Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 187
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Гостуваща лекарка е д-р Стоилова, но мястото, където гостува, също няма да ти допадне.

# 391
Аз поставих филър Revanesse - 300лв. и си мисля, че се разгражда бързо заради качеството понеже и цената си е малко. Сега искам нещо по-качествено и по-издражливо Simple Smile Та мога ли да сменя филъра или ще караме с един и същ и кой да е той ако това е възможно Simple Smile

# 392
Сетих се да питам нещо - имам проблем с устните, постоянно са в кожички и постоянно разранени заради тях. Ако сложа филър ще разреши ли този проблем? Или няма връзка?

# 393
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже мога ли да сменя филъра в устните си с друг понеже от този не съм доволна. Много бързо се разгражда, а имам вече 2 поставяния. Кой филър предпочитате за устни ( без Жуведерм понеже цената му е мн висока) ... Ще съм мн благодарна да прочета мнения!
Аз имам същия въпрос.Кой филър,освен жуведерм,бихте препоръчали като траен?

# 394
  • София
Сетих се да питам нещо - имам проблем с устните, постоянно са в кожички и постоянно разранени заради тях. Ако сложа филър ще разреши ли този проблем? Или няма връзка?
и аз съм с вечно напукани устни. никакви балсами не ми помагат. Поне не и трайно. На мен ми предлагаха филър, но ме е страх, защото съм с обемни устни и да не стана като Мария /фолкаджийката/

# 395
  • София
Аз си сложих 1 мл в горната устна и съвсем малко в долната, точно с тази цел хидратация и има ефект.

# 396
Гостуваща лекарка е д-р Стоилова, но мястото, където гостува, също няма да ти допадне.
Къде гостува в Бургас?

# 397
и аз съм с вечно напукани устни. никакви балсами не ми помагат. Поне не и трайно. На мен ми предлагаха филър, но ме е страх, защото съм с обемни устни и да не стана като Мария /фолкаджийката/
Още една като вас. Постоянно сухи и напукани... А са толкова плътни и обемни, че остава само и филър да сложа... И без това само ме питат какво съм им правила.
Ако откриете решение, моля да споделите Simple Smile

# 398
  • в 1001-та нощ
Моите не се напукват  Peace

Единственото, което правя е, като ползвам крем да го прилагам и на тях  Peace

# 399
  • София
Още една като вас. Постоянно сухи и напукани... А са толкова плътни и обемни, че остава само и филър да сложа... И без това само ме питат какво съм им правила.
Ако откриете решение, моля да споделите Simple Smile

Така, както ви чета, май сте за поливитамини, особено вит.Ц. Peace

# 400
  • Варна
И аз съм с вечно напукани усни и ако им сложа филър и аз ще се докарам като Мария  Mr. Green

Тази зима си купих балсам на Хималая и всяка вече преди да легна мажа. И ефект има при мен. До сега не са се напуквали. Може, обаче, да има и връзка с колаген, омега 3, омега 6 и вит.Ц, които усилено зобя Wink

# 401
  • София
missNoir, има, има. Wink
Аз пуша и като поувелича цигарите, веднага ми се напуква доната устна. И "тичам" за Ц. Wink

# 402
Здравейте, някой може ли да ми каже мога ли да сменя филъра в устните си с друг понеже от този не съм доволна. Много бързо се разгражда, а имам вече 2 поставяния. Кой филър предпочитате за устни ( без Жуведерм понеже цената му е мн висока) ... Ще съм мн благодарна да прочета мнения!
Аз имам същия въпрос.Кой филър,освен жуведерм,бихте препоръчали като траен?

Може би, с почти същото качество са филърите на Рестилен. Малко по-евтини са и ефектът се задържа с около 1-2 месеца по-малко. 1 мл Рестилен излиза около 400 лв.  На тази цена са горе-долу почти всички добри филъри. Аз, обаче, друго не съм пробвала, за да дам мнение. 

# 403
  • Милано
Момичета,някой пазарувал ли е от този сайт http://www.aroma-zone.com/ и има ли мнение?Питам защото моя приятелка,която учи в института по естетика в Милано,закупила от този сайт натурална хилуаронова киселина и вчера ми подари едната част.Днес за първи път я ползвах,но ми се иска да чуя и други мнения.Усмихнат ден Hug

# 404
  • Пловдив
Аз влизам за отчет Mr. Green. В сряда си сложих филър в устните. Какво да кажа.....ама много съм доволна Mr. Green. Докторката сложи 1/2 от ампулата (както вече писах филърът е Хиулроника). Останалата 1/2 най-рано след 10 дни, ако има нужда от корекция, или ако ми "малеят" устните. Подробно си говорихме преди процедурата за всичко - Какво искам аз, как си ги представам, какво ще изпитам, каква упойка да сложим, какво може като нежелана реакция да се случи, какво трябва и какво не след процедурата и още и още. Внимателно погледна захапката и подредбата на предните зъби. След това подписах формуляр за информирано съгласие и действахме Laughing. Реших да е с обезболяващ гел, а не със зъболекарска упойка(макар, че при нея нямаше да се усеща нищичко). Боц, боц, боц...., масаж и готово Simple Smile. Много хубави устнички станаха, сега поспадат малко разбира се, но пак ми харесват. Живот и здраве ще видя как ще са след 10-15 дни...
Като недостатък отчитам само и единствено един лек хематом на горната устна в лявата част. Така като гледам до понеделник няма да се вижда вече Simple Smile.
Като заключение, доволна съм много от професионализма и вниманието на тази зъболекарка. Бих ползвала пак услугите и. И от дамата която ми сложи ботокса и филърите в назолабиалните съм доволна, но .....може би следващият път за назолабиалните ще ползвам пак зъболекарката Peace.

Общи условия

Активация на акаунт