Отговори
# 465
  • София
За превръзките и аз предпочитам вече само памучни. След раждането си бях взела нощни на always и ми беше много некомфортно с тях, запарваха и много ми дразнеха шевовете от епизиотомията, така минах на по-обикновени, но памучни превръзки и определено имаше разлика.
За памперсите, аз този път мисля да пробвам с многократни пелени, може би няма да изкарам само на тях, но засега съм ентусиаст Simple Smile

# 466
И аз съм +13кг да се смея ли, са плача ли - не знам  newsm78 #2gunfire

# 467
Ч.Н>Г на всички и от мен! Много любов на всички ...
Ех да се оплача имам доста контракций напоследък Sad Sad
а между другото не съм качила много от Коледа до сега само нададох с 1 килце smile3521 smile3521 newsm47, но и коремът ми не е пораснал значително много сравнение с първата ми бременност ... ох дано си е нормално>
Мисля скоро до си подготвям багажа за Б-та>.. и най подходящо е да се вземе белЬО еднократно и превръзки за родилки Simple Smile 1stroller stork-girl stork-boy newsm53 newsm09 smile3503

# 468
И аз съм в пълен шок с този багаж ! Идея си нямам какво да взимам! Според вас кое е по-добре да си питам доктора или да се запася с всичко което би могло да потрябва?  Confused

# 469
белла дона попитай в болницата в която ще раждаш за примерен списък.Ще ти дам пример навсякъде чета,че трябват виличка и чашка в болницата в която аз ще раждам са осигурени,също и дрешките за бебето на мен ми искат само за изписването  Peace

# 470
уф, бе хора
наистина ли не знаете, че няма дума в българския език, която в множествено число да завършва на "й"  Tired

# 471
Блолагодаря ти Диана Янева ,ще питам на следващата ЖК!

mini_79 не разбрах към кого беше насочен последния ти пост.

# 472
за тези, които пишат множествено число на думите с "й" накрая Simple Smile
и НО(Й)И също, визирайки Националния Осигурителен Институт Simple Smile)
някак несериозно ми изглежда през призмата на това, че тук вече сме хора, които трябва да даваме пример и да учим ...

# 473
Момичета,
и аз да се оплача доста контракции днес, поне 6-7 ( дали е нормално)? newsm78
Но да си кажа честно доста се преуморих тези дни на работа, може да е заради това.
И аз съм вече + 11 кг, 28ма седмица Sad

# 474
Имаш ли ги по принцип? А нещо изписвано ли ти е за тях?

# 475
  • София
geryaleksandrova моля те, провери за марката на колана.  Grinning
На клана пише Oorthoteh ,разрових се и намерих и модела http://orthoteh-bg.com/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0% … 0%B5%D0%BD%D0%B0/  ,мисля ,че е същият като моя колан  Peace .

Относно контракциите ,напоследък и аз усещам зачестяване ,но не повече от 3-4 на ден .До колкото знам е донякъде нормално ,срещала съм ги като подготвителни контракции.Предната бременност не съм имала такива и не мога да сравня .

Момичета да се оплача от около седмица съм с много кофти схващане в кръста и таза ,почти не мога да се навеждам ,едва ставам ,а обуването ми е голям кошмар  Sad .

# 476
geryaleksandrova и аз ги имам тези схващания...и една остра болка в опашката! ММ вика да ходя на масаж ,ама няма как да легна с тоя корем  Sad

# 477
 Здравейте момичета и ЧНГ и от мен Simple Smile! Бъдете здрави, щастливи и благословени! Hug  bouquet
Гледам за превръзките коментирате. Аз също съм ползвала такива за родилки и честно казано бях доволна първите дни. После минах на нощни. Мисля и сега така да процедирам.
За багажа за родилното много зависи от болницата в която ще раждате. Аз реших да съм си при моята АГ на частно. И там май освен тоалетните прналдлежности друго няма да ми трябва като багаж, та не съм се разбързала особено.  Дават всичко доколкото разбрах. Дори превръзки, пампреси за бебето и т.н няма да трябват. Само дрешки за изписването. Трябра единствено да си подготвя помпата за кърма и като се роди бебо да ми я донесат стерилизирана и готова. Иначе си накупих разни дреболийки като кремче за напукани зърна, подплънки за кърмачки и т.н За бебе още не сме почнали големия пазар но не мисля и да се оливаме особено с дрехи и принадлежности, както беше за каката. За сега съм взела само 2 сладки плюшени гащеризончета, 3 чифта ританки и 1 комплект тензухени пеленки. За Коледа свекито ни зарадва с една малка сумичка с която да си напазаруваме всичко необходимо общо взето Heart Eyes и честно казано много се зарадвахме.
Момичета какво става с болничните при вас? При мен не са превели още за ноември newsm78, защо такова забавяне не знам, сигурно заради празниците. Представям си декемррийския кога ще го взема, сигурно февруари #Cussing out!

# 478
Момичета какво става с болничните при вас? При мен не са превели още за ноември newsm78, защо такова забавяне не знам, сигурно заради празниците. Представям си декемррийския кога ще го взема, сигурно февруари #Cussing out!

И моят не е преведен. Занесен е в НОИ на 11-ти, като миналия път бече пак така и преведоха парите на 26-ти. Сега обаче го отдавам на почивните дни, надявам се началото на следващата седмица да ги получим   Simple Smile

# 479
Здравейте, аз също имам контракции и схващания на таза и венерената кост даже,тая нощ не можах да спя от болки Close  в понеделник съм на консултация..чак не ми се ходи с тоя кантар последния път бях +17 а сега не ми се мисли с тея празници още колко съм от горе Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт