Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 688
  • 752
  •   1
Отговори
# 420

Аз имам молба да ми препоръчате антимикотичен и дезинфектантен спрей за обувки. Минах през три аптеки /Марешки, Сейба и една, на която не и запомних името, но ми предлагат само варианти обезмирисител, а аз искам да е с дезинфекцираш ефект.

Дезинфекциращ спрей съм ползвала на Шол и по спомен не съм го купувала от аптека, а от Метро, ако не се лъжа. Ползва се за обувки, обезмирисява и дезинфекцира. Има и такъв на същата фирма, като дезодорант за крака, но на този специално пише за обувки. На външен вид са почти едни и същи.

Здравейте, къде могат да ми реставрират и подвържат няколко стари книги?

в библиотека Иван Вазов има книговезка работилница, там мисля че трябва да отидеш

# 421
  • Пловдив
Момичета,здравейте!  bouquet
Да сте виждали някъде из Пловдив да продават чугунените съдове LAVA?Гледах им сайта,но пишеше само за София  Thinking
Мерси предварително  Hug

В каталога на Метро видях, че има.

# 422
Астигматизмът не се лекува /аз съм с придобит такъв/, а късогледството се коригира с очила, така че според мен /без да претендирам, че съм права/ в оптика с добър лекар биха ти помогнали в избора на очила или лещи, като ще ти замерят точно стойностите на стъклата/лещите.

За лекар - баща ми посещава от години Луксор, тъй като има проблеми с глаукома и др. изменения вследствие на диабет и ЕГН. До тук се справят добре с удържане на положението. Операции не е правил.

Очила, които са ми правили офталмолог, са ми били ужасни за очите после. Така и не ги носих, защото ме докарваха до лудост с диоптрите и ъгъла, който беше измерен точно от лекарят.
Не издържах и отидох в оптика, където отново ме измериха - на апарата + стената, и резултатът е вече трети чифт /+ един слънчеви/ очила, които нося ежедневно без прекъсване.
Би ли споделила коя е оптиката където си правиш очилата.

# 423
  • о`майна лунна нощ е
То станах като рекламно лице вече, но най-доволна съм от оптиката зад спирката на Полиграфията - Оптодент. В темата по-напред съм писала за нея. Отзивчиви, добри цени и за рамки, и за стъкла ...

Правила съм очила и в оптика Юниглас /до ДСК преди Джумаята/. Но за да ми замерят стойностите, извикаха лекар /един възрастен господин/ от другата им оптика /на спирката от северната страна на тунела до билковата аптека/. Той беше първият, който успя така да ми нацели стъклата, че благодарение на него вече имах чифт за постоянно носене. В последствие открих Оптодент на Полиграфията и останах при тях. От там са ми последните няколко поръчки - мои, на мъжа ми, на родителите ми и на свекървата. Станаха ни нещо като семейна оптика.

# 424
Всички колеги на работа и семейството ми ходим в Оптодент  Rolling Eyes А и са убийствено любезни!

# 425
  • Пловдив
 За ОПТОДЕНТ  и аз гласувам  Peace

А в Тракия да знаете къде се продават турските памперси?

# 426
 barba28 До де ниро там продават евтини памперси 19 и 90.

# 427
ТуиГ благодаря и на всички,които се включиха по моя въпрос.Ще отида до тази оптика пък да видим.Преди това на всяка цена ще мина през лекар.
Темата е много полезна още веднъж благодаря.   bouquet  bouquet  bouquet

# 428
  • Пловдив
barba28 До де ниро там продават евтини памперси 19 и 90.

В кооперацията отдолу ли, до еконт някъде?

# 429
Къде в Пловдив може да се намери чай на "LOYD TEA"?

# 430
LOYD съм взимала от LIDL преди време. Не съм обръщала скоро внимание дали още го продават. Ако не там, в Лекси най-вероятно ще го има.

# 431
А аз да питам, знаете ли хубава фирма за смяна на дограма?  Решихме да сменим дограмата другия месец, нали сега правели и намаления уж, защото е мъртъв сезон.  Thinking Не съм решила категорично дали PVC или алуминиева, но май първото е по-хубаво.
Някой знае ли фирма, която работи качествено?  Flutter

# 432
А аз да питам, знаете ли хубава фирма за смяна на дограма?  Решихме да сменим дограмата другия месец, нали сега правели и намаления уж, защото е мъртъв сезон.  Thinking Не съм решила категорично дали PVC или алуминиева, но май първото е по-хубаво.
Някой знае ли фирма, която работи качествено?  Flutter

Фирма Данин.
Качествена дограма, перфектно обслужване.

# 433
LOYD съм взимала от LIDL преди време. Не съм обръщала скоро внимание дали още го продават. Ако не там, в Лекси най-вероятно ще го има.

Да, точно в "ЛЕКСИ" го открих тази сутрин.
Имат го  - на отделен стелаж е, с 4-5 вида чай  от въпросната марка Grinning.

# 434
Може ли да ми препоръчате добър инструктор и автошкола. Имам книжка, но никакъв опит и искам няколко часа шофиране.

Общи условия

Активация на акаунт