Отговори
# 105
А шийката до сега не са ми мерили... гледат ми плацентата, дали се вдига, но уви-не...

# 106
Здравейте и от мен! Искам да попитам някоя от вас сменяла ли си е акушера.
Аз си взех направление и тн. решила съм кой е новия.  Питам отн. изследванията- според мен не съм получила целият комплект. Последно бях на преглед на 10.11, а днес ми даде само някакви от 10м.
С бъбречна нефроза съм и на двата бъбрека  Cry Иска ми се да го  #2gunfire Ходя редовно но кръв и урина, а чак в 6м след като ме приеха в  др.болница с болки  в бъбреците и контракции се установи, че имам ешерихия коли и още 100 неща.... Съжалявам да го кажа/напиша/, но масово АГ не струват!!! Лекари с 20г практика!

# 107
Е. coli не се ли видя на изследванията, които си правила до сега?   newsm78   Ако си пускала изследвания, а не е излизала трябва лабораторията да смениш!  Надявам се с новия АГ да нямаш ядове.  Peace

# 108
dessy_2000 Най-вероятно си получила всички изследвания по каса, просто те са малко ( за цялата бременност- 3 пъти кръвна картина с урина, 2 пъти микробиология и 1 цитонамазка, ХИВ,Хепатит Б и Сифилис- това е). Друг е въпроса,че Аг не те е посъветвал да си пуснеш каквото трябва платено. Успех с новия и дано да няма проблеми. Peace

# 109
То стерилизатор пак си трябва - само, че за шишетата  Peace

Kikojunior, хареса ми и варианта с разтвора, мерси за идеята  Flutter

Иначе аз мисля да не купувам шишета - вие какво ще кажете?

Охо .. винаги трябва да имаш поне едно шише мин под ръка!
Също така аз съм на мнение, че и стерилизатор си трябва макър и да си кърмиш добре.
Аз с дъщеря ми имах стерилизатор на  Chicco и сабираше мн неща, освен шишетата за мляко и контейнерчетата за кърма също и четките за почистване на шишета също! много функционален,но не всеки път съм го ползвала ...да го чакам дълго примерно, просто си слагах една таблетка в вода и преварявах шишетата в купа или малка тенджека за по бързо Wink newsm10 newsm53

# 110
Момичета, така като чета сте започнали да се снабдявате с шишета, комплекти и тн...
Аз съм края на Март и нямам нищо Rolling Eyes
Малко съм суеверна и не смея да купя даже чорапки newsm78

# 111

Охо .. винаги трябва да имаш поне едно шише мин под ръка!

За какво може да потрябва?

# 112
Sweetɣ ако извънредно се наложи да се храни детето с АМ или изцедена кърма. Може да се храни и с лъжичка и пипета, не е задължително да е шише по принцип..  Thinking  Аз поне по тази логика си купих едно шише, с него откарах до 6-7 месец..
  Някои пробиотици, лекарства облекчаващи коликите и др. трябва да се разтворят в 20-на милилитра мляко и  така да се дадат,  някои и за това използват шишето.  Peace

# 113
Аз първо, че не искам да е шише, защото нали някои казват, че от шише бебето суче по-лесно и после може да отказва гърдата и ако се налага да се дава изцедена кърма ще е с лъжичка.
Ако пък стигнем до АМ - като се купи ще се вземе и шише.

# 114
АМ може да се купи от всяка  денонощна аптека или голям хранителен магазин, шише няма навсякъде.   Peace   Не се опитвам да те убедя да си купиш, просто обяснявам причините, поради които  хора , убедени, че ще кърмят активно  си купуват шише " за всеки случай".
    Аз поне не възприемам шишето "за всеки случай" както кутията АМ мляко " за всеки случай". Simple Smile Едното е мноооооого вредна практика според мен.  Peace

# 115
Ужас,много съм зле,досега се рових из нета да разбера какво е АМ мляко... Blush

# 116
Аз мислех, че в аптеките продават и шишета.
Доста майки тук сте с по едно или две деца вече, аз нямам опит и не знам в какви ситуации може да попаднем и кое наистина е необходимо и кое не. Та затова питах за какво ще ми служи шишето, ако се справим с кърменето (много се надявам) и не давам вода, сок, чай и др.
Не смятам да купувам шише или АМ за всеки случай именно с презумпцията да не се изкушавам да ги ползвам, а не че ми пречи кой знае колко шишето Peace

# 117
И аз се надявам да се справяме с кърменето, но шише купих за най-вече за случаите, в които (евентуално) се налага да изцедя кърма и да дам така . На Медела и Авент има варианти на шише, които повтарят гърдата като начин на засукване и не мисля, че би било фатално ако се наложи.

Иначе да, в аптеките като гледам има шишета, но ще ми е по-спокойно да знам, че имам едно под ръка. Най-много да престои в кутията докато стане време за води, чайове и т.н.

# 118
Здравейте,мартенски мамчета!Бих искала да се присъединя към вашите редици!На 32 години съм,това за мен е втора бременност,а терминът ми е 14 март!Имаме момче на 4 години и сега с нетърпение очакваме..още едно малко мъжле!Желая на всички лека и безпроблемна бременност!

# 119
Здравей! Добре дошла!  bye Леека бременност ти желая! Поздравления за мъжкото царство   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт