Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 227
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Скрит текст:
Би ли споделила каква лазерна процедура си прави? Интересува ме вида на самия лазер и колко пъти е правена?
Сега погледнах- Alma Laser Dye VL накрайник. Веднъж на цяло лице и два пъти третиране на определно петно. Прави го д-р Ива Стоилова. Пигментацията не е 100% премахната, но е трудно забележима. Реших за себе си, че акое с задържи ефекта и през лятото, есента ще си направя поне още една цялостна процедура.
Благодаря, SVU_D.  bouquet

# 346
Здравейте някои от вас да си е поставял филър в устните при Д-р Снежана Манджукова, и да има мнение за филърите на Princess?

# 347
  • Пловдив
Да споделя, че другата сряда имам час за попълване на устните Simple Smile. След назолабиалните и ботокс на оченцата, реших и малко да поосвежа устните. Реших да сложа Хиулроника, 1 мл., но не наведнъж. Идеята ми е, малко да ги поуплатня, с годините сякаш се поизпиха Rolling Eyes, не искам да се вижда корекцията, не търся ефект Анджелина Джоли Crazy.

# 348
Да споделя, че другата сряда имам час за попълване на устните Simple Smile. След назолабиалните и ботокс на оченцата, реших и малко да поосвежа устните. Реших да сложа Хиулроника, 1 мл., но не наведнъж. Идеята ми е, малко да ги поуплатня, с годините сякаш се поизпиха Rolling Eyes, не искам да се вижда корекцията, не търся ефект Анджелина Джоли Crazy.

При кой лекар сте избрала да си правите устните и каква е цената?

# 349
  • Пловдив

Дамата е зъболекар, не е дерматолог, и това не и е основно занимание Peace. Виждала съм перфектно направени устни от нея. И знам, че е много внимателна и се старае. Но позволете ми, след процедурата ако съм доволна и нямам забележки да кажа името. Ако имам забележки пак ще го кажа де Mr. Green. Цената е 180 лв. ХК, + 60лв. поставяне, 1мл., трайност 6-12м. зависи от това колко бързо го резорбирам Peace.

# 350
  • в 1001-та нощ
Успех и ще очаквам да споделиш (че си доволна   Hugnewsm76

# 351
  • тук и там
И аз благодаря,SVU_D!  bouquetИ моите притеснения са за повторна поява- ползвам най-високия фактор,и пак се появяват нови всяко лято.

# 352
mamaden, звучи много хубаво......за цената става въпрос. То направо  си е без пари Simple Smile
И аз ще чакам с нетърпение да споделиш за резултата. А от колко време практикува това зъболекарката?

# 353

Дамата е зъболекар, не е дерматолог, и това не и е основно занимание Peace. Виждала съм перфектно направени устни от нея. И знам, че е много внимателна и се старае. Но позволете ми, след процедурата ако съм доволна и нямам забележки да кажа името. Ако имам забележки пак ще го кажа де Mr. Green. Цената е 180 лв. ХК, + 60лв. поставяне, 1мл., трайност 6-12м. зависи от това колко бързо го резорбирам Peace.

180 lv за 1 мл и на мен ми се струва малко какъв е филъра, който използва и в частен кабинет ли се извършват манипулациите, докторката има ли практика в поставянето на филъри защото това има голямо значение?

# 354
Здравейте,
на 34 съм, все още нямам бръчки около очите,по-скоро леко хлътване и уморен поглед.Чувала съм,че има филър,който се поставя в тази област с цел освежаване и против тъмни кръгове.Някой да е запознат?

# 355
  • в 1001-та нощ
Като исках да ползвам отстъпка за втори филър лятто - ми предложиха  REDENSITY ІІ. Той е по-течен. При по-плътните филъри има риск от бабуни. Там кожата е фина и тънка, когато няма мазнина - прозира мускула отдолу. Филърът застава между кожата и мускула. При мен в тази зона има "хлътване". То се оправя, като кача кикограми или задържа вода, но .....

# 356

Преди месец пробвах лазерно отстраняване. РЕзултатът е УАУ! Ползвам и на Филорга  Pigment perfect. Единственото, което отново ме посъветваха е 50 фактор винаги.
 Предполагам лазерната процедура може да се прави и през лятото, не е свързано с киселини. Но за да си напълно сигурна, ще трябва да се посъветваш с дерматолога.
А цена може ли?

# 357
Мимичета,в края на месеца ще се прибера за седмица/за това и няма мн време/ и искам да направя нещо за лицето си. В Пловдив или София- за Пловдив видях положителни мнения само за д-р Желева.Моля,ако някой има да сподели нещо за нея/добро или лошо Simple Smile/ да се включи,че трябва др седмица да си запазя час. Или ако може препоръки за София,също ще бъде добре.
Това,което искам е да оправя една бръчка между веждите,но малко се страхувам от ботокс- дали има др начин .Мисля,че мн ще оправи общия вид на лицето. И като цяло нещо за освежаване ми трябва. Дано се включи някой със съвет  bouquet

# 358
  • Варна

Преди месец пробвах лазерно отстраняване. РЕзултатът е УАУ! Ползвам и на Филорга  Pigment perfect. Единственото, което отново ме посъветваха е 50 фактор винаги.
 Предполагам лазерната процедура може да се прави и през лятото, не е свързано с киселини. Но за да си напълно сигурна, ще трябва да се посъветваш с дерматолога.
А цена може ли?
За третиране на самостоятелното петно, което е малко -10 лв, за цяло лице - 200 лв.

# 359
  • Пловдив

180 lv за 1 мл и на мен ми се струва малко какъв е филъра, който използва и в частен кабинет ли се извършват манипулациите, докторката има ли практика в поставянето на филъри защото това има голямо значение?

Филърът е Хиулроника. Докторката има опит да, виждала съм нейна "работа", няма какво да кажа освен перфектни устни Peace. Цената предполагам е такава, защото трайноста на филъра е сравнително кратка Peace. В и-нет дават характеристика макс, 9-12 месеца Rolling Eyes. Малко но за мен е по-добре, ами ако не се харесам с новите устни Rolling Eyes Mr. Green.
Ще споделя, след процедурата Peace

Общи условия

Активация на акаунт