.По-качествени са.АРТ последните години се излагат от към качество,а цените им са до небето
Днес почти цял ден го търсех този магазин зад халите ,но не го открих Embarassed
 Магазина в Мола на първия етаж също е на АРТ

Магазина зад Халите го затвориха,не го търсете.Сега на негово място има магазин за бельо.

# 241

Магазина зад Халите го затвориха,не го търсете.Сега на негово място има магазин за бельо.

Аз си мислех,че съм много ама много руса  Rolling Eyes
Всъщност търся портмоне за синът ми,повечето имат прекалено много визитници

# 242
  • Пловдив
Някой ходил ли е или има ли в близост - актуално ли е, съществува ли все още?!?
http://azcheta.com/koop-knizharnitsa-za-svobodni-knigi-shte-radva-plovdivchani/

# 243
  • Пловдив
Здравейте!
Някой с мнения за д-р Сариева от Димед?
Спешно е. Благодаря предварително!

# 244
Момичета, моля за помощ
Малката ми палавница изпра в пералнята капака, който слагам на микровълновата печка, за да не пръска. И разбира се от него вече нищо не става.
Къде се продават такива капаци, че моя съм го купувала преди десетина години и нямам спомен от къде.

# 245
  • Майничка
Почти във всеки магазин за домашни потреби. Последно съм виждала в Лекси, в този на Джумаята, дори в разни левчета.

# 246
Благодаря Гаргамела, ще се разходя до Лекси

# 247
  • Пловдив
И в Кауфланд има.

# 248
Здравейте, бих искала да направя пуйка сега за празниците. В Лидл тази седмица имаше в брошурата охладена пуйка и днес ходих, но казаха, че още вчера е свършила. Та питането ми е дали някоя дама не е видяла или знае къде продават пуйки.

# 249
В Лекси пишеше, че от 22-ри ще има. Български, охладени, но цената е по-висока отколкото на Лидълските - 8 и нещо беше килограма.

# 250
В Пикадили има Doux и са с вътрешности Peace

# 251
Здравейте, бих искала да направя пуйка сега за празниците. В Лидл тази седмица имаше в брошурата охладена пуйка и днес ходих, но казаха, че още вчера е свършила. Та питането ми е дали някоя дама не е видяла или знае къде продават пуйки.

В Кауфланд имаше,но май само замразени  Rolling Eyes

# 252
  • Майничка
В Лекси в Гранда имаше в понеделник, замразени.

# 253
Някой ходил ли е или има ли в близост - актуално ли е, съществува ли все още?!?
http://azcheta.com/koop-knizharnitsa-za-svobodni-knigi-shte-radva-plovdivchani/
Да, днес беше там.

# 254
Къде има голям и добре зареден магазин за автоаксесоари?

Ето този :
http://autopro.bg/contacts

Мъжът ми като влезе там е като дете в сладкарница  Joy
Ходих във въпросния магазин и явно става въпрос за друг,който е на 100 метра преди този.

В Лидл Асеновград имаше 5-6 пуйки,обаче мисля че бяха варено-пушени  Shocked,но бяха при преоценените храни.И В Пловдив може там да са ги преместили

Общи условия

Активация на акаунт