Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 621
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Започва да понамирисва Simple Smile))))))

# 571
Съгласна съм и аз спирам. В заключение ще кажа, че когато червото е празно и промито и да те боднат не е страшно. Затова благодаря за пореден път на бг мама,че ги има. Оттук разбрах за тромбофилията, сега и за клизмите. Аз лично ще си направя преди опита тъй като ще ми е стимулиран.

# 572
  • София
neji_s, кой лекар ти прави злополучната пункцията?

# 573
  • София
Включвам се и аз в темата... с  едно мнение и спирам. Клизмата няма да ти изчисти бактериите, които живеят в дебелото черво, които трябва да са там. А така или иначе червото няма как да се изчисти на 100%.

# 574
Ще се включа и аз . ЕЦ ,1 яйцеклетка, влезнах последна за пункция с доста пресрочено време , но имаше извадена яйцеклетка с добро качество , оплоди се но нямаше имплантация.
2ри опит със стимулация и положителен резултат , като този път за пункция ме викнаха 4та . Никога не ме е притеснявал начина на събличане и всичко коментирано до момента, просто защото внимателно избрах клиниката и имам довери на докторите си. Ако се съмнявате в професионализма им и нямате доверие - това не е вашето място. Ако човек е мнителен към всичко и не мисли положително е обречен на неуспех в каквото и да се захване. Относно клиниките в чужбина - на пункциите  имаше момичета с опити в Испания и Турция за жалост неуспешни. Така че имайте вяра в докторите си и техния професионализъм. Успех на всички .

# 575
  • Перник
neji_s, кой лекар ти прави злополучната пункцията?
д-р Персенска. При всеки може да се случи, там грешката беше, че ме държа 5 дни с перитонит на антибиотик, като не предполагаше какво се е случило. Мислеше, че е станало някакво възпаление .  Разбраха го като отидох за пореден път и попаднах случайно на Стаменов. Пусна кръвни изследвания и ... хайде на операционната маса. Дано не се случва на никой  Praynig

# 576
Милата ми Нежинка Hug

# 577
попаднах случайно на Стаменов.
И аз навремето попаднах случайно на д-р Стаменов smile3525

# 578
  • Перник
Истината е една, Господ да ни пази  Hug

# 579
Истината е една, Господ да ни пази  Hug
+1

# 580
# 581
Колко е добре да е дебела лигавицата, за да е ок за биопсия?
Моята е 9 мм след прием на Естрофем и след седмица ще бъде биопсията, която ще е обикновена. Все пак доки не се съгласи за разширена.

# 582
Колко е добре да е дебела лигавицата, за да е ок за биопсия?
Моята е 9 мм след прием на Естрофем и след седмица ще бъде биопсията, която ще е обикновена. Все пак доки не се съгласи за разширена.

не знам дали има връзка между биопсия и дебелина на лигавица  newsm78 знам, че лигавицата расте по време на МЦ и за овулация (пункция) трябва да е над 6 мм, най-добре 8-10 мм, а за трансфер - над 8-10 мм. Биопсията се прави 5 дни след овулация, та прецени сама за размера на лигавицата при биопсия.

# 583
Нежи , ако искаш опиши какви са симптомите на перитонита?
Какви изследвания ти пуснаха на 5-тия ден, та разбраха?

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 19:55 от Анонимен

# 584
Перитонитът е преплитане или възпаление на червата и води до летален изход за часове, не съм чула за оживял човек с перитонит дни наред. Майка ми го преживя през май миналата година и на косъм я спасиха. Болката (моментът, в който се излива течност в коремната кухина, водещо до оплитане на червата) започна в ранния следобед и след 4 часа стана беше във ВМА за операция. Та не знам какъв е този перитонит, предизвикан от яйчникова пункция, но не съм медицинско лице и не споря.

Общи условия

Активация на акаунт