Сладкарничка за книги-тема 24

• 22 799
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
ДД  Hug
Много работа...
Кали и ти ли душа си на банкет довечера?  Щото и аз съм..все сме заедно и предния път бяхме.. Трябва да се засечем вече Simple Smile а Сливката дали ще ходи и тя таз вечер...  Simple Smile

# 736
Гиговче , ето така ви искам всички банкетстващи        

# 737
  • София
Весело да си изкарате, момичета!

# 738
Ех Нарче какви готини емотиконки слагаш  Joy

Много се изнервих днес!

Скрит текст:
Вече за 6ти път се разправям с различни сайтове за едни домашни пантофи. Ще подаряваме на цялата рода за Коледа и ги търсихме да са точно определена марка и не повече от 30лв, че сме много хора. Е на единия сайт едно го няма на другия друго, ама не си ги обновяват ами тъкмо съм поръчала и ми звънят "Еми това го нямаме"  #Cussing out Чакам сега последно да се обадят едни симпатяги и накрая ще ми писне  ooooh!

# 739
Лофче другарче , сега покрай празниците много стоки се изчерпват и явно нямат време да обновяват , навсякъде приготовления кипят . Не се ядосвай , погледни за някакъв алтернативен подарък да набележиш  , дано все пак тези пантофки да ги доставят .  Hug

Отивам да си чета   Но ще съм и тук де

# 740
Ох, боже, изписали сте света  ooooh! Уплаших се, че имам да чета над 40 отговора + нова тема, ама още не е пусната  Crazy

И аз обичах 3 в 1 до преди 3 месеца, но вече не можеш да ме накараш да го пия Wink Пия чисто кафе или капучино Simple Smile Не сте поискали, не сте го направили  Peace

Иначе и аз си хапнах вчера от прословутия ION шоколад, да не остана назад Grinning

Хайде, чакаме подаръци  Crazy

# 741
  • на североизток от Рая
 Привет!
 Весело изкарване на празнуващите довечера!  Hug
 Някой пита по-напред, но забравих кой, да си покажа подаръка. Още нямам, ще покажа като го получа, знам си, че ще е прекрасен. Heart Eyes

Лоф
, ами поръчай от различни сайтове. Но ще имаш доставки отвсякъде, това не е приятното.

Аз пия кафе, но понеже не ми се прави в кафеварката, разтворих едно 3 в1. Такава отврат. Сладко, лепне, не знам що си го причинявам. А доста хора чувам като казват, че им действа освежаващо. аз пък си мисля, че в него освен захар, няма друго.

# 742

Общи условия

Активация на акаунт