Отговори
# 315
Здравейте мамчета,одавна не съм писала но ви чета редовно.При мен нищо ново ,на 19 бях на ЖК,с мъжлето всичко е наред, но ми се стори че малко ме претупа с прегледа,погледна само главичката и сърцето.Сега съм 27+4 г.с.,другата седмица след празниците ще ходя на фетална при другата си лекарка ,там поне ме гледа както трябва и отговаря спокойно на безбройните ми въпроси:))Иначе  бъбреците  поне засега спряха да ме болят,но взе да се обажда жлъчката,май ако нее едно ще е друго,но ще търпя стига бебчо да е добре.Относно прането,аз одавна ползвам бебешки течен препарат за пране ,че кожичката ми е чувствителна:)).Пера всичко на 40 градуса,но ползвам Импресан ,за дезинфекция .Пише че унищожава на 99,9 процента гъби вируси ,бактерии,смятам и  за дрешките на бебо да го използвам и на 40 градуса да ги пера.Че както ще се налага да се перат често нещата ако ги пускам постоянно на 60 или 90 градуса ,то няма да остане цвят по тях:)) Ами това е засега от мен,пожелавам на всички весело посрещане на празниците,и по леко с алкохола че да не се пръкнат някои пияни бебчета:)))

# 316
  • София
Момичетааааааа,
изписаха ме днес от болницата  newsm44

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!  Hug

Весели празници!

# 317
Момичетааааааа,
изписаха ме днес от болницата  newsm44

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!  Hug

Весели празници!

Браво Кате!   bouquet
И да не се преуморяваш с готвенето за коледа

# 318
За праховете- моята първа девойка се изприщи от Сано /толкова прехвален прах за пране/, та се наложи посред зима- 27-28 февруари да препирам наново всички дрехи, които бях изпрала и приготвила
от тогава минах на Персил бебе /но преди 8 години/, а малко по-натам на Ариел сензитив, но търся само внос, не от нашенския- предимно гел
сега праховете си ги купувам от Англия- поръчвам си от разни сайтове, а от тази година им пера дрехите с нашите Simple Smile
иначе до сега-  на двете девойки заедно, от как се е родила малката
до скоро им гледах даже и дъното на бикините, но преустанових тази практика- сега гладя само при нужда от носене
живот и здраве чакам сушилня в новия апартамент, та да се родя  Tired

# 319
Реално ако се замислите високият градус на водата при пране не дезинфекцира.. 60 градуса не са никаква дезинфекция.  Peace

jyjka812 Импресан влияе ли на цветовете и мекотата на прането? Simple Smile

# 320
Реално ако се замислите високият градус на водата при пране не дезинфекцира.. 60 градуса не са никаква дезинфекция.  Peace

Така е, то май затова е гладенето. До колко месеца се гладят всъщност дрехите на бебето? Това ми е нааааааааааааай-омразното занимание  Whistling Отсега се  настройвам психически. Гледах, че на дрешките и другите неща, които имам купени, пише да се перат на 40 градуса, дали няма да се свият ако ги пусна на 60?  newsm78

Залавям се да готвя  Laughing Весело посрещане на Коледа   bouquet

# 321
Може и да се свият, не знам.. Simple Smile Е на колко градуса гладите?  Моята ютия  за памук вдига до 65- 75, което пак не дезинфекцира. Обаче, след гладене дрешките са едни мекички и гладки, много ги харесвам изгладени.  Laughing  
   На Дани гладех до към 5 месец, после ме домързя, признавам си.  Embarassed  Сега гладя само измачкани от сушилнята връхни дрехи, за по-добър вид. Иииииии чаршафите на цялото семейство , харесвам изгладено спално бельо, но това си е лично мое изкривяване   Crazy

# 322

jyjka812 Импресан влияе ли на цветовете и мекотата на прането? Simple Smile
[/quote]

За цветовете не ги променя,а за мекотата незнам,аз така или иначе неизползвам омекотител,и ненамирам разлика.Но пише че може да се използва омекотител допълнително ако искаме.

# 323
Весели празници момичета!!! Много здраве, щастие, късмет, любов и здрави бебчета за финал!!!

# 324
jyjka812 мерси !   bouquet  Ще си взема щом не влияе на цветовете. Така ще мога спокойно да пера на двете деца едновременно  без да се притеснявам какво ще домъкне каката от яслата. Simple Smile

# 325
Мерси и аз, не го знаех този прах! Ще го пробвам, така няма да ги мисля градусите. Сигурно е, че става за бебета, нали?

И навсякъде ли го има?

# 326
Весели празици, момичета! Да има много обич и топлина в семействата ни!  Close-mas:  cheers  lovekiss

И после да кажете на кого се падна късмета  Wink

# 327
Мерси и аз, не го знаех този прах! Ще го пробвам, така няма да ги мисля градусите. Сигурно е, че става за бебета, нали?

И навсякъде ли го има?

Това е течен препарат,и се слага в отделението за омекотител,а оделно си слагаш какъвто прах искаш.При нас  в Бургас си го купувам от Кауфланда,последно го взех за около 6 лв..Но сега видях в нета ,че има  Импресан и с омекотител за който държи да има:))Да става за бебешки дрешки,бельо и тъкани които непозволяват да се перат на повече от 40 градуса .

# 328
Аз мисля да пробвам с Тео бебе - лилавия. Препоръчан ми е, пък ще видим. Поне дрешките в началото - при подреждането - ще го използвам. Също така мисля после направо да пера всичко с него.
За хигиената съм съгласна, че не трябва да се прекалява и да се създават стерилни среди и помещения с по 48 хиляди градуса.
Иначе да се оплача и похваля - вчера се пребих. Бях на разходка и много хубаво се изтърсих  Joy (тогава не ми беше смешно). Паднах настрани (което даже не знам как стана  Shocked ), много се стреснах.. даже прекалено много (а аз по принцип съм малко темерут).. а то нито ме боли, нито нищо, корема хич не усети асфалта. Дори коляното не съм си жулната като хората. Естествено звънях на доки.. 18 пъти ми каза, че нищо ми няма, та на края и ми се смееше. С нетърпение чаках бебо да ме подритне, да знам, че си е добре - е направи го и получи награда - пастичка  Laughing Laughing Laughing
[/quote
Мале много опасно и аз бих си изкарала ангелите! И онзи ден за малко а да падна по корем да се пльосна , че се спънах в килима ужас...

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ!
Пожелавам в този Коледен ден на всички много ЛЮБОВ и ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИ след още два-три месеца! Simple Smile

# 329
Честита Коледа! Здраве и късмет на всички! Весели празници, насладете се на времето с близките си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт