БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 53 490
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • При елфите ...
Искам да направя бутер-баклава... по тази идея http://nashata-masa.blogspot.de/2011/03/blog-post_29.html ...но по определени причини не трябва да има ядки (което не я прави баклава вече, ама...) Мисля да заменя ядките с локум, та се чудя дали при печенето локумът няма да стане твърд?  newsm78

# 421
Ето тази баница с локум е много вкусна. Правила съм я многократно. Локума не е в никакъв случай твърд, защото има и нещо като кексова плънка, която го обгръща.

# 422
  • При елфите ...
Ето тази баница с локум е много вкусна. Правила съм я многократно. Локума не е в никакъв случай твърд, защото има и нещо като кексова плънка, която го обгръща.
Благодаря ти dani1712 bouquet

# 423
Как се разтопява шоколад на водна баня, така че да не побелее после като се стегне?

# 424
Здравейте! Имате ли някаква идея как мога да оправя сух телешки суджук?  newsm78 станал е на камък , не може да се яде.... или поне да се сготви ?

# 425
има едно единствено решение - дай го на Бонго  hahaha

# 426
Как се разтопява шоколад на водна баня, така че да не побелее после като се стегне?
Аз му слагам малко масло, или течна сметана - количеството е според дали ти е млечен шоколада, черен/ясно е, че не питаш за бял/ а и колко искаш да остане мек след изстиване - не ми е побелявал

# 427
Здравейте! Имате ли някаква идея как мога да оправя сух телешки суджук?  newsm78 станал е на камък , не може да се яде.... или поне да се сготви ?
Освен да го дадеш на Бонго.....
Можеш да го сготвиш на яхния с праз, или кисело зеле...
Иначе ако е толкова твърд, че не може да се реже, го настъргвам и с кашкавал- на печени сандвичи

# 428
ей така стават побойщата  Joy
тъкмо си мислех ,че съм единствен вариант и ти се обади.  #Cussing out
моме , нарежи го на много тънко , сипи винце в чашите  и споменавай с добро бат`Бонго.  hahaha
рецептата е  на 100 гр суджук - 1 кило вино .

# 429
ей така стават побойщата  Joy

парче ли суджук?
Виж за мОмата, килото суджук и винцето, си е друго

# 430
бате , отдела е ангажиран със снегопочистването. после ша додат и нас да почистят.а на бас !!!  Laughing
тъкмо се уредих със сух съджук , тихо  Praynig  момето още се колебае  Joy

# 431
  • под тепетата
Лурдес, на 100гр шоколад слагам 2-3 с.л. олио. С масло ми побелява.

# 432
  • Пловдив
Моля за рецепта за гъбена каша  Peace

# 433
бяла или червена ?

# 434

Общи условия

Активация на акаунт