Отговори
# 450
 Честита нова година!  Tada

След раждането носих гащи-колан, не мисля че има някакъв ефект. Сигурно няма да нося сега.. Не бяха на някоя определена марка, и аз не знам, просто купени от магазин. newsm78
  За бельото в болницата, препоръчвам нормални бикини, които ако искате изхвърлете след това. Не съм очарована от еднократните за родилки, неудобни са, кофти материя ( между синтетика и хартия), шевът отстрани се разкъсва леко след 1-2 посещения на  тоалетната  ( визирам тези на Canpol< за други не знам, но и цените им не са особено ниски, могат спокойно да се заменят с нормално памучно бельо) , не придържат толкова добре към тялото голямата превръзка за родилки, както я придържа  нормалното бельо.  Peace  Това са моите впечатления, може би някоя друга марка еднократно бельо е по-успешна, но пък като им гледах цените бяха колкото китайски бикини, които също можете да изхвърлите след употреба. Simple Smile
  Друг е въпроса до колко се цапате, ако сте по-внимателни можете да не оставите никакви следи по бельото.

# 451
Честита Нова Година и от мен! Здраве и късмет , щастие и много радости през годината, и здрави мартенски бебоци, които да не бързат много много да се срещат с нас по-рано!
Снощи забелязах,че в корема ми настава еуфория когато каката започне да му говори. Толкова е приятно... Бях забелязала такова раздвижване
огато з започна да чета приказки, но снощи Мони реши да разкаже приказка на бебето и може би след минута то размести целия ми корем. А Мони така се въодушеви от реакцията, че разказа най-измислената приказка която съм чувала до сега  Grinning

# 452
Добро утро!   food010

Като стана въпрос за превръзки - какви препоръчвате - обикновени нощни или специални за родилки? Всъщност каква им е разликата?

# 453
мен тези за родилки ми бяха супер неудобни
това, което със сигурност зная, че започнах да използвам памучни след като родих, въпрос явно на лично усещане
на мен в селена ми даваха, след първото раждане ми се наложи да накарам да ми купят памучни, че нямаха, но като раждах втората си бяха взели забележка и имаха и копринени, и памучни

# 454
Sweety от всичко което разглеждах това  в линкта ми изглежда най  удобно
http://www.bebelandia.bg/product/17387/miveks-99-prevrazki-za-rodilki-normal.html

ще кажат и другите мами
добре че имаше кой да  коментира бельото на  канпол, че аз тъкмо щях да си го взема

# 455
На мен първите 2 дни ми трябваха превръзки за родилки, нощните пропускаха, след това си минах на нощни..  Тези за родилки са по-дълги и дебели от обикновени нощни превръзки.

# 456
  Не съм очарована от еднократните за родилки, неудобни са, кофти материя ( между синтетика и хартия), шевът отстрани се разкъсва леко след 1-2 посещения на  тоалетната  ( визирам тези на Canpol< за други не знам, но и цените им не са особено ниски, могат спокойно да се заменят с нормално памучно бельо) , не придържат толкова добре към тялото голямата превръзка за родилки, както я придържа  нормалното бельо.  Peace 

И на мен ми изглеждаха кофти изработени, същите на Canpol гледах. Единственото, което ме спира обаче за нормалните памучни е, че четох как специалните за родилки били по-хигиенични, не задържали влага (именно защото са като хартия) и пр. неща, които не съм сигурна колко са верни  Thinking

# 457
Добро утро!   bouquet По темата за превръските,първия път си бях взела превръски за родилки,но не ми бяха особено удобни ...мисля,че олейс нощни ще свършат добра работа ...даже и по добра  Peace а какво ще кажете по темата за памперсите..? Голяма разфасовка или малък пакет като за начало,ако може и марка да споделите,че с големия, големи ядове брах с алергия към ароматизираните памперси(по обяснение на лекарите) и само оригинала на Памперс ползвахме (оригинал,защото има и турски вариант на по ефтина цена)

# 458
ако се колебаеш- поне 10 бройки от вид, поне един ден, за да видш как попиват, дали детето няма да се изприщи, изобщо дали е твоята марка  ...

