Сладкарничка за книги-тема 24

• 22 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Да, Мариетке, черно-бяло е... уникални са илюстрациите на Пепи Станимиров, но е черно-бяло.

Нарче, подчинявам се и изпълнявам...
Както казах, не е много за снимки меденката, че е без глазура, но... (личи си, че няма ТАЗИ меденка да ходи на гости, щото съм я смалила значително вече)

# 706
  • София
 Joy Joy Joy
А още няма 23 ч.! Палавници  Flutter!

# 707
Уф, то било черно-бяло...щеше ми се цветно. Утре ще видя какво има в нашата Буукпойнт.

Нарче, за малкия книга търся бе, мила, не търся на ММ малкия hahaha ...

Уф ми така кажи , аз си помислих друго , олекна ми  Crazy  Hug  Щом е за детето може  Wink Hug

# 708
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Камиче, утре ще издирвам - книгата, Точко, книгата Laughing...онуй другото мене ме дири Whistling, та ви казвам лека нощ.

# 709
Точунка , ще вадя бухалката , аааа , до одеве Кости ми вземахте , сега Мюсо ми отмъквате  Crossing Arms   Hug Hug Hug Само мен ще автографира  Flutter

Камиче , без срам ще се почерпя , обожавам мед , така че взимам няколко парчета , изглежда вкусно и ще те помоля като имаш време тези дни да драснеш рецептата . По Коледа като съм в почивка да я спретна ако е лесна за правене , че съм малко с две леви .  Embarassed  Hug

Ама къде отидохте всички , перете ли вече ?  Rolling Eyes  Уххх , че и Аричка заспа , ама не ми се спи още , да чета ли , да не чета ли  Thinking

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 23:06 от nara86

# 710
книгата, Точко, книгата Laughing

Отлитам да спя и аз  baby_neutral

Наричка само на бързо го изпрати, няма да го моря много  Whistling

# 711
Пиша ви набързичко през телефона, момичета, само за да ви пратя прегръдки и поздрави от Стара Загора Laughing Колко коледа украса има тук!!

Гледаю има разни спекулации относно това на кого съм другарче  Whistling обаче, Зори другарче, аз казах, че съм си пратила вече подаръчето... Нищо де, няма още потвърждение, че е получено и чакам и аз. Wink

# 712
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Изчезвам на работа, сега да не се разпишете като за световно...

# 713
Добро утро!

Миж относно пратките, мисля си, че е до служители или поне донякъде Thinking Твоят пакет пътува 7 дни, този на Вени - същия маршрут измина за 2 дни, а от Нели, която е доста далече от мен пристигна за ден. Ходи сега да им разгадаеш системите ooooh!

Нара не се притеснявай Peace Аз искам да се извиня, че точно теб, нашата нетърпеливка, карам да чакаш толкова дълго, но не знам какво да кажа в моя защита Embarassed Уж пратих навреме, е, вярно от последните, но не съм искала да се стига до тук и да те огорчавам така Blush
Все пак, надявам се скромният ми подарък да компенсира поне малко това забавяне и да те усмихне Hug

Нели Hug
И една за Точ Hug
И за всички останали Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 714
Добро утро  Hug

Нарче тоя Мюсо много убав бе  Heart Eyes Да взема да му прочета книгите ли  Thinking Че и автограф после може да поискам  Mr. Green

Мариета отчитам изядени и 5те сладки  Shocked ММ като ги видял във фейса и прибира се и първо за тях пита, за него ли били  Crossing Arms А майка ми ми звъня специално да пита кой ги е правил и аз и пращам страничката ти във фейса, а тя плахо пита "Може ли да я харесам"  hahaha

Кости добро утро и на теб гледам, че си ранобудна Mr. Green

Днес ме чака чистене на цялата къща + двора  ooooh! А утре пристигат мама и татко, и вечерта ще имаме гости и друмбаре  Mr. Green Айде доизпивам кафето и ще ви хвърлям по едно око.

# 715
Добро утро  Hug  

Другарче Лофче , аз се успах , да си спретнала повечко кафе тази сутрин да пием  smile3507   kaffeetrmker_2   Hug

Кости , гушкам те много миличка , още веднъж - приеми едни огромни извинения от мен , не искам да се притесняваш , всичко е под контрол , подаръци ще има за всички ни , нищо че го бавят , това да му е проблема . Важното е да сме живи и здрави и да се разбираме ние си тук , да ни е хубаво и весело , въпреки че този път аз поизнервих положението  Embarassed  Но в никакъв случай не съм го направила за да обидя или нараня . Обичам всички ви много . Много те гушкам , много те обичам и знам , че най - хубавия подарък ще бъде за мен .  Peace  Sunglasses  newsm68   bouquet    bouquet      bouquet  

Лофче другарче , дай сега да се разберем , книгите му ще ти ги пратя , при условие , че никви автографи няма да му искаш , много те обичам , ама тези триъгълници любовни не мога да ги "дишам"  Joy   Hug

# 716
Нарче нося кафето, внимавай че пари  hahaha

За книгите ще си кажа и аз кога, че имам да пиша магистърска теза и да взема 4 изпита  ooooh! Ще чета до края на тази година и после малко по-скромно, че да мога да завърша тая година  Mr. Green

# 717
Лофче другарче , вземам , вземам и бягам да се оправям . И двете обаче имаме доооооста за учене . Имам един изпит да вземам и после ми е държавния  Mr. Green  Да живее учението и ние покрай него  Laughing

# 718
  • София
ДУ, момичета!  Hug Hug Hug

Много приятно ми беше да изчета всичко от снощи и тази сутрин. Големи образи сте всички! Hug Hug Hug

Мариетка, мерси много, че измери брашното. Чак ми замириса на меденки! Иска ми се още утре да пробвам твоята рецепта!  Hug

Мижжжче, честито, миличка! Много се радвам, че си получила своето подаръче! Чакам да се похвалиш! Hug Hug Hug

Имам прекрасен подарък от Нарчето, направо се е престарала! Наре, всичко пристигна съвсем здравичко, направо голяма работа са тия пощи!  Peace Имам си две прекрасни играчки за елхата, коледен сладкиш, шоколадово изкушение, прекрасни коледни салфетки и страхотно мила лична картичка!  Hug Hug Hug Наре, много ти благодаря!  Hug Hug Hug

На всички - хубав петък! Hug Hug Hug

# 719
Пете - сърчице , направо ми олекна отвсякъде , че всичко е здраво при моето некадърно опаковане  Laughing Но наистина съм щастлива , че е при теб , с кеф да си хапнете сладките неща , и се надявам коледните играчки да заемат видно място на елхата ти . Огромно благодаря за твоя подарък и за начина по който се почувствах като го отварях .   Hug 

Искам всички да сме доволни и щастливи , свети празници се задават , трябва да се обичаме и подкрепяме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт