Значи в нас е страстна любов, искри прехвърчат, чак не може да спи! Еми обожава баща си - това е малка дума! Не го оставя да мръдне без нея, не мога да го пипам. Първата нощ не го остави да спи за секунда - вреше му се в лицето за да я гледа, после му отваряше очите. Иначе са целувки, милувки. Такова нещо не съм си представяла. Чак започнах да ревнувам. Честно ние не можем да се видим с ММ от нея. Първата вечер спа много малко и то защото насила я изнесох от спалнята ни и си легнахме двете в нейната стая. Снощи пак плака няколко пъти и аз ако отида вика - тата. Като цяло са страшно сладки двамата. Днес ММ е ранен, защото вчера Еми го дръпна в банята и той си удари носа на ръба на ваната. Днес тя пък паднала, защото той не може да прецени и я пуска от пързалки и катерушки, които не са съобразени за нейната възраст. Малко се поосъзна, поговорихме и се съгласи(нещо,което не очаквах), че не бива да я насилва и трябва да се съобразява с възрастта й.
Иначе при мен - бебето е застанало в най-невероятната поза на целият свят - с дупето откъм мястото, където трябва да излезе. Та ще е секцио. Определиха дата и скоро ще имате първото породено бебе в нашата група

Имам чувството,че след като родя живота ще свърши. И то наистина сериозно ще свърши, защото с едно дете е трудно, а да не говорим за породени....
Но ще мине всичко! Ще се опитам да се включвам и да бъда сравнително редовна, просто сте ми разтуха