# 459
За новородено се спирам на Pampers Premium Care ( бял Памперс), взех размер 1 , 70 броя някъде е опаковката. Но там работата е проба-грешка, за всяко дупе е идеален различен памперс.  На допир отвътре Premium Care са ми най-нежни спрямо всички марки, които съм ползвала с дъщерята.

JT не знам до колко е възможно да не се задържа влага като приемем и интензивните лохии първите 2-3 дни.  Wink  Пък и по-дишащо от чист памук  няма.  Peace

Пък за превръзките... въпрос на предпочитание, на теч и на навик. За някой е по удобен един вариант, за друг - друг.  Peace

# 460
  • София
Здравейте , с първото раждане ползвах еднократно бельо и останах много доволна от него ,но лошото е ,че не помня марката .ММ го беше купувал през нощта от една денонощна аптека и мисля ,че нещо доста скъпо му бяха набутали .Превръзките ми бяха нощни ,но не съм критерий ,тъй като след раждането плацентата не излезе и се наложи ръчно да се почисти ,поради тази причина ,лохи почти не са ми текли .
По препоръка на моята АГ си купих ортопедичен колан и ефекта от него беше поразителен ,за няколко дни си прибрах обиколката до размерите от преди бременоста .Ако някой се интересува по-късно мога да проверя каква марка беше ,спомням си ,че го продаваха в специализиран ортопедичен магазин с/у Военна болница .С памперсите също не си спомням как седеше въпроса.Сега мисля да купя един малък пакет за новородено и като свърши таткото ще ходи за друг .С Йоана ползвах белите на памперс ,но основно заради игрите им с играчки ,тъй като даваха най-много точки  Laughing .Когато тази игра свърши пробвахме и други марки ,сред които тази на Дм и на Лидл.Останах много доволна от тях ,особенно от Лидлските и си откарахме до края с тази марка .

# 461
geryaleksandrova моля те, провери за марката на колана.  Grinning

# 462
Честита нова година момичета !!!!!! Да сме живи и  здрави и Март месец да гушкаме бебоците си.
По темите които сте обсъждали за превръзките аз първият път бях 2 дена с такива за родилки ,а после на нощни ,но тези за родилки не ми беше комфортно .За памперсите аз ще бъда с Pampers Premium Care в началото или  с на ДМ Baby Love после ще видим .Че с каката голям проблем с тези памперси само от памперс и  бебй лов на ДМ не се обривала иначе от всякакви други е ужас . За бельото предпочитам да си купя няколко бр и да ги хвърля от колкото от тези хартиените еднократните да ползвам.

# 463
Момичета да ви се оплача, от няколко дни все сънувам че раждам  smile3514, ще се побъркам. Явно някакъв подсъзнателен страх. За памперсите и аз мисля да взема от белите на Памперс, защото доста ми ги похвалиха, а превръзки нощни с обикновено бельо, освен ако нямат някакво специално изискване от болницата. За тези колани след раждането съм чувала,че не винаги се препоръчва да се използват, трябва консултация с лекар.
Оффф, качила съм още по празниците и вече съвсем се плаша, станаха +13  #Crazy
Извинявам се, че ви затормозих с глупости   bouquet

# 464
Честита нова година и от мен!Желая на всички ви много здраве,късмет,щастие и .... леко раждане! smile3504
По въпроса за еднократните бикини,аз ползвах Canpol,бяха ми удобни и мисля пак такива да си купя,няма да експериментирам с друг вид.За памперсите-в началото ще ползвам "бял памперс"!
С баткото  Wink ,след като направи година,ползвах Еви бейби и бях много доволна!

Общи условия

Активация на акаунт