Джина, подредени зъби дават самочувствие. Тук масово се слагат, вкл и на 50 + годишна жена съм виждала.
Пина, съгласна.
Мой любим блог за коледни идеи за тези с по- големи деца: http://luluto.blogspot.com/2014/12/dyi.html
Даже има такива турове из България, из Италия е ясно, че има, но дори бг тур агенциите ги предлагат. Аз съм свидетел на отлично отживяващи си 50+ и даже 60+ хора. Младите нямат толкова фантазия. На тях им стига да избягат от родителите си и да се напият, евентуално секс. То пък не е лошо да умееш да се радваш на малкото... С възрастта изискванията стават все по- големи.
Иначе аз като писах за 40-50- годишни нямах предвид до 50, а тъкмо до 59 по- скоро. По варненските дискотеки ходят. Макар, че аз самата не съм ходила от години, но едва ли са спрели, след като веднъж са почнали. Имаше си заведения с преобладаващо хлапашко присъствие, има си и за по- възрастни. Като се замисля, свекърва ми на 59 е постоянно по банкети, вили, хижи, бунгала, концерти, театри, опери. Тя от април до октомври няма свободен уикенд. Зимата ѝ е по- скучна. Пак ходи, но доста по- рядко. Във Фейса я има на снимка от Мusicа-Е (варненски клуб), а аз никога не съм ходила там

После пък на 60, тя студентка, ММ ще иска сигурно да я издържаме, с едните си мизерни пенсии, абе времето е когато нямаш деца, няма какво да се заблуждавам.
На някои родители толкова много им гледат децата, най- вече баби и дядовци, че те не усещат особено, че имат деца. Макар сега да е доста по- рядко от преди 30 години, пак си има такива. Ние също сме си спестили доста излизания заради детето. А в количката не желае да спи много отдавна. На мен ми дотежава вече от режима. Детето си има режим и аз живея по него. Не съм излизала на следобедна разходка от повече от година, защото тогава по закон се спи. За вечер да не говорим. Нашата баба (свекърва) теоретично иска да ни вмести в графика си, но то е само на думи. Реално детето като ревне още от долу на входа пред тях, няма шанс да я оставим там сама, ама никакъв. 
То е будене ,то е пъшкане ,то е търкаляне....аман вече !Липсата на сън ни изтощава най -много ,не ми се ходи нито на дискотеки ,нито на кръчми...Мечтая за пътуване,за прашни пътища,силна музика в колата,разрошени коси и аромат на морета....далечни морета ,не нашето Черно
Другата седмица сме поканени на прасе
Знаете как е
На селото на другата снаха ,което е на 60 км от нас.Канила ни е толкова мого пъти ,все с уговорката ,че децата има къде да спят ,имали апартамент,отоплен ,защо не ходим и т.н.И ето ,сега искам да отидем ,но сме канени без децата! Петьо не е виждал заклано прасе (да ме прощават веганите) и ще му бъде интересно някак си,как да му обясня ,че няма да ходим ....Истинта е ,че децата не са желани навсякъде за съжаление.Наскоро имаше една тема тук ,за булка ,която не иска деца на сватбата си.Потресена бях Препоръчани теми