Отговори
# 480
Здравейте момичета! И аз съм с контракции... вече не ги броя, защото са всеки ден по много. Пия магнерич 3х2 и се надявам всичко да е наред...

# 481
Здравейте момичета  Heart Eyes
Честита Нова Година! Нека новата 2015 г. да бъде здрава, мирна и благословена!

Пожелавам на всички и на себе си живи и здрави бебчета и много положителни емоции. Heart Eyes

Аз горе-долу съм добре. Освен че доста трудничко ходя, тежи ми бюста и корема, тормозят ме едни гъбички почти през цялата бременност, а не съм спряла да слагам някакво лекарство, появи ми се пигментация по лицето, сега и ми оттекоха срамните устни, разширени вени ли, какво е не знам, другото ми е наред  Wink Crazy Stop
Ох, нямам търпение да дойде 9 януари, защото съм на преглед при др. Минев. Имам нужда да знам, че всичко ще се оправи, плацентата ми се е вдигнала и бебо е добре. Hug
Багажчето ми още е в процес на събиране, купих си това онова, но има още. Еднократни гащи няма да взимам, предния път си носих памучни и ги метнах в коша след това. Превръзки и аз се чудя какви да купя.
Това е засега от мен. Hug

# 482
Ох, момичета, като чета как сте носили бельо предните пъти и направо ви завиждам- аз предния път след секциото не можех дори да се сгъна в болницата, камо ли да си обуя бельо-бях си с тези превръзки за бременни, които ти слагат сестрите! Е, после вкъщи вече беше друго, поотпуснах се и се пораздвижих и бързо влязох в кондиция. Именно затова сега много се колебая какво бельо да приготвям...
И аз имам доста неприятни болки във венерината кост, особено като ставам.
Искам да попитам мамите, ако има такива, които са се сблъсквали с проблема плоски зърна- откъде си взехте коректори? На мен това ми беше една от основните причини за неуспешното кърмене и съответно спирането на кърмата. Сега оглеждам в специализираните магазини, но намирам само протектори, а те не ми вършат работа!
Благодаря!

# 483
Една приятелка имаше този проблем и докато беше в болницата ходих да и търся една помпичка специално за зърна. Свърши и идеална работа защото изкарва зърната навън докато бебето засуче и след  време проблема изчезва.

# 484
Здравейте,момичета! Честита Нова Година и от мен! Нека 2015г. ни донесе много щастие и радост, и най-вече живи и здрави бебчета  newsm30 Simple Smile малко ни остава Simple Smile

Относно килцата, по празниците и аз наддадох и вече съм +13кг. и обуването на чорапи и обувки вече започва да ми става трудно   261uu

Виждам, че доста от вас са напред с покупките за предстоящото събитие,аз все още нищо не съм купувала, но всичко е набелязано Simple Smile така че с 2-3 излизания по магазините ще си набавя необходимите неща. В тази връзка искам да попитам мамите, които са правили поръчки от сайта mothercare , какъв транспорт ползвате, тъй като прочетох, че не правят доставки до България?

# 485
Една приятелка имаше този проблем и докато беше в болницата ходих да и търся една помпичка специално за зърна. Свърши и идеална работа защото изкарва зърната навън докато бебето засуче и след  време проблема изчезва.
Благодаря ти, а случайно да си спомняш марката? И евентуално къде да търся такава помпичка?   bouquet

# 486
Добре де, а как да преценя дали ще ми е необходима помпа за кърма?  Embarassed

# 487
Благодаря ти, а случайно да си спомняш марката? И евентуално къде да търся такава помпичка?   bouquet
Аз и купих на авент но има и на чико и доста други.Води се коректор за зърна и прилича на миниатюрна ръчна помпа за кърма. Цената е около 15-20 лв.Има ги в почти всички магазини,аз дори я купих от детски магазин в който продаваха и помпи за кърма.

# 488
Благодаря много за информацията!

# 489
белла дона, на мен в болницата ми казаха да не бързам с помпата, защото може и да не е необходима. Аз реших да не взимам за сега, само да си харесам някоя и ако се наложи да ползвам такава, ще изпратя таткото да купи.

# 490
Благодаря ти! И аз така ще направя!  Hug

# 491
Видях,че сте обсъждали колани за след раждането,аз тези дни се рових доста,но не знам какво да търся,честно казано.
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%938360691/% … B5-14%D0%BB%D0%B2

http://shopping.bg/Carriwell-Kolan-za-sled-rajdane-ot-organichen … 8ICFSYIwwodpAYALA

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1813

Този последния най-много ми харесва и ми вдъхва доверие,но някой каза,че вървели по 100лв.,да не би този да не върши работа?  Confused

# 492
Florin4eto,има разлчни видове в интернет,но нямам представа с какьв ефект са
http://www.iventas.bg/philips-avent/2013-02-12-17-51-52/item/1568-коректор-за-зърна-niplette
http://www.minimod.bg/6512/medela-оформители-за-зърна-колектори-за-кърма-2бр
Предполагам,че по-скьпите са по-добри

# 493
Нашето мъниче не спира да се върти вече няколко дни, много ми е смешно и ме гъделичка, много е пораснала и заякнала  Joy Дано поне скоро заеме правилнта позиция. Започнах да стягам багажа, но съм в чуденка дали трябва да осигуря бебешки дрешки и за престоя в болницата или оттам ще дадат. Също така можете ли да споделите относно козметиката на малчо какво трябва да съдържа - шампоан и олио или и нещо допълнително,  разбира се изключвам крем за подсичане и мокри кърпички

# 494
За тези от вас,  които стягат багажа за болницата и ще взимат дрешки за бебчето- По колко броя смятате да носите? Дали ще стигне малък пакет бебчето-30бр.? И каква козметика е необходимо да се нпси за бебето?  Освен мокрите кърпички   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт