Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 776
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Къде има голям и добре зареден магазин за автоаксесоари?

Ето този :
http://autopro.bg/contacts

Мъжът ми като влезе там е като дете в сладкарница  Joy
Ходих във въпросния магазин и явно става въпрос за друг,който е на 100 метра преди този.Наистина хубава "сладкарница" Simple Smile

Здравейте, бих искала да направя пуйка сега за празниците. В Лидл тази седмица имаше в брошурата охладена пуйка и днес ходих, но казаха, че още вчера е свършила. Та питането ми е дали някоя дама не е видяла или знае къде продават пуйки.
В Лидл Асеновград имаше 5-6 пуйки,обаче мисля че бяха варено-пушени  Shocked,но бяха при преоценените храни.И В Пловдив може там да са ги преместили

# 256
  • под тепетата
Весела Коледа на всички!
 Има ли днес работещ зоомагазин ? Кучо остана без манджа горкия...

# 257
  • Пловдив
И някой от големите магазини работи ли? За разни заблудени забравани като мен  Embarassed

# 258
  • под тепетата
Вчера чух продавачка в Била да казва , че утре ( днес) е първа смяна. Значи работят, ако те устройва.

# 259
  • Пловдив
И някой от големите магазини работи ли? За разни заблудени забравани като мен  Embarassed
Peace Lidl също работи. Почиват само на 1-ви януари. Ето им работното време по дни http://www.lidl.bg/bg/StoreSearch.htm  Hug
Честито Рождество Христово! Здраве, късмет и благоденствие на всички ви! Close-mas:

# 260
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

# 261
  • Пловдив
Лекси в Гранд също работи днес, макар и с по-малко персонал - вчера ги чух да си говорят, докато пазарувах някои последни дреболии

# 262
  • Пловдив
Това на Герджика ще ми свърши по-добра работа, ще мина първо през него, благодаря   bouquet

# 263
Весела Коледа на всички!
 Има ли днес работещ зоомагазин ? Кучо остана без манджа горкия...

Можеш да вземеш от Лекси  Peace

# 264
  • под тепетата
Благодаря,ЛЪВИЦА, но предпочитам зоомагазин.

# 265
Благодаря,ЛЪВИЦА, но предпочитам зоомагазин.

Надали има отворен такъв днес  Rolling Eyes То вече е и късно де,но за 1-2 дена все е някакво решение,а в Лекси конкретно има доста видове кучешки храни,много повече от другите магазини.

# 266
Здравейте и Весела Коледа на всички! Искам да попитам знаете ли дали на 26 ще работят някои от магазините на Рефан в Пловдив? Търся 024 от дамските парфюми.

# 267
  • Пловдив
Здравейте и Весела Коледа на всички! Искам да попитам знаете ли дали на 26 ще работят някои от магазините на Рефан в Пловдив? Търся 024 от дамските парфюми.

Ще работят предполагам,особено тези на Главната и в Халите.

# 268
  • Пловдив
Знаете ли дали някъде из Пловдив продават червила на Gosh?

# 269
В магазин BEAUTY SHOP на ул. Христо Г. Данов №23.

Общи условия

Активация на акаунт