Сладкарничка за книги-тема 24

• 22 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Benelux / Varna
А така, Мариетка е другарчето на Мижжчето! То си е от ясно по- ясно!

Нарчето щом си заплю Кости, то тогава аз си заплювам: Скарамушчето!

Ами на Нелка кой ще подарява, а?  ooooh!, изтървах ли някой по веригата, я подсказвайте?

# 691
И мама замразява храна , после няма разлика поне за мен във вкуса . Така че смело замразявай , Вени  Wink Hug  Айдееее честито и за книжките , супер че ги поръча  Peace  Hug

Да ви кажа ,че новата книга на Мюсо е много добра  Whistling  Peace Ако някой му се чете да свирука , пращам след празниците с най - голямо удоволствие , абе този Мюсо . ах този Мюсо ....ах ах защо не е по - наблизко  Crazy   Heart Eyes  Много 'арен мъж  Crazy

Кости не я давам  , Зори , моя си е  Whistling  Много я обичам и се надявам искрено да ми прости ако съм я засегнала и обидила , едно исках да кажа , то друго стана.   bouquet   Praynig  

Зори , ти ще подаряваш на Нели  Wink

# 692
  • София
Нари, още вчера се канех да те питам как е новата книга на Мосю-то. Ще ти я искам след празниците, ама не новогодишните, а великденските  hahaha, че съм взела книжки от Слив и Миж +100 мои  ooooh!!

# 693
  • Benelux / Varna
Кости не я давам  , Зори , моя си е  Whistling  Много я обичам и се надявам искрено да ми прости ако съм я засегнала и обидила , едно исках да кажа , то друго стана.   bouquet   Praynig 

Зори , ти ще подаряваш на Нели  Wink

ААа ако искаш може да се сбием за Кости пък, въпреки че аз Скарамушчето много си я обичам ( щото ми беше коледно другарче миналата година) box

Верно ли аз трябва да подарявам на Нели,  ooooh! бива ли пък толкова бързо да забравя пфуу  ooooh!

Забравих да кажа: Мариетка много ти благодаря за претегленото брашно, записах си в тефтерчето!

# 694
Нари, още вчера се канех да те питам как е новата книга на Мосю-то. Ще ти я искам след празниците, ама не новогодишните, а великденските  hahaha, че съм взела книжки от Слив и Миж +100 мои  ooooh!!

Вени
, книгата е "Сентръл парк" , този човек как ги мисли тези сюжети , просто е уникален за мен , никога не може да разбереш за какво иде реч и как ще свърши книгата , всички книги са му страхотни , поне за мен де , при тази реклама която му правя дали не заслужавам , да ми звънне на вратата да ми сложи автограф ...... на книгата де , на книгата  Laughing  Когато кажеш ти ги пращам , имам ги всичките му , дано да издадат и другите , лошото е , че са на И_З ама добре  че този път нямам бели листи .  Wink

Пак ли не познах , Зори  ooooh! Признавам си докато не ми се напише черно на бяло няма да се светна  Embarassed

# 695
Нари, още вчера се канех да те питам как е новата книга на Мосю-то. Ще ти я искам след празниците, ама не новогодишните, а великденските  hahaha, че съм взела книжки от Слив и Миж +100 мои  ooooh!!
Някъде по това време и аз ще я искам.   Peace Щото положението и при мен е същото.  Mr. Green

# 696
Някъде по това време и аз ще я искам.   Peace Щото положението и при мен е същото.  Mr. Green

Давам , давам , без бой даже , и другите книги давам негови , много е пречупен и различен от другите автори , може би най - много си приличат с Леви по стил на писане , но Мюсо е млад , красив , богат , обича книги .... абе като за мен  Joy

# 697
За известията: е мили другарчета, те нали сменяха системите тия дни пощите, би трябвало навсякъде да са ги сменили? newsm78
На мен пощаджийката по принцип на крака ми ги носи кашоните... та не знам как са известията.
Даже и за другите офиси ги носи в нашия Joy и пита дали ще ги взема, че сме първи на етажа.
Обаче книжки на никой не му носят Hug
Само на мене, на мене , за което трябва да благодаря на хубавите другарчета!

Иначе да се похваля аз, направих си една голяма меденка (медено кексче) в мултикукъра и си хапнах от него с портокалче - ще съм безцеремонна и за Коледа и/или Нова година пак това ще правя. Пълнозърнеста меденка, невероятно вкусна се получи, много съм доволна Peace, реших си проблема със сладкиша, и за даване ще има.
Друго мислех да правя, ама домашното мляко, дето ми отлежаваше във фризера, на размразяването се пресече... явно лятото още преди да го замразя е дало фира. Развали ми плановете за гостито за утре, ама... Ще гостува меденка Joy , план Б.
Прегръщ ви много силно. Има за какво.

# 698
  • София
Ха ха ха, да ти звънне викаш и автограф да ти сложи  Joy! Скица!
Аз съм чела "Защото те обичам" и ми допадна, не беше уау, но не беше и лоша.

# 699
  • ГОре на черешата...
Пак аз. Изкъпана Flutter.
Я ми помогнете - някъде да се намира Коледната песен на Чарлс Дикенс, последното издание?

# 700
Камиче , такова ами .... аз ... да ти остана от меденото кексче  Embarassed Ходих одеве в мама на аванта се наядох сега и ти ако ме почерпиш със сладичко , ще спя блажено като агънце .  Laughing

Вени , дано Мюсо в момента да ме чете , с него бих се "автографирала" цяла вечер с центруфуги , изплакване , на всички програми , уупсссс мина ли 23 часа ?  Embarassed Crazy

# 701
Кое е последното - на Изток-Запад?

Нарче, имам, черпя веднага, ама не е много за снимки... моментус, сега ще го щрак Simple Smile

# 702
Мариетка , каква ти Коледна песен , я легни да му попееш ти на мъжо коледно , я не се излагай , ами марш да препереш  Naughty  Laughing   Hug

Камиче , моляяя тееее, давай насам , имам бонбони от КабошАРЧЕ , ОТВАРЯМ ГУЗНО , ХАПВАМ СИ И ПАК ЗАТВАРЯМ, ЩЕ КАЖЕ ЧОВЕК ЧЕ ГИ КРАДА  Joy

Камиче ,за Мюсо писах и неговата "Сентръл парк"  Wink

Не се стърпях да му кача снимка , който не го е виждал да види колко е красотен  Heart Eyes
Скрит текст:

# 703
  • ГОре на черешата...
Уф, то било черно-бяло...щеше ми се цветно. Утре ще видя какво има в нашата Буукпойнт.

Нарче, за малкия книга търся бе, мила, не търся на ММ малкия hahaha ...

# 704
Наричка ходих да търся снимка на мосю Мюсо .... мммм таковата.... ще може ли първо да мине на мен да ми даде автограф  Mr. Green

Мариетко честита баня  hahaha
Търсиш какво  Shocked Пази Боже! До там ли я докара  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт