Какво може да се направи срещу съседи със скара на балкона?

• 49 023
  • 497
  •   1
Отговори
# 210
И да не забравяме!  Това, че по едно и също време, сме се оказали на едно и също място с някакви си хора, означава, че нещо ни събира, имаме нещо общо и "изповядваме" едни и същи ценности!  Laughing
 Я скара, я гащи, я чалга...
 Peace
Хората си приготвят храна, да им пречим ли?
Няма в "Упътването за експлоатация" на скарата къде да се поставя (под абсорбатор).
То и в градския транспорт има вонни зловонни, но не изхвърляме причинителя.
Платил си е билетчето.
Пишем за култура. Показаха се примери из света.
Ама ние сме по-вярващи от папата.
ПП За здравето ни са много по-вредни емисиите от камини.
Ама се води престиж.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 20:54 от Анонимен

# 211
  • Другата България
Несериозно е да искаш съседът ти да не си проветрява стаята. Слагаш изолация и готово.
За миризмите - има начин и спасение, все пак не е заведение и се готви най-много 1-2 пъти на ден.
Понякога в тоалетната ми смърди на цигари. Ми пушат си хората...
Обаче понякога и в асансьора смърди, тогава гледам лошо.
Не четеш с разбиране.
Не съм казала, че искам да не си проветрява - напротив, все ми е тая, не го следя и контролирам.
Казах, че вратата стои постянно отворена поне от една седмица. И го виждам, защото ни дели стъклена преграда - двете тераси. Като простирам, мия или излизам за нещо, то се вижда. Проветряваш, и затваряш, или поне така мисля. Изолация имам, но на стена към съседи каква изолация да сложа? На вътрешна стена на стая? newsm78
За асансьорите съм съгласна.

# 212
  • Ямбол
И постоянно да е, така си е решил човекът. Кога ще проветрява и кога ще затваря си е негова работа.
А защо го питаш, след като ти е все едно дали ще проветрява или не? Защо изобщо го споменаваш?

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 21:27 от Лилянa

# 213
  • Другата България
 Laughing Ти прочете ли хронологично постовете? Не ми се връща да ти цитирам, ако ти се занимава -давай. Отговарях на потребителка, която казваше, че компромисите трябва да са взаимни след като живеем с още 12345689 човека.
И пак, специално за теб - питам защото : при минусови температури навън съответно и в стаята му стават такива, стената на тази стая е обща с моята спалня, на която още една стена е външна / специално пояснявам - с изолация/, и е доста трудно отоплението ѝ.
И го питам още защото : според мен една стая се проветрява за час, два, три...не за седем и повече денонощия.
След определено време вече за мен не е проветряване. Не знам какво е, може да е забравил вратата просто. Laughing
Подчертавам, че го питам. Не се карам или разправям, или "гледам лошо".
Не съм и го мислила. Най-много да я затвори на Великден ако го направя.

# 214
Защо изобщо го споменаваш?
Двете стаи - неговата и моята спалня, ги дели една стена, която предвид отворената денонощно тераса е ледена, направо като външна.
Изолация имам, но на стена към съседи каква изолация да сложа? На вътрешна стена на стая?
Да, изолация. Имам такава и на тавана си по куп съображения.
 Hug

# 215
Въпросът има 2 страни и всичко зависи от човека - да се съобразяваш максимално със съседите или да искаш  да се съобразяват максимално с теб. Ние, будалите, гледаме да се съобразяваме.   Другите казват  - ми печи си и ти.

# 216
  • Другата България
Защо изобщо го споменаваш?
Двете стаи - неговата и моята спалня, ги дели една стена, която предвид отворената денонощно тераса е ледена, направо като външна.
Изолация имам, но на стена към съседи каква изолация да сложа? На вътрешна стена на стая?
Да, изолация. Имам такава и на тавана си по куп съображения.
 Hug
Благодаря ти, че ми помогна да ѝ обясня. Hug
/Не, че не ме е разбрала, ама тя да си "захапе" Laughing..../
За таван и аз съм чула, но от колежка на последен етаж заради течащ покрив.
За стена вътрешна още не бях.
Това обаче не е лоша идея....
Въпросът има 2 страни и всичко зависи от човека - да се съобразяваш максимално със съседите или да искаш  да се съобразяват максимално с теб. Ние, будалите, гледаме да се съобразяваме.   Другите казват  - ми печи си и ти.
newsm10

# 217
  • Ямбол
На мен, ако ми е студена стената, ще си сложа изолация и няма да си завирам носа при съседите да им държа сметка, колко време и кога ще си държат вратите на собствените стаи отворени.
Затова и се учудих, защо изобщо се прави такова описание, че чак се съобщи, че бил алкохолик и всичко правел в една стая. Сякаш беше много важно да се подчертае.

# 218
Аз мислех,че скарите са голям проблем.Отворените врати и изолациите обаче
взеха да водят.Гащите и десена на чаршафите направо изпадаха в дъното на класацията.
А комшии ,които не заслужават да са ни комшии няма ли някой такива?

# 219
  • Ямбол
Да не говорим, че една дори се опита да обърне темата отново за любимите кучета и съседите, които ги хранят, ама не ѝ се получи нещо. На Мерито стената излезе по-важна.

# 220
взеха да водят.Гащите и десена на чаршафите направо изпадаха в дъното на класацията.

Чувала съм, че в някои страни одобряват комшиите, преди да станат такива.

# 221
  • където ми харесва
Не съм се опитала да обръщам темата натам.
Просто по неволя, изискващата ми съседка се оказа смирен хранител на улични кучета.
Иначе, многократно съм заявявала, че нямам нищо против тях, стига да не са агресивни.
Това е по повод коментара на Лиляна  Wink
Мисля че от тази тема, ще излезе прекрасна нова такава, със звучно заглавие "Комшийски селски номера и пинизи".
Даже, мисля да я пусна.

# 222
  • София
Не и в панелките, обаче. Все пак става въпрос за определени като квалитетни сгради/комплекси.

# 223
За таван и аз съм чула, но от колежка на последен етаж заради течащ покрив.
За стена вътрешна още не бях.
Ако има теч, то трябва да се отстрани първопричината.
Таванът все пак е вътрешна стена, когато не си на последен етаж.  Wink
Съседите ми отгоре си идват през лятото за един месец,
т.е. през другото време или не отопляват, или не охлаждат.
През този месец, когато са в апартамента ходят с обувки (токчета).
Направих си изолация ( топло-звуко) на тавана.  Hug

# 224
Не и в панелките, обаче. Все пак става въпрос за определени като квалитетни сгради/комплекси.

Така е - панелките са гето, можете да си правите каквото си искате.

Общи условия

Активация на акаунт