Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
На 6 септември срещу сл. Неделя има обущар и шивачка под блока.Един от двамата поставя тик-так.

# 526
  • Пловдив
Някъде да сте виждали картонени чинийки,чашки или найлонова покривка за маса със Замръзналото кралство?

# 527
  • Пловдив
gargamela, Трапезица -   bouquet
Еко кожа е. А запознати ли сте, дали аз трябва да си закупя тик-так копче, или при тях си има?

# 528
  • под тепетата
 Да дам инфо, както обещах - ателието на Ема работи от 10 до 12 и от 15 до 17ч. без събота и неделя. Не знам тя или дъщеря и работи, днес беше затворено. В съседното кафе ( кхм, по-скоро кръчма ) казаха, че в делничен ден е отворено. Ако трябва по-обстойно упътване за местонахождението, ще пиша.
 И един въпрос - вярно че е не къде, а колко, но става въпрос за Пловдив.
 Знае ли някой колко е тази година данъка за  куче ? 

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 15:25 от bilqna_69

# 529
gargamela, Трапезица -   bouquet
Еко кожа е. А запознати ли сте, дали аз трябва да си закупя тик-так копче, или при тях си има?
Те си имат.

Магазин за детски трикотаж  Стела-Русе ( Пешеходен мост,идвайки от центъра в началото дясно ( на ъгъла) прави намаление- 3 за 2. Качеството им е хубаво. Цветовете са стабилни и материите също.Фейсбук казва,че работят и в неделя.
Скрит текст:
Веднъж на детео взех долнище с по-тясно ушит ластик,оглеждайте се

# 530
Някой може ли да ми помогне - търся ресторант с ди джей - за празненство, но не само да ядем и да пием а също да можем и да потанцуваме newsm78

В Малкия Бунарджик има певица повечето дни .

Благодаря!

# 531
Здравейте!Някой знае ли къде в Пловдив има магазин за сушени плодове(насипни) - ананас,киви,папая,кайсии и т.н.Благодаря предварително!

# 532
  • Майничка
Здравейте!Някой знае ли къде в Пловдив има магазин за сушени плодове(насипни) - ананас,киви,папая,кайсии и т.н.Благодаря предварително!
На Пешеходния мост, в Лекси, на щанда за ядки, по другите супермаркети също има, до църквата Св.Петка, пред тотото...

# 533
  • Пловдив
И в едно магазинче на Младежка в началото откъм Областна администрация-голям избор и чудесно качество!

# 534
и на четвъртък пазара ( кайсии със сигурност),другите на съм гледала

# 535
  • Пловдив
Някой знае ли в книжарница "Джулия" на коя марка са чантите и раниците. Искам предварително да се ориентирам в асортимента преди да отида до там. За Gabol знам, за другите става въпрос.

# 536
Някой знае ли в книжарница "Джулия" на коя марка са чантите и раниците. Искам предварително да се ориентирам в асортимента преди да отида до там. За Gabol знам, за другите става въпрос.

На Esprit също съм виждала моделчета, за другите марки не знам.  Peace

# 537
  • Пловдив
Имат голямо разнообразие от раниците на Hetlitz и Pigna.

# 538
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли къде в Пловдив се продават дънки LTB.В сайта им видях само официални магазини в София.

# 539
  • Пловдив
Някой знае ли дали в Джъмбо има парти артикули, декорации за торта или стикери със Замръзналото кралство?

Общи условия

Активация на акаунт