Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 38

• 141 837
  • 829
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Извън разговора е но е по темата - попадна ми и ми се прищя да пусна този линк тук
знае ли се , спомням си че в едно интервю баба Ванга била казала че тази болест ще се изцели от билка която подритваме .

Аз съм оперирана от доброкачествено убразувание и по някога надничам в темата .
Съжалявам ,ако за някого линка е спам , но нали нали всяко нещо е надежда за добро и все по добро  !

http://www.osata.eu/badi-krasiva/zdrave-i-dieti/unikalno-pelinat … kite-na-raka-673/    

p.p. ДОКАТО ДОГОДИХ ЛИНКА ЗОР ВИДЯХ , но дано е за добро Simple Smile .

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 15:51 от РИС

# 781
Момиче, преди 2г баща ми мина ТЕЛЛ, дадоха  му 86 % ( в ремисия). Сега трябвало да мине пак, има рецидив. Какви документи трябва да подготвим?

# 782
  • София
Преди много години, 5 години след последната интервенция ми дадоха 19 %.
Осем години след това направих последния рецидив.
Има нещо много сбъркано в системата, то се знае.
Свата, бог да го прости, с два отрязани крака и напълно сляп следствие диабет, го викаха на ТЕЛК на три години. Последния път преди да умре, доктора се вбеси и вика - Защо ми го водите този човек, крака няма да му поникнат и очи  също...
Срам.

# 783
Миленка, каква е цената на тези операции, минават ли през ЗК? Аз съм се насочила към д-р Младенов, той прави реконструкция с импланти.
Момичета, аз се преместих от Италия в София и сега трябва да отида да се регистрирам в онкологията в Дървеница, нали така? Имам превод на епикризата и рецептата за лекарствата , които пия, здравна книжка, друго трябва ли ми? Аз ли си избирам онколог или при когото се падна? Колко време трябва да чакам, докато ми изпишат лекарствата?

# 784
Veniz, благодаря  успях да я посвестя с фреш от моркови и лимон. newsm10
На 29ти когато е втората вливка ще пробваме с някое от тези лекарства за които си писала против гаденето, защото Зофрана не й помогна този път.
А и да ви питам още нещо:
Все още ли трябва да се ходи до социалната служба с протокола за перуката?Понеже от Онкологията са й казали направо с протокола да отиде в магазина на Македония, а от прочетеното от мен в старите теми съм останала с идеята, че се ходи първо до социалното. Thinking

# 785
И аз направих реконструкция с имплант. Много съм доволна от екипа лекари, които ме оперираха и съм им много благодарна за грижите!

# 786
  • София
Браво , "Карола", най-важното е да сме здрави , но все пак имаме нужда и от самочувствие ....

# 787
Дами,някоя да има опит с вит.В17 ?

# 788
А и да ви питам още нещо:
Все още ли трябва да се ходи до социалната служба с протокола за перуката?Понеже от Онкологията са й казали направо с протокола да отиде в магазина на Македония, а от прочетеното от мен в старите теми съм останала с идеята, че се ходи първо до социалното. Thinking

Зависи дали ще платиш перуката със собствени средства и след това ще чакаш възстановяване на сумата от 100 лв. или ще чакаш 100 те лева и тогава ще купуваш. Ако жената е работеща в социалното изискват документ от работодател, доказващ че е осигурена.  (В милата ни родина се оказва, че точно социалните нямат връзка с базата данни на НОИ Simple Smile) На мен ми поискаха и удостоверение от банката, че сметката е моя Twisted Evil Това вече не разбрах за какво им трябваше, но човек по-добре да не търси логика.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 15:11 от unna

# 789
  • София
Удостоверение се изисква, за да могат по сметката да преведат парите.

# 790
Благодаря ви за разясненията. Страхотни сте всички.  newsm51
Мами все още работи въпреки че е пенсионерка от 3 години.
А пък за купуването ще играем по варианта плащаме всичко и тогава ще чакаме връщане, че милата още не може да се примири с мисълта, че няма да има коса известно време.(Въпреки че все още не е започнала да капе упорито)

# 791
Удостоверение се изисква, за да могат по сметката да преведат парите.
Хули, аз лично им посочвам сметка в документите за попълване и не знам защо трябва да доказвам, чия е с документ от банка. newsm78. Имах предвид, че сметката, по която превеждат парите, не би трябвало да ги интересува на кого е, след като правоимащият лично се е явил и е наредил парите да се изплатят по нея.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 19:19 от unna

# 792
  • София
По кой начин иначе ще оправдаят нареждането ?
То трябва да е на името на ползвателя. Оправдано е.

# 793
Безплатна ли излиза перуката ако се взима с протокол, или се доплаща нещо?

Честито на тези от вас, които сте направили реконструкции. Много да им се радвате. Simple Smile
Аз си мсиля, че благодарение на реконструкцията успях да приема нещата по-спокойно. Някак си не усетих кой знае каква шокова разлика след операцията. Но и с нея и без нея, важното е да сме здрав в крайна сметка. Другото е суета.
Предполагам, че ще е по-трудна диагностиката ако има рецидив, но пък четох, че реконструкцията не пречи ако се правят прегледи с подходящата техника. Отделно щом самите лeкари го предлагат, значи не е чак такъв проблем.
То при мен и без имплант толкова "светила" не виждаха 5 тумора + огромна маса in situ, та честно казано не знам какво да мисля Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 09:27 от Мушмороче

# 794
Безплатна ли излиза перуката ако се взима с протокол, или се доплаща нещо?

Доколкото разбрах протокола покрива 100лв. , ако се вмести човек в тях му излиза безплатна иначе се доплаща разликата.

Общи условия

Активация на акаунт