Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 685
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Дали в Пловдив в някой магазин продават Полски детски колички? По точно искам на място да погледна марка DorJan.

# 481
  • Пловдив
ninand, полски колички предлагат в "Касида".

# 482
  • Пловдив
Петровите са две: Светла или Светлана, не съм сигурна, е в Селена, а Добринка е в Ню Лайф.

# 483
В Селена звънях и ми казаха, че има часове за другата седмица. Искаше ми се да ида в четвъртък, не че ми е толкова спешно, но все пак.

# 484
Знаете ли къде мога да намеря по-евтини пликове за паричен подарък, но не за сватба? В "Jumbo" дали продават такива неща?

# 485
  • Пловдив
Петрова не е ли в Ню Лайф? Аз вчера си записах час за нея и ми дадоха чак за 10.02

Има две Петрови.Ти си при другата

Дали в Пловдив в някой магазин продават Полски детски колички? По точно искам на място да погледна марка DorJan.

Полски колички има няколко марки,но тази в България я няма

Честито за втората лентичка.Леко и безпроблемно.Говорихме есента,че искате вторичко и сте го сготвили.Браво   bouquet

# 486
  • Пловдив
Полски колички има няколко марки,но тази в България я няма

Честито за втората лентичка.Леко и безпроблемно.Говорихме есента,че искате вторичко и сте го сготвили.Браво   bouquet

Много благодаря!  Hug
Да, разбрах, че вече ги няма в България.
В сайта на Касида видях подобна, дано я имат и в магазина да я пробвам.
adoration, благодаря, че спомена.

# 487
Здравейте! Някой знае  ли от къде  мога да  си купя фонданово тесто?

# 488
Купували ли сте спално бельо от Шико-ТВ ?
Качествени ли са?

# 489
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив къде могат да направят бебешко одеало с името и датата на раждане на бебето?

# 490
В някое фото ?

# 491
  • на майната си
Някой да знае шипове /за обувки, дрехи/ къде могат да се намерят на бройка?

# 492
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив къде могат да направят бебешко одеало с името и датата на раждане на бебето?
бродирани или лепенки?
За бродирани - в някое шивашко ателие, за лепенки - вече са ти казали - в някое фото Peace Другия вариант е сама да си го направиш - с трансферна хартия Peace

# 493
В халите на центъра, до Билла продават бродирани хавлии подходящи за кръщене, може да провериш дали не бродират и одеала.

# 494
  • Пловдив

Във Вис Виталис продават одеала с химикал.Човек сам си ги надписва.Не съм ги разглеждала подробно.Може да питаш по телефона

Здравейте! Някой знае  ли от къде  мога да  си купя фонданово тесто?

Торнадо в Тракия.Виж точния адрес в Гугъл

Общи условия

Активация на акаунт