Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 535
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София
red soul, аз те занимавам с проблемите си? Shocked Shocked Shocked
А не ти, да пишеш, че никой не ти отговаря??? Shocked Shocked Shocked
То, верно, няма ненаказано добро........

# 451
Да,искам да премахна само тази бръчка.Аз нямам други изразени. По-скоро и нещо за около очите ми се иска за освежаване.. Може би сега ще направя филъри/ но все още незнам какви/ ,а лятото,когато имам повече време може да сложа и ботокс в гневната. Ще ми препоръчате ли някой в София.
Страхувам се да не започна даси присвивам повече очите,ако се опитвам да компенсирам свиването на веждите.

Здравей,
Бих ти препоръчала д-р Денкова при поставяне на филъри, като аз съм доволна, на мен ми постави филъри в НЛ и под околоочната зона, така компенсира отслабването на лицето. Избрах я, защото ми я препоръчаха от доста места, че като цяло има усет относно крайната визия на пациента и се старае да запази естетичният вид. 
Работи с Жуведерм и веднъж весечно обявява в клиниката си промоционален ден при поставяне на филъри и ботокс, така че трябва да следиш датите на сайта на AESTE CLINIC

# 452
  • София
Можете ли да ми препоръчате какъв и от къде да си взема колан за след абдоминопластика? Ако може онлайн ще е най-добре, но и всяко място в София ми върши работа.

Сега има в Кауфланд такива. Peace 7 лева.

Много благодаря! А какво е това, което има в Кауфланд - тип много стегнати високи гащи или само колан? Извинявам се за тъпата формулировка Simple Smile

# 453
  • София
Можете ли да ми препоръчате какъв и от къде да си взема колан за след абдоминопластика? Ако може онлайн ще е най-добре, но и всяко място в София ми върши работа.

Сега има в Кауфланд такива. Peace 7 лева.

Много благодаря! А какво е това, което има в Кауфланд - тип много стегнати високи гащи или само колан? Извинявам се за тъпата формулировка Simple Smile

Не е тъпа! Peace Hug Не мога да намеря в нета. И аз съм тъпа. Wink Има ги в новия брой на "Кауфланд" тези неща . Три вида : 1.оформящо боди. -9.99 лв, 2. дамски оформящи бикини- 6.99 и 3. дамски оформящи бикини. Едните са доста над кръста, другите, по-малко.
Не съм ги виждала на живо, но като знам какъв "стегнат" чорапогащник ми предлагаха след липото, на безумна цена,  май е по-добре всякой друг. Peace
Снимка от брошурата на Кауфланд за тази седмица:
Скрит текст:

# 454
  • в 1001-та нощ
Satten, хирургът не ти ли препоръча какво точно да вземеш? Или остави на теб да си избереш?

# 455
  • София
MayyaI, много благодаря за подробното обяснение!   bouquet

a.l.e.n.a Не става въпрос за самата такава операция, а ми препоръчаха да си взема гащи "като тези за след абдоминопластика" за след секциото, затова питам така неграмотно Simple Smile

# 456
  • Милано
Аз нещо не разбрах - искаш Radiesse, или не искаш?
Нещо много агресивно го рекламират този филър, вече направо не знам какво да мисля за него...
Аз юни 2014 поставих Radiesse при д-р Желева и съм крайно недоволна...4 дни след поставянето му ми се образуваха 3 топчета видими между устата и носа(дано сте ме разбрали...) и се наложи хирургично отстраняване от лицево челен хирург...Изпратих снимките си на Желева,та мрънка,мрънка и ме прехвърли на Ива Стоилова...А тя едва ли не ме обвин,че си измислям,че за 1 милион клиенти на Radiesse аз съм единствената недоволна!Така освен 800 лв за Radiesse платих и 500лв за операцията..Simple Smile

# 457
K.Lera ,mnogo ti blagodaria! v bg sam veche izvinete za latinicata,za tova shte sam kratka Vav vtornik imam konsultacia pri neia,mozhe i da otkazha togava.
A drug s otziv za d-r Denkova- obeshta da me prieme,dokato sam tuk

# 458
Доц. Балабанова дава ли лепенка от филъра, който ви поставя ?

# 459
  • София
Доц. Балабанова дава ли лепенка от филъра, който ви поставя ?

На мен ми е давала. Peace

# 460
  • Пловдив

Здравей,
Бих ти препоръчала д-р Денкова при поставяне на филъри, като аз съм доволна, на мен ми постави филъри в НЛ и под околоочната зона, така компенсира отслабването на лицето. Избрах я, защото ми я препоръчаха от доста места, че като цяло има усет относно крайната визия на пациента и се старае да запази естетичният вид. 
Работи с Жуведерм и веднъж весечно обявява в клиниката си промоционален ден при поставяне на филъри и ботокс, така че трябва да следиш датите на сайта на AESTE CLINIC

В какво точно се изразява този "промоционален ден"? По ниска цена на самите продукти, или на поставянето, или нещо друго newsm78?

# 461
  • into the blue
Препоръчайте ми,моля, хирург за корекция на щръкнали уши в София.
Синът ми наесен ще е в първи клас и искам дотогава да му приберем ушичките.

# 462
Моя позната си оперира ушите при доктор Ильо Стоянов. Резултатът е перфектен, виждала съм я преди на снимки, много щръкнали уши, сега е супер, не си личи дори операцията. Аз обаче мисля, че е още рано за толкова малко дете, моята позната се оперира в 11 клас. Все пак най-добре ще каже лекарят.

# 463
Мамаден - в сайта на Есте клиник се публикуват  промоционалните дни. Има цени без промоция и цени на промоция. Промоцията е за ботокс и за филъри.

# 464

Здравей,

В какво точно се изразява този "промоционален ден"? По ниска цена на самите продукти, или на поставянето, или нещо друго newsm78?

Привет,
в един или два дена от месеца се обявява по ниска цена на филър Жуведерм, но мисля само за Voliume 4 - 450 лв. и поставяне на ботокс. Като обявена цена е крайна и вкл. и филъра/ботокс и поставяне.
Обикновено дните се обявяват в началото на всеки месец, като се пояснява в кои дни работи д-р Денкова и в кои дни друг лекар. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт