Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 196 787
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Plovdiv, Bulgaria
Също казаха, че ефекта ще е около 8 месеца - някой има ли впечатления колко е трайността на този продукт? Благодаря предварително!

Зависи от организма ти напълно, може да е 8 месеца, може да е и на половина. Само филърите, които не са с хиалуронова киселина имат горе-долу трайността, която се обещава. По-разпространените с хиалурон зависят от способността на кожата ти да ги абсорбира. Трябва и да пиеш вода. Синините, ако отидеш при читав дерматолог, са по-скоро изключение. Освен това за два дена синка няма как да мине.

# 556
  • FRANCE
24 часа бях в клиниката, където болка не съм усетила. Вливаха ми обезболяващи и нямах никакъв проблем.  Вкъщи първите 2-3 дни бяха много трудни, най-вече сутрин. Зора е да се изправиш и да се раздвижиш. Бяха ми изписали нимезил за обезболяване и пиех първите няколко дни, но определено гледах да почивам и имах нужда от помощ. Не бива да си вдигаш ръцете високо и да вдигаш тежко.
Бях си вкъщи 10 дни, след това започнах работа /работя в офис/ и не съм имала никакъв проблем.

Възможно е да усещаш някакво пробождане или лека болка до месец след операцията, но първите 7-8 дни са по тегави. Не е болка за умиране...  Grinning Преживява се, а и като гледаш резултата после, не мислиш за болката  Mr. Green

Извинявам се че се намесвам. А каране на кола  дали бих била в състояние след 2-3 дена? Благодаря

# 557
Мога ли да си направя LPG процедури на крака, при положение, че кърмя?

# 558
Мили момичета, започна много да ми пада косата и бих помолила за мнения за следните процедури:
1. мезотерапия на коса
2. лазерно лечение при косопад (андрогенна алопеция).
Ако някоя от Вас си е правила тези процедури, може ли да сподели впечатленията си, както и да ме насочи към клиника или специалист в София, към който да се обърна? Видях, че на не малко места вече ги правят - не съм сигурна обаче къде да се насоча. Благодаря предварително! Хубав ден на всички!

# 559
Знаме, че не е точно отговор на въпроса ти, но преди месец и моята коса капеше ужасно, чак се уплаших как имам още по главата. Започнах старите познати маски - интензивно - яйце, зехтин мед, витамин А и Е по 2 часа и след измиване ампули и сега след 2 седмично ползване - нито капе, с блясък и жива. Ако представлява интерес - има във форума такива теми, аз от тях се запалих.

# 560
Привет! Запис за темата. Обмислям филър в устните.

# 561
Извинявам се че се намесвам. А каране на кола  дали бих била в състояние след 2-3 дена? Благодаря

Ако е с ръчни скорости няма да можеш поне до 6-7 ден. Поне аз бях така ...

# 562
  • и тук и там :)
Мацки, почти съм се навила да слагам филър в устните  Praynig
По съвет на моята козметичка се спрях на Teosyal kiss.
Ще дам отзиви след това Simple Smile

# 563
  • Plovdiv, Bulgaria

добър съвет, но надявам се няма тя да ти го слага! непременно при лекар и непременно в клиника /че последно време чувам някакви безумия за филър партита дето в хола се бодат/

# 564

добър съвет, но надявам се няма тя да ти го слага! непременно при лекар и непременно в клиника /че последно време чувам някакви безумия за филър партита дето в хола се бодат/

Няма проблеми - проверена е Simple Smile
Тя си има студио и отделно работи към една клиника /не искам да я споменавам тук/, при нея си правих и избелващи мезотерапии, и преди 10 дни мезото на Juvederm hydrate - много съм доволна.

# 565
ако ви остане филър до следващото слагане къде го пазите - при вас или при лекаря ?

====================
в един амер. форум чета как си купуват филъри и си ги слагат сами , без да са мед. лица изобщо излиза им няколко пъти по- евтино иначе ... не можах да повярвам отначало ...

# 566
ако ви остане филър до следващото слагане къде го пазите - при вас или при лекаря ?

При мен ще остане т.е. ще сложим 1/2 сега и до 3 месеца останалото.
Ще си го оставя при нея, имам й доверие  Simple Smile

# 567
  • Пловдив
И при мен остана количество. Ампулата ще я сложим на три пъти. Стои си в кабинета Peace, нямам никакви притеснения в това отношение, имам пълно доверие на жената.

# 568
  • Plovdiv, Bulgaria

====================
в един амер. форум чета как си купуват филъри и си ги слагат сами , без да са мед. лица изобщо излиза им няколко пъти по- евтино иначе ... не можах да повярвам отначало ...

те и апандисит вкъщи ще почнат да си оперират, хаха
дори самите дерматолози не си слагат филъри пред огледалото, а при колеги ходят!

# 569
Момичета, преди да ви сложат филър, слагат ли обезболяващо на устните?

Общи условия

Активация на акаунт