Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 66 604
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Днес, по кое време? ако е преди 12 на обед се брои днес 1ви ден, ако е след 12 утре е 1ви ден

Днес към 12 започна да ми цапа леко. Сега все още не е започнал нормален цикъл
Спрямо 14ч.се следи начало на МЦ и трябва да има ярка кръв.

# 436
Nandin успех на пункцията. Моята ЦС е от 2012г.,упойки не слагаха и Стаменов ми я прави в старата клиника и резултата почти веднага ни каза и следващите стъпки. Сега незнам как е,около 5мин. бе тогава всичко,станах веднага и се облякох. После ми цапаше 1-2 дни,усеща се болка която е за 1-2мин.,но с упойка ще е друго.

# 437
Момичета можете ли да ми кажете със сигурност колко е оплождане + трансфер на ЕЦ. Някой беше споменал обща цена от 650лв. Но според ценовия лист трансфера е 600+оплождане 250лв.

# 438
Момичета, знаете ли за какво се изписва достинекс по време на стимулация?

# 439
Сега един малко глупав въпрос. Утре съм на преглед на 2-ри ден. За първи път ми е и малко съм притеснена. Знам, че те са лекари и това е работата им, но все пак.

# 440
  • София
kriss_and, а въпроса какъв е?

# 441
Предполагам въпросът е по-скоро дали е нормално да се чувства притеснена от преглед на втори ден Simple Smile Нищо особено не се случва - на лекаря изобщо няма да му направи впечатление малко кръв. Бъди сигурна, че на него/нея не му е за пръв път Simple Smile

# 442
  • София
В такъв смисъл, да. Нали за всяка процедура ни викат по това време Simple Smile Изобщо не го мисли  Hug

# 443
Предполагам въпросът е по-скоро дали е нормално да се чувства притеснена от преглед на втори ден Simple Smile Нищо особено не се случва - на лекаря изобщо няма да му направи впечатление малко кръв. Бъди сигурна, че на него/нея не му е за пръв път Simple Smile

Притеснението ще е по-скоро за мен. Не е нищо кой знае какво, но се замислих

# 444
Момичета можете ли да ми кажете със сигурност колко е оплождане + трансфер на ЕЦ. Някой беше споменал обща цена от 650лв. Но според ценовия лист трансфера е 600+оплождане 250лв.

На мен през октомври миналата година ми взеха 400 лв. за пункцията и 600 лв. за трансфера. Не са ми вземали отделна такса оплождане .Доколкото разбрах си влиза в цената. Най-точна информация могат да ти дадат в болницата като се обадиш и ги попиташ.

# 445
  • София
kriss_and, понеже съм и от другата страна, ще ти кажа, че такива неща изобщо не ни правят впечатление. На мен дори не ми прави впечатление пациента облечен ли е, гол ли е... и пак ще ти кажа - не го мисли, докторите искат да ни видят по това време, значи няма нищо нередно и притеснително Simple Smile

# 446
kriss_and, понеже съм и от другата страна, ще ти кажа, че такива неща изобщо не ни правят впечатление. На мен дори не ми прави впечатление пациента облечен ли е, гол ли е... и пак ще ти кажа - не го мисли, докторите искат да ни видят по това време, значи няма нищо нередно и притеснително Simple Smile

Благодаря!

# 447
  • София
по кое време ти е часа?

# 448
# 449
Момичета, има ли сред вас такива, които са правили разширена биопсия в средата на декември? Излязоха ли ви резултатите? И изобщо за колко време излизат резултатите от разширената биопсия? Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт