С какво ви дразнят свекървите- 39

• 61 959
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Защото те по ги разбират тия работи, едно време като са били снахи, ехейй...  Joy

# 511
Да черпят идеи как да дразнят снахите си...  Laughing това в кръга на шегата  Peace

# 512
  • София
Не е смешно. Grinning Моята е на 60 години . Научи се да ползва интернет само за да ме дебне ,къде какво пиша и после като сме всички роднини  на маса , ми казва под формата на шега ,какво е прочела. Кажете ми нормално ли е това ?! Това си е чист тормоз  Grinning

# 513
  • София
Не е смешно. Grinning Моята е на 60 години . Научи се да ползва интернет само за да ме дебне ,къде какво пиша и после като сме всички роднини  на маса , ми казва под формата на шега ,какво е прочела. Кажете ми нормално ли е това ?! Това си е чист тормоз  Grinning

Е, има поука в цялата работа - поне със сигурност ти няма да правиш това на снаха си. Записвай си от сега какво не трябва да правиш, като станеш свекърва. Grinning

# 514
  • Бургас

Е, има поука в цялата работа - поне със сигурност ти няма да правиш това на снаха си. Записвай си от сега какво не трябва да правиш, като станеш свекърва. Grinning

Що ли имам чувството, че половината тук някой ден ще са по-кофти свекърви и от техните собствени. Признавам си, че може би и аз ще съм част от тях  Mr. Green

# 515
Лошите снахи стават един ден и лоши свекърви.То като си е лош мат'риала с времето по-'Убав няма да стане... hahaha
А някои пък успяват да  укротят свекървите си,като тук например. 
https://www.youtube.com/watch?v=Qq5Sgdfk1HI    Joy

# 516
То затова ли влезе в темата и заяви, че нямаш проблеми със свекърва си? Thinking
Щом е така, какво дириш при нас?

# 517
  • Бургас
Лошите снахи стават един ден и лоши свекърви.То като си е лош мат'риала с времето по-'Убав няма да стане... hahaha

То не е нужно нечий материал да е лош. Достатъчно е да се сблъскат двама различни души, с различни разбирания за живота и начин на живот.

# 518
  • София

Не знам дали знаеш има един такъв виц.
Една снаха много се дразнела на свекърва си и всеки път като се ядосала за нещо, си го записвала в едно тефтерче.
Един ден, след много години, когато и тя вече била станала свекърва, намерила тефтерчето. Започнала да чете и на всяка бележка да възкликва:
– "Ами да Права е била"

# 519
  • София
Не е смешно. Grinning Моята е на 60 години . Научи се да ползва интернет само за да ме дебне ,къде какво пиша и после като сме всички роднини  на маса , ми казва под формата на шега ,какво е прочела. Кажете ми нормално ли е това ?! Това си е чист тормоз  Grinning
То затова ли влезе в темата и заяви, че нямаш проблеми със свекърва си? Thinking
Щом е така, какво дириш при нас?
Забавлявам се , що? не може ли?
Мисля ,че иронята е ясна в поста ми ,че свекърва ми е истинско съкровище!
Повечето от вас трябва да са чували израза: Такова съкровище е, че направо ще го закопам в двора Grinning Естествено това е шега Whistling

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 10:27 от simona035

# 520
Това е така мис Джули.....Аз имах в предвид друго-ако жената като снаха е по характер  злобна, недеалогична,дръпната,суха и каквото още се сетиш негативно ,един ден като свекърва едва ли ще е по-различна и към снаха си....

# 521
Може би наистина е добре да има тема "С какво ни дразни снахата". Тук някои свекърви очакват разбиране от снахите, което е нереалистично. Конфликт на интереси, разбираш ли...
 gydi

# 522
 LaughingИма такава тема.

# 523
  • Бургас
Това е така мис Джули.....Аз имах в предвид друго-ако жената като снаха е по характер  злобна, недеалогична,дръпната,суха и каквото още се сетиш негативно ,един ден като свекърва едва ли ще е по-различна и към снаха си....

Да, така е. И е логично да е така, но в много от случаите на лоши отношения между снаха и свекърва, проблемът идва от сблъсъка на виждания и разбирания, а не от лошотия.
Ето аз например си имам виждания за живота и за това каква трябва да е една жена - да е умна, възпитана, добре образована, с хубава професия, добра домакиня и пр. Утре ако сина ми сметне, че е много яко да ходи с някоя посурната и елементарна девойка, сигурно няма да я долюбвам много. Особено пък ако ми се тръсне в къщата и ми върти очи как трябва да си съобразявам житието и битието с нейното и да живея в собствената си къща по нейните разбирания.
Свекървата на моята свекърва не я е харесвала именно защото е била обикновена сервитьорка, а тя е искала нещо по-добро за сина си. Това са думи на моето свеки.

# 524

Ама не върви нещо.  Снахите все идеални. С годините помъдряваме и трудно някое девойче ще ни подразни.  

Общи условия

Активация на акаунт