Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 171
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Самсара, принципно си съвсем права, но не разбрах кое провокира поста ти Peace.
Няма нищо съмнително в поставянето на филър от стоматолог. От много години те са доста примамлива таргет група за обучение, защото това е тяхна зона на работа и обучението и познанията им по анатомия на лицевата област са много по-задълбочени от тези на най-добрия дерматолог.
Не случайно преди години пластична хирургия можеше да се работи само след специалност ЛЧХ. Сега вече схемите на следдипломни квалификации са доста по-различни.
А най-невидимо поставяните филъри, които съм виждала са поставяни от анестезиолог Wink.

# 376
  • Plovdiv, Bulgaria

А най-невидимо поставяните филъри, които съм виждала са поставяни от анестезиолог Wink.

а най-готина упойка я поставят ларинголозите  Joy

# 377
Здравейте, направих си иглена мезотерапия Скинко Е. Не болеше. докторката бе много внимателна. Но не знам защо очаквах да е на цяло лице , а боцванията бяха само в областта на очите - рачи крак и торбичките.  Очеваден ефект не забелязах, може би съм очаквала прекалено много. Но мисля да направя необходимия курс от 4 процедури.

# 378
Ще бъда благодарна после да споделиш. На мен ми е проблемна зоната около очите /и под очите/ и се чудя вече какво да измисля!

# 379
Идеи за филър в Бургас?
От сега казвам, че при д-р Йорданова няма да отида - в това място наречено "кабинет" няма да си поставя нищо,а и приятелки са правили при нея някои манипулации и една не е останала доволна
 Peace

Мнения за д-р Кенолова или д-р Зъбева?

# 380
Здравейте някои има ли отзиви за филър Princess и ползвал ли е услугите на д-р Снежана Манджукова?

# 381
  • Бургас
Идеи за филър в Бургас?
От сега казвам, че при д-р Йорданова няма да отида - в това място наречено "кабинет" няма да си поставя нищо,а и приятелки са правили при нея някои манипулации и една не е останала доволна
 Peace

За мнението ти за Йорданова съм абсолютно съгласна. При Кенолова съм ходила, доволна съм, но може още да се желае. Внимателна е, консултира много подробно, не се хвърля да слага всичко наведнъж. Зъбова само съм я чувала, нямам впечатления от нея.

# 382
Като исках да ползвам отстъпка за втори филър лятто - ми предложиха  REDENSITY ІІ. Той е по-течен. При по-плътните филъри има риск от бабуни. Там кожата е фина и тънка, когато няма мазнина - прозира мускула отдолу. Филърът застава между кожата и мускула. При мен в тази зона има "хлътване". То се оправя, като кача кикограми или задържа вода, но .....
благодаря Simple Smile, ще проуча филъра

# 383
Здравейте, някой може ли да ми каже мога ли да сменя филъра в устните си с друг понеже от този не съм доволна. Много бързо се разгражда, а имам вече 2 поставяния. Кой филър предпочитате за устни ( без Жуведерм понеже цената му е мн висока) ... Ще съм мн благодарна да прочета мнения!

# 384
Здравейте, някой може ли да ми каже мога ли да сменя филъра в устните си с друг понеже от този не съм доволна. Много бързо се разгражда, а имам вече 2 поставяния. Кой филър предпочитате за устни ( без Жуведерм понеже цената му е мн висока) ... Ще съм мн благодарна да прочета мнения!

И на мен ме вълнува този въпрос, моля някой по-запознат да препоръча филъри които се разграждат по-бавно. Аз лично миналия месец за първи път си сложих филър в устните - теосиал кис и вече почти нищо не си личи.

# 385
  • в 1001-та нощ
Теосиал Kiss - пиша от течефона и съм лаконична, но трета година е неразграден  Blush

Разбира се и от носителя зависи, т.е. инзивидуал Blushно е, но ...все пак  Heart Eyes ще кача снимка довечера

# 386
Теосиал Kiss - пиша от течефона и съм лаконична, но трета година е неразграден  Blush

Разбира се и от носителя зависи, т.е. инзивидуал Blushно е, но ...все пак  Heart Eyes ще кача снимка довечера

Явно при всеки е индивидуална, на мен за няма и месец ми изчезна, но може би причината е че сложих за първи път, а филъра действа с натрупване.

# 387
  • в 1001-та нощ
При мен няма нарупване - само веднъж ми е слаган  Peace

# 388
При мен няма нарупване - само веднъж ми е слаган  Peace

Да знам, дори сме слагали филър при един и същи дерматолог, но при мен резултата е почти незабележим, явно е строго индивидуално, аз за това сега искам да опитам с друг филър да видя дали ще има по-видим резултат.

# 389
Идеи за филър в Бургас?
 Peace

За мнението ти за Йорданова съм абсолютно съгласна. При Кенолова съм ходила, доволна съм, но може още да се желае. Внимателна е, консултира много подробно, не се хвърля да слага всичко наведнъж. Зъбова само съм я чувала, нямам впечатления от нея.

Мислех за гостуващ лекар също, но д-р Бърдаров май вече не идва, а д-р Валянова идвала в някакво съмнително студио. Други ?
Абе,защо е такава мизерия в Бургас всичко, то ли китайски апарати, представени за оригинални, то ли разни гаражи станали салони и викат лекари да избият парата.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт