Отговори
# 330

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, обичани, щастливи и нека много радост има в семействата ни!!!

# 331

Честито Рождество и от мен!!! Много здраве, щастие и любов на всички!!!

# 332
Честита Коледа! Здраве, щастие и спокойствие в семействата,нека прекрасни мартенски бебоци ни дарят с много радост Simple Smile

# 333
Честита Коледа, скъпи момичета!
На вас и семействата ви желая много здраве, щастливи мигове и сбъдване на всичките желания!
 И нека дружно и търпеливо да дочакаме най-прекрасния и най-желан Коледен подарък, които ще отворим през март!!!
Весели празници !!!

# 334
http://www.1happycorner.com/wp-content/uploads/2008/05/baby-gift1.jpg
Честита Коледа и от мен! Желая Ви много здраве и щастливи мигове! Hug

# 335
Честита Коледа мили момичета, желая ви много здраве, късмет и успехи!  Искам да кажа на всички ви да се пазите. Момичета, много искам да стигна до вас, това, че трябва да сте много внимателни не е шега. Пиша ви единствено от страна на озовала се, тия дни по Коледа в отделение Патологична бременност.Сега съм в къщи благодарение на човечния др. Симеонов, който ме пусна за Коледа. Много е страшно почти накрая, след всички трепети, болки, неразположения да се озовеш на системи с надупчено дупе. Преуморих се, работа, в къщи, Ива .... и прокървих. Моля ви момичета, почивайте и повече, спете на ляво, не вдигайте тежко, вземете си болнични, абе с две думи много внимавайте! Желая ви от цялото си сърце много здраве! Весела Коледа!

# 336
И аз съм на мнение че трябва да се пазим ,но /за разлика от първата ми бременност/,през тази ми е по-трудно да се пазя-ежедневните грижи за малкия,домакинската работа и сега шопинга около празниците...Претоварих се яко!!!!Вчера цял ден бях с болки,през нощта ме пробождаше ниско долу корема..Мислех да поемам към болницата!Сега съм малко по-добре,дано ми отмине..Аз съм със серклаж и трябва да я карам малко по- полека! Albena е права!Трябва да внимаваме!!! Naughty

# 337
Весела Коледа на всички! Hug Hug Hug
Момичета, моля ви, въоръжете се с търпение Wink, знам че е трудно да чакаш за най-желания и голям подарък Grinning, но все пак... до март месец не остана много време, стиснете зъби, дайте си малко повече почивка (колкото и трудно изпълнимо да е това) и се запасете само с положителни мисли! Peace

# 338
Честита Коледа и от мен!
Желая на всички здраве, любов и търпение.   bouquet

# 339
Честито Рождество Христово!!! newsm51 santa2 Весела Коледа и щастлива нова година на всички бъдещи и настоящи мами!Пожелавам ви здраве,щастие,много весели дни и най - вече безпроблемно завършване на бременността!Още малко остана стискайте зъби,ще се справим  и дано всички да сме с доносени здрави бебчета!!!  newsm17 newsm17 newsm17

# 340
  • Варна
 Весела Коледа на всички !
Желая ви много здраве, щастие, късмет и доносени мартенски бебоци ! Grinning

# 341
Albena радвам се че всичко е минало
дано това е  последното ти  неразположение и притеснение
и аз се преуморих точно на бъдни вечер и се наложи мъжа ми накрая да меси питката - но пък се получи страхотна
толкова сме позитивни всички във форума че съм сигурна че от тук нататък само ще си говорим за приятни емоции
и скоро ще обсъждаме палавите ни мартенчета -  как  се хранят и как наддават..... 

Весели празници на всички!
Много приятни  пълни с топлина и уют дни!
Успешна и спокойна нова година!   Hug

# 342
забравих да питам

как да ви намеря във фейсбук

# 343
Честита Коледа!

Имам въпросче Simple Smile
Трябва да пътувам до Лондон във вторник 30.12 и обратно на 31.12 някой наясно ли е какво трябва да направя ( със самолет ).
Все още не съм купила билети ( wizzair ).
В сайта им пише, че ми трябва мед. Свидетелство ( изд. 6 дни преди полета, аз толкова време нямам ) на посочения тел. Номер никой не ми вдига
В 30/31 г.с.

# 344
Честита Коледа момичета! Пожелавам на всички мами и семействата им много здраве, късмет и търпение до най - големия мартенски подарък.

Общи условия

Активация на акаунт